Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stuu, Blowek itd.

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem ja preferuje 5sposobowna, Abstrachuje, Ponki, emce, KapitanaAliena, Marcina Malczynskiego, Fuzionka, Martina Stankiewicza, TheUnboxall i BadzmyPowazni. Reszta to osoby z chujowym poczuciem humoru dla przedzialu wiekowego 8-10 lat albo są inne fajne ale nie znam :P

ps. zapomnialem o Mefju23,  ale to taki mniejszy ytber.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem ja preferuje 5sposobowna, Abstrachuje, Ponki, emce, KapitanaAliena, Marcina Malczynskiego, Fuzionka, Martina Stankiewicza, TheUnboxall i BadzmyPowazni. Reszta to osoby z chujowym poczuciem humoru dla przedzialu wiekowego 8-10 lat

ps. zapomnialem o Mefju23,  ale to taki mniejszy ytber.

I Mietczynski. Co jak co,ale dzięki niemu sporo piątek w tej gimbazie wyciągłem xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jeszcze jako tako Gimper, Rojo, Rock, Isamu ( xD) trzymają poziom, reszta to jebane raki lat 20 z widownią lat 5

dostałem raka

https://youtu.be/5h5t-fuuZDk?t=20m31s

ta sztuczna złość bo przegrał w grę, o k***a

-> Isamu, Gimper

-> 'trzymają poziom'

XDD

Masz wybór? Korzystaj z niego, nikt ci nie każe ich oglądać.

Opublikowano

-> Isamu, Gimper

-> 'trzymają poziom'

XDD

Masz wybór? Korzystaj z niego, nikt ci nie każe ich oglądać.

Już wolę Gimpera i Isramu od tego minkraftowego plebsu pokroju stoła, reziego czy blowka. 

Opublikowano

­Isamu może zachowuje się tak, jak się zachowuje, ale oglądałam u niego serię z Outlasta i śmiechłam trochę przynajmniej :P Oglądałam też kilka odcinków z LoL'a u Flipińskiego z nim to też można było się pośmiać.

Gimper? Człowiek, który robi z siebie geja pod publikę. Ja takich ludzi nie szanuję.

Co do Reziego, także go nie lubię ale słyszałam, że organizuje zbiórki pieniędzy na szpitale, a ja za takie coś szanuję ludzi ;) Możliwe, że robi to dla rozgłosu, ale sporo kasy poszło na szpital a to się ceni.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­

Cyber marian izak skyen viralbrothers sparkles mojo i tam paru których lubie. Reszta to śmiecie żałosne. Na zagranicznym yt tak samo np. Jelly.

Z tego co wymieniłeś, to Cyber Mariana tylko bym poleciła. Może dlatego, że nie lubię cs'a.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­Lubię sie czasem pośmiać, ale Oni czasami nie są wcale śmieszni. Strata czasu i tyle, chociaż my sie na to nie nabierajmy.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

@cola! skyen? Te g****o co ciągle kontrakty dla wyświetleń robi?

poprostu lubię patrzeć jak inni wydają hajs i podejmują ryzyko. On też streamuje
Opublikowano

Rojo i Izak są spoko, ale jak obrazi się ich ulubioną grę... Rojo ma rację, bo Fallout jest grą zajebistą, ale taki CS:GO? Masa ludzi chce balansu M4A1 i M4A1-S mimo, że grają w większości tą drugą bronią. Gimper robi sobie jaja, Isamu został wychowany przez dresy to zachowuje się jak dres. Gimbusy to ich bracia i nic na to się nie poradzi, Nitro sam jest gimbusem. Z kolei Mandzio, Blow czy Stuuu oglądają dzieci - to jest największy problem całego yt, nie może być tak, że niektóre dzieci (bo nie zawsze dziecko zachowuje się tak jakby miało ADHD) nie mogą ich oglądać.

Dlaczego? Proste, dyskryminacja, niektóre dzieci są normalne, inne ze wsi - niektórzy po prostu powinni być od nich odcięci, jednak nie wiem czy taki psychiatryk, by nie padł po 5 minutach. W sumie to i nawet nie wieś, nawet nie dzieci - po prostu głupki.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Rojo i Izak są spoko, ale jak obrazi się ich ulubioną grę... Rojo ma rację, bo Fallout jest grą zajebistą, ale taki CS:GO? Masa ludzi chce balansu M4A1 i M4A1-S mimo, że grają w większości tą drugą bronią. Gimper robi sobie jaja, Isamu został wychowany przez dresy to zachowuje się jak dres. Gimbusy to ich bracia i nic na to się nie poradzi, Nitro sam jest gimbusem. Z kolei Mandzio, Blow czy Stuuu oglądają dzieci - to jest największy problem całego yt, nie może być tak, że niektóre dzieci (bo nie zawsze dziecko zachowuje się tak jakby miało ADHD) nie mogą ich oglądać.

Dlaczego? Proste, dyskryminacja, niektóre dzieci są normalne, inne ze wsi - niektórzy po prostu powinni być od nich odcięci, jednak nie wiem czy taki psychiatryk, by nie padł po 5 minutach. W sumie to i nawet nie wieś, nawet nie dzieci - po prostu głupki.

W cs go na m4s placza tylko kalaszki bo im full auto na daleko juz nie wychodzi smuteczek ;c.Skad wiesz ze isamu sie zachowuje jak dres? znasz go z reala ze go oceniasz?.Nitra nazywasz gimbusem bo ma odwage  dzownic do obcych ludzi pewnie ma wieksze jaja od ciebie.

Stuu pewnie te jego fajne challange nie wiem co za bezmozgi to oglądaja te jego challange powinni wsadzic na sadola w dziale hard > urazy psychiczne a z tym "rucham ci matka" udaje kozaka a tak naprawde dostal by lepe na pysk i puacz :D 

Opublikowano

W cs go na m4s placza tylko kalaszki bo im full auto na daleko juz nie wychodzi smuteczek ;c.Skad wiesz ze isamu sie zachowuje jak dres? znasz go z reala ze go oceniasz?.Nitra nazywasz gimbusem bo ma odwage  dzownic do obcych ludzi pewnie ma wieksze jaja od ciebie.

Stuu pewnie te jego fajne challange nie wiem co za bezmozgi to oglądaja te jego challange powinni wsadzic na sadola w dziale hard > urazy psychiczne a z tym "rucham ci matka" udaje kozaka a tak naprawde dostal by lepe na pysk i puacz :D

W CS to dla normalnych graczy balans broni aż takiego znaczenia nie ma. (chyba, że mocne zmiany)

To widać, po języku, wyglądzie i ogólnie taki dres.

Dzwonienie do obcych ludzi to raczej robienie z siebie pajaca niż odwaga.

Z pewnością.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Czy tylko mnie to denerwuje, że ciągle wrzucają jakies challenge i inne gówna? Był challenge gdzie zabierali ludziom jedzenie i wyrzucali do kosza... Przecież to jest k***a niemożliwe... Ja nie wiem jak ludzie mogą takie coś oglądać, do tego jak takie stoły mają po milion subów...

Nie dziwię się jak za 2-3 lata  6ltaki będa takie gówno oglądac, a na ulicy będą się przechadzać same dzieci w koszulkach rezi style...

ps. do tego zaczynają reklamować takie gówna jak Kaiko, Naruciak...

Były, są i takie challenge będą.

Reziemiu odpierdala(chociaż go nie oglądam, widziałem jakiś tam urywek mix youtube i on tam był) i po ryju widać, że gość jest na liścia, sorry, nawet na pół.

Mi szkoda izaka że zaczyna sie bujać z tak chu*owymi ludzmi jakimi są Isamu,Nitro itd.

Ale gimbaza lubi oglądać jak jakis koles co ma 20 lat wyzywa ludziom matki i robi openingi jakichs skrzynek w cs :D

Dobrze mówisz gościu, jak widzę, że izak ma na stream koszulkę z treca to mnie już krew zalewa.

Nie ma takich youtuberów, którzy się nie sprzedają ale jakbyśmy byli bogaci od nich to byśmy nie mieli zazdro o to.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Akurat rojo z polskiego jutuba props :) Reszta to gówno, taki nitro - nieudolna próba naśladowania isamu, cała ta jparmia to zjeby. Jeszcze izak props ale u niego tylko cs'a oglądają, tak to po 50k wyświetleń pod innymi seriami.

Ale skąd taki fejm na tego całego stuu to nwm, największa pizda z youtuba.. ciśnie po widzach o ruchaniu im matek a ci nic. Gdyby była możliwość to za wystąpienie w odcinku z nim na serio by dali swoje starsze na ruchańskoo

­

Osobiście wśród znajomych nie mówi się o tych zjebach, ale liczba widzów dała mi do zrozumienia że prawdopodobnie co 3 z moich młodszych kolegów (może i nawet w moim wieku... ) jest fanem przynajmniej jednej z tych pizdeczek

PROPSY ZA KARTKE.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Reziemiu odpierdala(chociaż go nie oglądam, widziałem jakiś tam urywek mix youtube i on tam był) i po ryju widać, że gość jest na liścia, sorry, nawet na pół.

Dobrze mówisz gościu, jak widzę, że izak ma na stream koszulkę z treca to mnie już krew zalewa.

Nie ma takich youtuberów, którzy się nie sprzedają ale jakbyśmy byli bogaci od nich to byśmy nie mieli zazdro o to.

Lol musisz być bardzo przewrażliwiony na punkcie izaka skoro preszkadza ci kiedy ubiera jakąś koszulkę żeby zrobić reklamę. Ty też pewnie byś tak robił bo rączki lubią hajs

Opublikowano

Koszulka to tam uj,zachowania raczej nie zmieni a troche hajsu wpadnie,ale jak zaczyna sie juz mieszać z Isamu itd to to bedzie miało chuyowsze skutki od zwykłej koszulki ; /

79160594027661829163.png

Opublikowano

Lol musisz być bardzo przewrażliwiony na punkcie izaka skoro preszkadza ci kiedy ubiera jakąś koszulkę żeby zrobić reklamę. Ty też pewnie byś tak robił bo rączki lubią hajs

No tak, zrobiłbym tak bo hajs :)))

Chodzi mi jednak o to, co napisał @TuFu x23 o to, że zadaje się już z gości typu nitro co jest na liścia od porządnego normalnego typa 16-17 lat.

Z Isamu, który na stream zamawia sobie 10 pudełek pizz bo chce pokazać ile ma kasy.

ITP ITD.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

jot pe armja! jesteśimy z podstawuwki!

A tak na serio, to tak. Denerwuję mnie to.

Opublikowano

jot pe armja! jesteśimy z podstawuwki!

A tak na serio, to tak. Denerwuję mnie to.

a wiesz że skrót jot pe nie jest od j**** policję tylko jest pompa?

Opublikowano

a wiesz że skrót jot pe nie jest od j**** policję tylko jest pompa?

a nastukać Ci kozaku? XDDDD

Tu chyba zaebao sarkazmem więc moja odpowiedź będzie prosta. Nie wiedziałem! :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...