Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stuu, Blowek itd.

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szczerze? ci którzy to oglądają to dla mnie prawie jak podludzie. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie wchodze na te kanały raków i mam spokój. Ale niezłego wkurwa łapie jak mi ich ryj zjebany wyskakuje w polecanych mimo, że oglądam samego HS'a czy jakieś social experimenty.

Najgorzej jest na FB. Bo jak masz kogoś w znajomych, co lajkuje ta osoba jakiegoś pizdlowka to widzisz wszystko co ona lajkuje tej osobie. A nie chce mi się u każdego wciskać "Przestań obserwować" by tego nie widzieć to mam wtedy raka.

Też mnie to wkurwiało, ale po zainstalowaniu Video Blockera problem zniknął. 

Koniec z wyskakującymi mordami BlowJobka, Nitrozjeba (i całej jp armi) Stuuła czy innego, równie niedojebanego umysłowo "jutubera"

szczerze? ci którzy to oglądają to dla mnie prawie jak podludzie. 

Podludzie? Znacznie gorzej.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Polecam dać suba na kilku fajnych kanałach i ich się trzymać, a nie kopać w internecia aż do takiego gówna jak rezi, stuu, gimper itd. Nie twierdzę że oni są idiotami, bo nie są. Wiedzą dobrze jakie filmy robić aby zyskać oglądalność i mają z tego porządne pieniądze. Ich twórczość jest tak żałosna że nie wytrzymałem nawet 5 minut przy żadnym z nich, ale przecież każdy ma inny gust i może oglądać co mu się żywnie podoba.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Ale żeby mieć takie gusta to już coś nie tak. Chyba że ich widzowie mają poniżej 8 lat... a często widuję na facebooku ludzi pod ich komentarzami którzy mają po około 18 lat. Sam ich kiedyś oglądałem (3-4 lata temu), ale wtedy ograniczało to się jedynie do głupich filmików z minkrafta, a teraz? Jakieś chore chalenge, oblali gościa kawą, szkoda że nie wyjął giwery. Może by im się odechciało takich zabaw.

Mam siostrę która ma 7 lat i dopilnuję by nie oglądała takich rzeczy, bo to już nawet nie jest głupkowate, ale podłe. Wyobrażacie sobie dzieciaka który będzie się bawił w takie chalenge? Na szczęście ogląda jedynie madzie i simsy, więc nie jest źle. :)

Opublikowano

Gimbe kreca takie kanaly i cos typu "isamuxgimba" "chudynitro" ja uwazam ze nie ma nic w tych kanalach ciekawego i zabawnego szkoda klikania suba albo lajka dla tych niedojebow. 

Opublikowano

99% youtuberów to największe scierwo tego świata, a ludzie którzy ich oglądają marnują po prostu swój czas, poniewaz oglądanie wszystkiego w dzisiejszych czaach co ma ponad 300k subskrypcji na polskim youtubie to po prostu oglupianie samych siebie. Popularny ponoc szanowany Patryk Rojewski zasłynał osobiscie z tego ze drze morde do monitora mając kilkurocznego dzieciaka w domu, a ostatnio najhapowany strasznie "raper" Tomasz Działowy wybił się na byciu pedałem którym tak naprawdę nie jest. Faktycznie bardzo dobre fundamenty do tego aby ich słuchać, w pewien sposób sie z nimi identyfikować czy nawet uczyc sie od nich, bo spotkalem sie z ludzmi którzy pogląd danego jutubera przedstawiali jako swój własny. No po prostu k***a, wszechobecne ogłupienie ma swoje centrum własnie w jtuuberach którzy posiadają taka liczna grupe odbiorców.

PS: Mowie o polskim jutubie.

Akurat rojo z polskiego jutuba props :) Reszta to gówno, taki nitro - nieudolna próba naśladowania isamu, cała ta jparmia to zjeby. Jeszcze izak props ale u niego tylko cs'a oglądają, tak to po 50k wyświetleń pod innymi seriami.

Ale skąd taki fejm na tego całego stuu to nwm, największa pizda z youtuba.. ciśnie po widzach o ruchaniu im matek a ci nic. Gdyby była możliwość to za wystąpienie w odcinku z nim na serio by dali swoje starsze na ruchańskoo

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Akurat rojo z polskiego jutuba props :) Reszta to gówno, taki nitro - nieudolna próba naśladowania isamu, cała ta jparmia to zjeby. Jeszcze izak props ale u niego tylko cs'a oglądają, tak to po 50k wyświetleń pod innymi seriami.

Ale skąd taki fejm na tego całego stuu to nwm, największa pizda z youtuba.. ciśnie po widzach o ruchaniu im matek a ci nic. Gdyby była możliwość to za wystąpienie w odcinku z nim na serio by dali swoje starsze na ruchańskoo

­

Izak zaczyna sie bawić z isamu itd,to nie wróży dobrze,mam nadzieje ze mu nie odbije chociaz

79160594027661829163.png

Opublikowano

Te ich challenge to mały wrzód na dupie, prawdziwym pryszczem jest karolek - co on czasami odwala przechodzi ludzkie pojęcie...­

Karolek? To nie jest przypadkiem ten koniobijca, który reklamuje oszustów z losowegranie? 

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

@Ghost1225 on ich reklamowal, ale kied sie dowiedzial ze oszukuja przestal. Lecz tera rekalmuje chyba keyshop czi jakos tak, cisnie tam "losowesranie". A najwieksza  beka jest z tego, ze keyshop to jest to samo co losowaniegranie (Chodzi o to, ze ten sam czlowiek zrobil te same strony) Inteligencji to on nie pokazuje ;d

Opublikowano

@Ghost1225 on ich reklamowal, ale kied sie dowiedzial ze oszukuja przestal. Lecz tera rekalmuje chyba keyshop czi jakos tak, cisnie tam "losowesranie". A najwieksza  beka jest z tego, ze keyshop to jest to samo co losowaniegranie (Chodzi o to, ze ten sam czlowiek zrobil te same strony) Inteligencji to on nie pokazuje ;d

Wydaje mi się (właściwie,to jestem pewny) że koleś dokładnie wie, kto stoi za tą nową stronką. Taka swoista taktyka marketingowa. Poprzednia strona została "spalona",więc znaleźli alternatywę i dalej trzepią kasę od naiwnych widzów tego przygłupa.

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

­Są youtuberzy, którzy trzymają poziom. Oczywiste jest to, że dla każdego będzie to inny poziom.

Nie będę tu wymieniał ich, by nie otrzymać hejtów na twarz ;)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

­

­Są youtuberzy, którzy trzymają poziom. Oczywiste jest to, że dla każdego będzie to inny poziom.

Nie będę tu wymieniał ich, by nie otrzymać hejtów na twarz ;)

Tu się zgodzę. Są kanały, które warto subować (Historia bez cenzury), są też Youtuberzy, którzy trzymają poziom, osobiście uważam za takiego Elevena - którego fajnie się ogląda. Wciąga nawet w gry, na które w życiu bym nie popatrzyła ^^ Wygłupia się, żartuje ale momentami potrafi być poważny.

Co do wymienionych wyżej Youtuberów... Widziałam kilka ich filmów i żałuję, ale niektórym taki poziom pasuje więc go oglądają. O gustach się nie dyskutuje :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Większość ludzi to idioci którym mózg pozwala tylko utrzymać podstawowe czynności życiowe. Pseudo youtuberzy robią filmy dostosowane pod sporą liczbę ludzi, czyli idiotów, przez co cyferki i hajs się zgadza.

Porównajcie sobie kanał polskiego stoła, przekazujące zerowe wartości, gdzie w kółko od kilku lat robi z siebie idiotę tylko żeby zadowolić niepełnosprawną umysłowo publiczność do dowolnego kanału np. popularnonaukowego, szczególnie zwróćcie uwagę na liczbę subskrypcji.

Ludzie w dużej części to idioci, które lgną na robienie z siebie jeszcze większego debila tylko dla lajków, wyświetleń i hajsu. Ci youtuberzy nie mają godności. Manipulują i ogłupiają często młodą publiczność używając przy tym języka nie dostosowanego do odbiorców, jednak im się to podoba.

Nie oszukujmy się, polska "elita" youtuba to tak naprawdę plebs, który nie ma godności człowieka. Tyle ode mnie.

Mógłbym się bardziej rozpisać i przedstawić jakieś bardziej racjonalne argumenty, ale to i tak nie ma sensu. Jaranie się takim gównem zazwyczaj przechodzi z czasem.

Opublikowano

Ta "elita polskich jutubów" zrobiła pranie mózgu tej dzieciarni podczas ery minecrafta. Spróbujcie napisać pod ich filmami jakąkolwiek o nich krytykę, a fanki i dzieci was już dojadą.

Jeszcze jak oglądałem ich czelendże to jebłem xD

A odnosząc się do polskiego stołu, nie wiem jak można się zniżyć do takiego poziomu by powiedzieć komuś, że wyrucha mu matkę. Jakiś typowy gimbus powiedział, że jest cwelem, a stół się na niego już rzuca xD

Wnosząc do tematu chciałbym poznać waszą opinie o takim panu jak Brutal. Ja osobiście gościa nie trawie :)

A na koniec działanie matematyczne.

Stół/Blowek/Rezigiusz + typowy uczeń podstawówki = ?

Opublikowano

Mnie też oni strasznie denerwują. Większość z tych "youtuberów" robi filmy pod publikę,  które trwają po 5 min. a potem sobie jeszcze życzą ileś tam łapek w górę no kurde no...  Jeszcze najśmieszniejsze jest to że zaczynają nagrywać shitowe utwory muzyczne ( jeśli można tak to nazwać) które zaśmiecają yt i radio >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...