Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stuu, Blowek itd.

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko mnie to denerwuje, że ciągle wrzucają jakies challenge i inne gówna? Był challenge gdzie zabierali ludziom jedzenie i wyrzucali do kosza... Przecież to jest k***a niemożliwe... Ja nie wiem jak ludzie mogą takie coś oglądać, do tego jak takie stoły mają po milion subów...

Nie dziwię się jak za 2-3 lata  6ltaki będa takie gówno oglądac, a na ulicy będą się przechadzać same dzieci w koszulkach rezi style...

ps. do tego zaczynają reklamować takie gówna jak Kaiko, Naruciak...

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mają z tego porządne hajsiwo to odpierdalają, choć może sami są tymi swoimi czynami zażenowani. Ruchają dzieciaków na kasę póki mogą.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Czy tylko mnie to denerwuje, że ciągle wrzucają jakies challenge i inne gówna? Był challenge gdzie zabierali ludziom jedzenie i wyrzucali do kosza... Przecież to jest k***a niemożliwe... Ja nie wiem jak ludzie mogą takie coś oglądać, do tego jak takie stoły mają po milion subów...

Nie dziwię się jak za 2-3 lata  6ltaki będa takie gówno oglądac, a na ulicy będą się przechadzać same dzieci w koszulkach rezi style...

Tak, mnie też to zaczyna denerwować.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

Jakby nie było popytu na takie gówno które nakręcają gimbusy, to by takich akcji nie było, bo by nie mieli z tego hajsiwa. Póki taki żenujący poziom rozrywki cieszy młodzież, póty będą takie filmiki.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ogólnie z tych sławnych polskich youtuberów, to nie ma już prawie kogo oglądać. Kiedyś tak, teraz większa ilość subów i już wgl inni ludzie. ;)

denzel.png

Opublikowano

Jesteście idiotami...

Masz taki wybór kanałów na YT że nie musisz oglądać tych twórców którzy Ci nie odpowiadają, a wpierdalanie się do czyjegoś portfela jest tak żałosne jak wasze posty.

To bardzo proste - jest popyt, jest podaż. Te materiały są ukierunkowane pod konkretnych odbiorców. Kwestią zgorszenia w dużej mierze powinni zajmować się rodzice tych dzieci.

Miałem okazję kiedyś dość długo współpracować bliżej z jednym z wymienionych w temacie. Normalny, i bardzo przyjacielski chłopak. Na pewno ma w głowie więcej niż zdecydowana większość wypowiadających się w tego typu tematach.

@1361622928-U485574.pngKNX1995 ty jesteś najbardziej żałosny... Serio.

Wiem że jesteś trollem, ale rób to chociaż na poziomie pls.

Opublikowano

Ogólnie z tych sławnych polskich youtuberów, to nie ma już prawie kogo oglądać. Kiedyś tak, teraz większa ilość subów i już wgl inni ludzie. ;)

Jeszcze jako tako Gimper, Rojo, Rock, Isamu (xD) trzymają poziom, reszta to jebane raki lat 20 z widownią lat 5

dostałem raka

https://youtu.be/5h5t-fuuZDk?t=20m31s

ta sztuczna złość bo przegrał w grę, o k***a

­

Opublikowano

Wypraszam się.

Nie jestem trollem.

Dlaczego mnie denerwujesz?

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

Jesteście idiotami...

Masz taki wybór kanałów na YT że nie musisz oglądać tych twórców którzy Ci nie odpowiadają, a wpierdalanie się do czyjegoś portfela jest tak żałosne jak wasze posty.

To bardzo proste - jest popyt, jest podaż. Te materiały są ukierunkowane pod konkretnych odbiorców. Kwestią zgorszenia w dużej mierze powinni zajmować się rodzice tych dzieci.

Miałem okazję kiedyś dość długo współpracować bliżej z jednym z wymienionych w temacie. Normalny, i bardzo przyjacielski chłopak. Na pewno ma w głowie więcej niż zdecydowana większość wypowiadających się w tego typu tematach.

Wiem, że mam duży wybór i korzystam z niego. Odniosłem się do tych 'sławniejszych', którzy od ilości subów stali się wgl innymi osobami, a oglądam ich od założenia kanału i to widać. ;) Jednak nie mówię, że każdy. 

denzel.png

Opublikowano

99% youtuberów to największe scierwo tego świata, a ludzie którzy ich oglądają marnują po prostu swój czas, poniewaz oglądanie wszystkiego w dzisiejszych czaach co ma ponad 300k subskrypcji na polskim youtubie to po prostu oglupianie samych siebie. Popularny ponoc szanowany Patryk Rojewski zasłynał osobiscie z tego ze drze morde do monitora mając kilkurocznego dzieciaka w domu, a ostatnio najhapowany strasznie "raper" Tomasz Działowy wybił się na byciu pedałem którym tak naprawdę nie jest. Faktycznie bardzo dobre fundamenty do tego aby ich słuchać, w pewien sposób sie z nimi identyfikować czy nawet uczyc sie od nich, bo spotkalem sie z ludzmi którzy pogląd danego jutubera przedstawiali jako swój własny. No po prostu k***a, wszechobecne ogłupienie ma swoje centrum własnie w jtuuberach którzy posiadają taka liczna grupe odbiorców.

PS: Mowie o polskim jutubie.

Opublikowano

Dlatego ja mam wyjebane na tych wszystkich pedałków z yt. Nawet na tego całego Izaka czy jak mu tam. Dla mnie większość jutuberów to śmiecie patrzące jak by tu zarobić. Czekam aż przyjdzie czas gdy skończy się ten cały jutub a takie gówna będą musiały iść do normalnej pracy. Ale w sumie oni już mają odłożony niezły kwit więc w to wątpie.

Opublikowano

no nie przepadam xD

wgl oni wszyscy się pojawiają jak grzyby po deszczu

taka mamiko z wkurwiającym głosem mówiąca na swoim kanale o niczym i podkreśalająca, że każdy by ja ruchał, o niej usłyszałem dopiero przy okazji premiery tego hitu gimpera, ble

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nie denerwują mnie takie rzeczy bo ich nie oglądam, nie oglądam bo nie jest to dla mnie interesujące a ignorowanie tego tylko zmniejsza ilość takich rzeczy. Osobiście bardziej mnie denerwują challenge wokół armi ISIS którzy tną sobie głowy niewinnych ludzi na różne sposoby.

No ale można też się przejmować jak ktoś komuś jedzenie ukradnie dla zabawy albo że poziom moralny dzieci w Polsce będzie trochę niższy niż jest w obecnej chwili ;_;

Opublikowano

Niech ktoś zarzuci linka do tego filmu z zabieraniem jedzenia.

Skomentuję to tak - śmieć ludzki, inaczej pomysłodawców z kradnięciem żywności nie można nazwać.

Opublikowano

nie wiem skąd ci ludzie mają tyle subów, przecież te filmiki nawet ciekawe nie są...

Bo dzieci nie znają angielskiego i oglądają te polskie gwiazdeczki typu blowek itp.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Mi szkoda izaka że zaczyna sie bujać z tak chu*owymi ludzmi jakimi są Isamu,Nitro itd.

nie wiem skąd ci ludzie mają tyle subów, przecież te filmiki nawet ciekawe nie są...

Ale gimbaza lubi oglądać jak jakis koles co ma 20 lat wyzywa ludziom matki i robi openingi jakichs skrzynek w cs :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

mamiko

Kto ?

Moja rada - nie denerwuj się na rzeczy na które nie masz wpływu ;) serio, lepiej na tym wyjdziesz.

Oglądają to dzieci z podstawówki/gimby, nie wspominając o tym, że YTerzy mają niezły hajs za to, więc czemu mieliby przestać ? 

Stuu, to ten koleś wyglądający jak pędzel ? xD 

gfgdf

Opublikowano

Nie wchodze na te kanały raków i mam spokój. Ale niezłego wkurwa łapie jak mi ich ryj zjebany wyskakuje w polecanych mimo, że oglądam samego HS'a czy jakieś social experimenty.

Najgorzej jest na FB. Bo jak masz kogoś w znajomych, co lajkuje ta osoba jakiegoś pizdlowka to widzisz wszystko co ona lajkuje tej osobie. A nie chce mi się u każdego wciskać "Przestań obserwować" by tego nie widzieć to mam wtedy raka.

Opublikowano

@indywidualistaA tak.

Chodzi o to ze wyzywal Polakow bo to cebulaki buraki, wiec po c**j zaczal tu nagrywac? Po Polsku? (Chodzi o to kiedy zaczeli go wyzywac)

@1361622928-U485574.pngsorry7

https://www.youtube.com/watch?v=-e6-3HN3yag&index=1&list=PL8IFLOGFQvj0ux6FUK3PrLX0uHOcUYw4q

DO tego przejmuje sie Brutalem lol, taki youtuber, ktory nie umie zniesc hejtu nie powinien w ogole nagrywac, do tego wysyla swoja widownie do niego, ktora bez ogladania filmu zaczyna od razu hejtowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...