Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stuu, Blowek itd.

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koszulka to tam uj,zachowania raczej nie zmieni a troche hajsu wpadnie,ale jak zaczyna sie juz mieszać z Isamu itd to to bedzie miało chuyowsze skutki od zwykłej koszulki ; /

A uj cie to interesuje cebulko z kim kto sie zadaje ? jakie skutki beda niby?  isamu jest zly bo wyzywa troche albo nitro? rozumiem ze cie to drażni bo matka bila cie kablem albo żelazkiem za powiedzenie "k***a" albo czegos innego :D

No tak, zrobiłbym tak bo hajs :)))

Chodzi mi jednak o to, co napisał @TuFu x23 o to, że zadaje się już z gości typu nitro co jest na liścia od porządnego normalnego typa 16-17 lat.

Z Isamu, który na stream zamawia sobie 10 pudełek pizz bo chce pokazać ile ma kasy.

ITP ITD.

Ale co ci przeszkadza z kim kto sie ma zadawac typie? nitro jest na liscia super czyli jak ktos jest inwalida i jeździ na wózku to trzeba go unikać ?.Tak samo moge ci napisac ze nie powinieneś sie zadawac z matka i ojcem bo maja na ciebie zly wplyw.Super zmówili pizzy na streamie po 10-30 zl o jej 100-300 zl na pizze wydal ale to duzo nie pomyślałeś ze moze mieli miec impreze i dlatego tyle zamówili.A z ta koszulka to juz totalnie dojebałeś zabronisz mu ubierac jakas koszulke bo ma napisane treck czy uj wie co? to co ma siedziec na golasa bo cie krew zalewa?.Skoro w tych czasach kogos krew zalewa bo ma koszulke z trecka to za 5 lat ludzie z koszulkami czy butami z nike czy pumy beda zabijani i paleni na stosie ? a tym co maja koszulki z trecka beda wycinac organy za zywca czy co? zreszta :D oni i tak maja wyebane na opinie takich pionków jak wy xD 

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A uj cie to interesuje cebulko z kim kto sie zadaje ? jakie skutki beda niby?  isamu jest zly bo wyzywa troche albo nitro? rozumiem ze cie to drażni bo matka bila cie kablem albo żelazkiem za powiedzenie "k***a" albo czegos innego :D

Ale co ci przeszkadza z kim kto sie ma zadawac typie? nitro jest na liscia super czyli jak ktos jest inwalida i jeździ na wózku to trzeba go unikać ?.Tak samo moge ci napisac ze nie powinieneś sie zadawac z matka i ojcem bo maja na ciebie zly wplyw.Super zmówili pizzy na streamie po 10-30 zl o jej 100-300 zl na pizze wydal ale to duzo nie pomyślałeś ze moze mieli miec impreze i dlatego tyle zamówili.A z ta koszulka to juz totalnie dojebałeś zabronisz mu ubierac jakas koszulke bo ma napisane treck czy uj wie co? to co ma siedziec na golasa bo cie krew zalewa?.Skoro w tych czasach kogos krew zalewa bo ma koszulke z trecka to za 5 lat ludzie z koszulkami czy butami z nike czy pumy beda zabijani i paleni na stosie ? a tym co maja koszulki z trecka beda wycinac organy za zywca czy co? zreszta :D oni i tak maja wyebane na opinie takich pionków jak wy xD

Widać po tobie że pewnie oglądasz ten syf Nie rozumiesz że chodziło o to że Izak zadaje się z isamu to robi kijowe filmiki(to wywnioskowałem z jakiejś odpowiedzi wyżej) A co do Treca chodziło to że ubierając to koszulke zarabia hajs za reklame. Ale Ty i tak tego nie ogarniasz bo masz swoje inne rozumowanie. Pozdrawiam Cię pionku

Opublikowano

Ja patologii w domu nie mam i nie miałem,dziecinstwo mialem bardzo dobre,nie jeden by taki chcial. Rodziców też nie jeden mi zazdroscił ;)

Jak dla ciebie nie oglądanie i nie polecanie takiego gówna to przez to że było sie bitym w domu za przeklenstwa to spoko.

Chodzi o to że teraz podstawówka bierze z nich przykłady i są rozne sytuacje jak na IEM 2015 z tym dzieciakiem. Nawet teraz u mnie w gimbazie biegają 1 i 2 klasy ( 3 też,co jest smutne ) krzycząc jp armia,jest pompa i inne teksty isamu. Jak wdg ciebie to jest normalne to ja ci wspolczuje

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dzwonienie do obcych ludzi to raczej robienie z siebie pajaca niż odwaga.

+1

Chodzi o to że teraz podstawówka bierze z nich przykłady i są rozne sytuacje jak na IEM 2015 z tym dzieciakiem. Nawet teraz u mnie w gimbazie biegają 1 i 2 klasy ( 3 też,co jest smutne ) krzycząc jp armia,jest pompa i inne teksty isamu. Jak wdg ciebie to jest normalne to ja ci wspolczuje

Problem jest taki, że poziom tych jutuberzyn jest bardzo niski. Obejrzyj sobie np. Kaftanna. Czy on robi z siebie debila jak panowie, tfu dziewczynki pokroju stu, blowa, reziego? Ja się nie dziwię, że ich widzowie mają po 8-9 lat. Ich najłatwiej zmanipulować. To po prostu skurhwysyny, które wyzyskują na nieświadomych osobach.

Opublikowano

lol ssij mi jaja ziomuś.

Zastanów się co Ty napisałeś a co Ja napisałem, nawet nie wiesz jaka jest sytuacja, z tą koszulką, z tymi pizzami, ze szpanowaniem i robieniem z siebie debila więc zamknij się.

Byś był mądry to byś wiedział o co chodzi z tą koszulką, jak reszta ludzi tutaj człowieku.

Spoko, pionków pionkiem ale co do czego to widzowie macie tu offensywnego refa(tekst aka isamu lamus) bo nie mam na klucze do cs go.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

lol ssij mi jaja ziomuś.

Zastanów się co Ty napisałeś a co Ja napisałem, nawet nie wiesz jaka jest sytuacja, z tą koszulką, z tymi pizzami, ze szpanowaniem i robieniem z siebie debila więc zamknij się.

Byś był mądry to byś wiedział o co chodzi z tą koszulką, jak reszta ludzi tutaj człowieku.

Spoko, pionków pionkiem ale co do czego to widzowie macie tu offensywnego refa(tekst aka isamu lamus) bo nie mam na klucze do cs go.

No to pochwal sie o co z ta koszulka chodzi:- ) dostal kase to ja reklamuje proste gdybys ty dostal 1k za reklame koszulki to odrzucił bys?, szpanowanie 10 pizzami? zamowil 10 razy pizze moze dlatego ze byl glodny nie widze w tym szpanowania.Co ci przeszkadzaja refy? isamu nie zmysza  na sile nikogo zeby robil mu te refy robia to ludzie z dobrej woli a to ze ma z tego kase to uj cie to interesuje wyzywasz go od lamusow a w twarz tego mu nie powiesz :- ).

Opublikowano

­Dla mnie to są takie klauny dla dzieci, w końcu pod nich filmy robią tzw. taki ziomek, który robi z siebie idiotę by zabawiać dzieciaki xD jak mają z tego hajs to niech tak robią, nie za bardzo mnie to obchodzi, mam inne gusta, kto tam lubi takie coś to ogląda :D Poza tym to potwierdza że większość TY to dzieciaki, które i tak sobie powbijały 18+ przy robieniu konta na g+/gmail pozdro.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

No to pochwal sie o co z ta koszulka chodzi:- ) dostal kase to ja reklamuje proste gdybys ty dostal 1k za reklame koszulki to odrzucił bys?, szpanowanie 10 pizzami? zamowil 10 razy pizze moze dlatego ze byl glodny nie widze w tym szpanowania.Co ci przeszkadzaja refy? isamu nie zmysza  na sile nikogo zeby robil mu te refy robia to ludzie z dobrej woli a to ze ma z tego kase to uj cie to interesuje wyzywasz go od lamusow a w twarz tego mu nie powiesz :- ).

Tobie już Ci Karolek czy stół całkowicie zeżarł mózg, jak ktoś ogląda ten temat to uprzedzamy właśnie przed takimi osobami, bo dla nich jest nikła szansa na ratunek.

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

nie wiem kim oni są, ale życzę im raka za bycie atencyjnymi kurwami. Gardze taką mentalną etiopią która niczego nie potrafi tylko gra w gierki zyskując poklask dzieci z podstawówek i gimnazjów. Kopałbym po ryju

Opublikowano

tbw, zbijają kasę na dzieciakach ale z drugiej strony przejebane że przez najbliższe kilka lat ich mordy są kojarzone z mc itp.

w*****a mnie tylko wpierdalanie ich ryjów wszędzie gdzie się da.

Opublikowano

@squah true, taki Naruciak. Nazwa filmu "CYCKI CYCKI +18" A tak naprawdę to jakis zjebany vlog... Od początku wiedziałem, że tytuł dla wyświetleń, typowa k***a co robi z siebie debila. 

Opublikowano

@squah true, taki Naruciak. Nazwa filmu "CYCKI CYCKI +18" A tak naprawdę to jakis zjebany vlog... Od początku wiedziałem, że tytuł dla wyświetleń, typowa k***a co robi z siebie debila. 

A czego oczekujesz od najniższej warstwy społecznej?

Opublikowano

­

Niestety, wyświetlenia dla nich są ważne. Nawet jeśli ktoś ich nie subuje, a pokaże się gdzie na YT film z takim tytułem wiadomo, że sporo osób kliknie. Tak samo ludzie dodają miniaturki półnagich dziewczyn do filmu o czymś innym, tylko po to aby ktoś kliknął.

To są dla nich hajsy, więc czemu by nie? Sądzisz, że ich interesuje flame w ich stronę? :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

ref

Czego jeszcze od nas oczekujesz? W czym mamy Ci jeszcze pomóc? Dużo Ci już pomogliśmy.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...