Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NoqariaMT2 [Dedyk] [Medium]

.NoqariaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@.NoqariaMT2

Ej Adminie serwera, odczytaj moją prywatną wiadomość i możliwie szybko odpowiedz.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Nic ciekawego,serwer jak serwer,niestety era metina się skończyła bez nowszych nowości niże te co są teraz nowe nie przyciągniecie ludzi,to tak jest jak ludzie tworzący serwery dają ludziom nowości a ludzie uczą się grać tylko na nowościach...
To jest tak bodajże " Daj rękę a wezmą całą dłoń" :) i w tym przypadku jest tak w świecie metina upadł przez nowości.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Napewno zagram , podoba mi sie i nie potrzebuje 646486 nowosci , metin to metin ; )

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

Te "zapewne" .. ; d . Zagraj to zobaczysz , tak powinien zrobic kazdy ktoremu sie spodobal ten serwerj na ch*j oceniac z gory , za 20 minut bedzie serwer to zobaczymy jak jest ;

@Edit moglibyscie jakies forum zrobic.; d

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

Co do samego serwera nie wygląda tak źle. Prezentuje się całkiem obiecująco, myślę że warto zagrać ale postarajcie się o lepsza szatę graficzną prezentacji i nowy layout strony a no i jeszcze serwer teamspeak 3 jeśli nie macie na to czasu przeczytajcie na PW co wam napisałem.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Informuję wszystkich, że ItemShop, został otworzony, a start za 10 minut! Rejestracja otwarta!

Nie zapomnijcie, o nagrodach TOP1/TOP2/TOP3 :)

Konkurs na FP Również jest na SM.

Opublikowano

Pers jest jutuberem. To już samo odpycha i daje do zrozumienia, że serwer nie pociągnie z graczami...

Można zobaczyć wcześniejsze pseudo serwery Persa lub serwery na których nagrywał... i co z nich zostało?

Heniek.

Opublikowano

pliki fajne, ale administracja zapewne c*****a.

nie polecam,

Widze mamy jasnowidza.

Pers jest jutuberem. To już samo odpycha i daje do zrozumienia, że serwer nie pociągnie z graczami...

Można zobaczyć wcześniejsze pseudo serwery Persa lub serwery na których nagrywał... i co z nich zostało?

Moja wina, że administracja innych serwerów dupy dawała?

Opublikowano

Lepiej być pseudo niż nic nieznaczyć w internecie ;)) za 5 minut start ! sztoss :D

Okej.

Ile kont zarejestrowanych? 50?

Nie polecam, pajace proboja zarobić na naiwnych graczach, pis yol miski.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o licznik online zbugowany, więc albo będzie on pokazywał 0 graczy, albo 20.

na serwerze jest ~~ 200 osób.

Wszystko expi dla czepialskich :)

Zapraszam do gry.

Po co kłamiecie już na starcie ?

Skoro topka się aktualizuje co 10 minut a aktualnie jest 67 osób w top 15...

Już macie u mnie minusa :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...