Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NoqariaMT2 [Dedyk] [Medium]

.NoqariaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

" Tak wogóle jak mogły być dowody na supporcie skoro dostałem bana na wojnie?"

Tak w ogóle zajmi się chłopaszku ortografią

Dla mnie to jest śmiech, biorą jakiegoś pseudo jutubera dają mu SM a ten robi co chce i w wiekszosci przypadkach gra odpalony. M.in Pers, AniolekAeo i inni ;)

Heniek.

Opublikowano

No widzisz, takie te życie okrutne ;))

Przy twoich syfklamach to co się dziwisz  że życie jest okrutne i aż tyle ludzi jest (dalej szukasz ludzi do gildi za smy  ^^ ) i widzę że kolejny serwer co masz top1 i na wojnach na wh latasz uważaj bo ci w krew wejdzie .

Opublikowano

[/url]">http://e49f52a1edf7602amed.jpg

Widać, że serwer ma przyszłość :) GM wytrwale pilnuje serwera przed hackerami ^^

[/url]">http://e67624d6ae3daf82med.jpg

Nigdy jeszcze nie widziałem, żeby serwer, który niby jest włączony miał 0 osób online. I tu nie chodzi nawet, że jest 2:30 bo na innym serwie, gdzie gram na jednym spocie siedzi 3 osoby bijące się o metina też o 2:30:)

Opublikowano

No widzisz, takie te życie okrutne ;))

Takie masz dobre filmy na Youtubie że przez twoją reklame AŻ 10 osób gra haha :D Mówiłem że serwer bez przyszłości i na dodatek nikt tu nie gra przez tego pana ;)

Opublikowano

Przecena ItemShop(50 SM taniej)

Informujemy, że do jutra( Niedziela - 2015.10.25 ), trwa przecena w ItemShop! Wszystkie Przedmioty Można kupić, o 50 Smoczych Monet, Taniej!

Event ZUO

Event zuo, odbędzie się dziś, godzina 19:00, CH3, Dolina Orków!

Opublikowano

Czy serwer posiada ts ?

zacznijmy od tego, że serwer NIE posiada graczy. Nie wiem o co kaman, dlaczego to jeszcze stoi.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Serwer zapowiada się dobrze. Być może wpadnę.

ps. Jak radzi sobie healler podczas expa/dropi i ogólnie w pvp?­ Nie jest do kitu? 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...