Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NoqariaMT2 [Dedyk] [Medium]

.NoqariaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ts powinien być wieczorem. Forum po starcie powinno być

Client pobierze sie za 8h, przy czym inne serwery pobieraja sie do 10min. Czekam na hosting mega. ^^

imetin_logo.png

Opublikowano

Medium do 105lv Seriously, może chociaż 125+ jakbyście mieli tworzyć harda to który lvl? 50max? "Czy serwer jest pod  ItemShop?Oczywiście, że nie. Z Noqarianskiej Skrzyni, między innymi, będą dropić SM."- jak będą dropić te skrzynki i jaki % na SM i jaka ilość?  pytanie bez sensu jak i odpowiedź-próbujecie się usprawiedliwić, ale każdy kto kręci się w tym temacie wie, że obecnie serwerów metina nie stawia się z pa$ji :)  Skąd zdobyć peta bo prezentacja uboga kilka ss'ów i opis typu "domyśl się". A dlaczego nie dodacie mountów do gry takich samych jak w IS, ale np. z bossów/dungi coś trudnego do zdobycia, ale zawsze można, tak to serwer wydaje się być pod IS "w końcu to serwer medium nie pod Is^^". Mogliście już opisać skąd brać rożne rzeczy np. egzo i rady, znowu odpowiedź "domyśl się" :) Jeśli prezentacja jest tak uboga i prosta to boje się, że serwer jest podobny, wyprowadźcie mnie z błędu bo oceniam może książkę po okładce z tego, iż mam z tym półświatkiem do czynienia od początku.

Opublikowano

Medium do 105lv Seriously, może chociaż 125+ jakbyście mieli tworzyć harda to który lvl? 50max? "Czy serwer jest pod  ItemShop?Oczywiście, że nie. Z Noqarianskiej Skrzyni, między innymi, będą dropić SM."- jak będą dropić te skrzynki i jaki % na SM i jaka ilość?  pytanie bez sensu jak i odpowiedź-próbujecie się usprawiedliwić, ale każdy kto kręci się w tym temacie wie, że obecnie serwerów metina nie stawia się z pa$ji :)  Skąd zdobyć peta bo prezentacja uboga kilka ss'ów i opis typu "domyśl się". A dlaczego nie dodacie mountów do gry takich samych jak w IS, ale np. z bossów/dungi coś trudnego do zdobycia, ale zawsze można, tak to serwer wydaje się być pod IS "w końcu to serwer medium nie pod Is^^". Mogliście już opisać skąd brać rożne rzeczy np. egzo i rady, znowu odpowiedź "domyśl się" :) Jeśli prezentacja jest tak uboga i prosta to boje się, że serwer jest podobny, wyprowadźcie mnie z błędu bo oceniam może książkę po okładce z tego, iż mam z tym półświatkiem do czynienia od początku.

Witaj to jest serwer medium owszem, ale lekka nutka harda. Szkatułki dropią często a dropi z niej 50 SM.

Peta zdobędziesz z eventów,IS oraz na start dostajesz na 1 dzien.

Egzo oraz rady lecą z metinów.

mRqkLd7.png

chyba wypadałoby sprawdzać strone

Bo tak miał się serwer pierw nazywac,ale w końcu technik zmienił nazwe na tą co jest teraz. 

Opublikowano

Download z Mega nie działa a z waszego hostingu zapier*ala aż 90kb/s więc chyba nawet do tej 18 nie pobiorę...

Jaką przeglądarką sciągasz? jeżeli z google chrome polecam z mozilli lub z opery.

Opublikowano

Ja będe nagrywał.

I tyle? Wiesz, że teraz bez reklamy to można kupę strzelić przy takim wyborze serwerów. Coś mi nadal serwer pod chodzi tylko i wyłącznie pod $$$ otworzyć(najniższym kosztem), zebrać żniwo i Arrivederci Roma :)

Opublikowano

I tyle? Wiesz, że teraz bez reklamy to można kupę strzelić przy takim wyborze serwerów. Coś mi nadal serwer pod chodzi tylko i wyłącznie pod $$$ otworzyć(najniższym kosztem), zebrać żniwo i Arrivederci Roma :)

No to super jeżeli myslisz tak skoro sm dropia w grze a is jest tani jak barszcz.

Opublikowano

No to super jeżeli myslisz tak skoro sm dropia w grze a is jest tani jak barszcz.

No to jaki sens dawania wszystkiego za free robisz serwer z dobrego serca? Jaka będziesz przyszłość jak nikt nie będzie inwestował w IS za co się utrzyma?

Opublikowano

No to jaki sens dawania wszystkiego za free robisz serwer z dobrego serca? Jaka będziesz przyszłość jak nikt nie będzie inwestował w IS za co się utrzyma?

Napisałem tani jak barszcz to nie znaczy, że za darmo. W końcu w team jest sponsor, ktory opłaca za serwer tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...