Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NoqariaMT2 [Dedyk] [Medium]

.NoqariaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile dostałeś Hajsu za pomaganie? Lub nie, ile dostales Sm za pomaganie i nagrywanie? Albo lepiej powiem jakie dostałes eq za to wszystko ? ;)

Powiem Ci, że guzik powinno Cie to obchodzić co za to dostane czy nie dostane. Co do serwera możecie mi pisać propozycje na PW co można dodać na serwer.

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

może i bym polecił , na grę czasu na pewno nie znajdę ale życzę powodzenia 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Powiem Ci, że guzik powinno Cie to obchodzić co za to dostane czy nie dostane. Co do serwera możecie mi pisać propozycje na PW co można dodać na serwer.

A i tak nic co Wam zaoferuja nie dodacie, wiesz czemu? Bo to hard, ktory nie ma niewiadomo jakiej reklamy, wiec nie ma sensu bawienia sie z dodatkami jesli serwer nie dotrwa. To nie jest hejt, gdyz ja ZAGRAM NA SERWERZE, powodem jest to, ze mi sie nudzi, a dawno na hardzie nie gralem.

imetin_logo.png

Opublikowano

A i tak nic co Wam zaoferuja nie dodacie, wiesz czemu? Bo to hard, ktory nie ma niewiadomo jakiej reklamy, wiec nie ma sensu bawienia sie z dodatkami jesli serwer nie dotrwa. To nie jest hejt, gdyz ja ZAGRAM NA SERWERZE, powodem jest to, ze mi sie nudzi, a dawno na hardzie nie gralem.

To jest medium/hard bardziej medium z tego co testowałem na serwerze. Zapraszam do gry :] Ja nie dodam, lecz technik może :D

Opublikowano

To jest medium/hard bardziej medium z tego co testowałem na serwerze. Zapraszam do gry :] Ja nie dodam, lecz technik może :D

Ciesze sie, ale hardy w tych czasach? NIe wyjda juz, moze i medium, a i tak wyjdzie ze hard i ze bedzie za trudno dla ludzi, a z tego co widze, tylu ludzi nie bedzie :D

imetin_logo.png

Opublikowano

Ciesze sie, ale hardy w tych czasach? NIe wyjda juz, moze i medium, a i tak wyjdzie ze hard i ze bedzie za trudno dla ludzi, a z tego co widze, tylu ludzi nie bedzie :D

Dlaczego tak się uparłeś na tego harda... Ten serwer to medium z małym "klimatem" harda.

Opublikowano

Dlaczego tak się uparłeś na tego harda... Ten serwer to medium z małym "klimatem" harda.

Dobrze, jezeli w 1 dzien nie bedzie 75+ to jest hard. Widzimy sie na starcie i prosze podac TSA jak najszybciej:D

imetin_logo.png

Opublikowano

Mam pytanie w sprawie doungeonów. Czy doungeon wieża demonów jest skrócony tzn czy nie ma piętra z dropieniem pięczęci jak i mapki i klucza zin ? bo jeśli nie jest skrócone to moim zdaniem 25 szkatułek na broń to troche za dużo.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Dobrze, jezeli w 1 dzien nie bedzie 75+ to jest hard. Widzimy sie na starcie i prosze podac TSA jak najszybciej:D

Tak jak wspomniałem TS powinien być jutro.  Widzimy się na starcie !

Jak u takiego dziecka jest reklama, podziękuje. 

Że co? Wiesz wogóle z kim rozmawiasz? Nie oceniaj książki po okładce kolego.

Mam Pytanie w sprawie doungeonów. CZY doungeon wieża demonów żart skrócony TZN CZY Nie ma pietra z dropieniem pięczęci Jak ja mapki i klucza zin? Bo jeśli nie nie żart skrócone do moim zdaniem 25 szkatułek na broń, aby troche za Dużo.

Nie jest skrócone, lecz  na 7 pietrze możesz dropić skrzynie i dropić mapki na dt. Broń 75 Level ma mieć dobrą cenę na tym serwerze.

Opublikowano

Przeciez tu bedzie grało ze 100 osób jeszcze reklamy nie ma żadnej. Jest ta reklama u tego degenerata  PersergaV2  to już lepiej żeby w ogóle nie było, tragedia..

Nie musisz pisać kilka razy o tym samym. Dać Ci chusteczke? bo zaraz będzie powódź. Co do serwera aktualnie rozmawiam z youtuberami o serie na kanale. Również jest reklama na kilku fp na fejsie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie musisz pisać kilka razy o tym samym. Dać Ci husteczke? bo zaraz będzie powódź. Co do serwera aktualnie rozmawiam z youtuberami o serie na kanale. Również jest reklama na kilku fp na fejsie. Pozdrawiam.

Rozmawiać to sobie możesz z takim dnem Youtuba jak ty. Bo z lepszymi Youtuberami to jedynie możesz im łapkę w górę dać ;)

Opublikowano

Nie musisz pisać kilka razy o tym samym. Dać Ci husteczke? bo zaraz będzie powódź. Co do serwera aktualnie rozmawiam z youtuberami o serie na kanale. Również jest reklama na kilku fp na fejsie. Pozdrawiam.

Chusteczkę :), a co do serwera nic szczególnego ani nowego. Mimo wszystko życzę powodzenia na starcie.

Opublikowano

@Arsenic Wybacz, jak od 6.00 rano od 22.00 siedze na PC i pracuje to mam prawo się pomylić. Dziękuje.

@ZbijamLufke Ty chyba dalej nie wiesz z kim rozmawiasz :(

Nie że pomylić tylko zamiast siedzieć nad tym Syfem to lepiej wróć do gimnazjum na polski poduczyć się trochę :) 

Opublikowano

lastivia juhu! 

Nie ma to jak zrobić serwer na plikach lastivi ;pp i potem tym się jarać xD

Powiedz mi co widzisz tutaj z lastivi

Zaraz będzie client! A później rejestracja!

Opublikowano

lastivia juhu! 

Nie ma to jak zrobić serwer na plikach lastivi ;pp i potem tym się jarać xD

Podkreśle jednym słowem : Aha.

Wszystko fajnie tylko kto teraz robi serwer na ktorym jest 55ku, to nie hard tylko medium.

Najlepiej jak by bylo 10/30.

Ale łatwo zdobyć egzo i rady :) dodatkowo masz księgi u handlarzy.

Nie że pomylić tylko zamiast siedzieć nad tym Syfem to lepiej wróć do gimnazjum na polski poduczyć się trochę :)

No tak, bo Tobie również się nie zdarza zrobić błędu co nie? Wielki mistrzu :D.Twoja Pani Ciebie nie nauczyła stawiać przecinków w zdaniach?

Opublikowano

Wiem z kim piszę, w życiu bym z tobą słowa nie zamienił. Jestem ciekawy, czy to jakaś ciepła posada na ciebie czeka, może już jest tylko pod innym nickiem za to twoje "Pomaganie". Dalej liż dupkę, nagrywasz 2 odcinki z servera i tyle, tak wyglądają twoje LP. Tylko dziecko piszę co jeden lvl up "LVL UP XXX" jeszcze do tego na serverze easy, może sobie przypomnisz o co mi chodzi. Widzę, lastivia s1000000 hahahaha. Jesteś zwykłym dzieckiem które nic nie osiągnęło, te 1kl subów masz tylko i wyłącznie przez konkursy na smy, gdyby nie one miał byś może 100. Prawda jest taka że nikt cię nie lubi, z taką reklamą server szybko padnie. Nie polecam tracić czasu bo już teraz wiem że ten pseudo "Jutuber" będzie wyróżniony. Tyle ode mnie. Ps, niezła gra aktorska, pisałem raz do ciebie w grze to od razu mnie zwyzywałeś, ale tutaj widzę że "Umowa" została podpisana na innych warunkach, dzieciak. 

Dam Ci lajka za głupote. Nie jestem w team i nie będe. Nigdy nicku nie zmieniałem i nie zmienie. Nagram więcej odcinków tylko czekam na serwer online. Jeżeli twierdzisz, że to lastivia to moge śmiało Cię wyśmiać.

Kolego kiedy do mnie pisałeś w grze? Nikogo Twoje "wyżalenia" nie interesują.

HEH. Dzisiaj start a jutro udostępniony download i register. LOL

Client oraz rejestracja będzie przed startem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...