Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Mistrzów 15/16

Turoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Czekam tylko na spotkanie Juventusu z Bayernem.

Mam nadzieję, że skończy się wysokim wynikiem i Polak coś postrzela.

To jeszcze hype na Lewandowskiego nie opadł? Wspieram Polskich sportowców i uważam Roberta za naprawdę znakomitego napastnika, top3 na świecie, ale jeśli ktokolwiek uważa, że znajdzie się on na podium złotej piłki przy Messim, Ronaldo, Neymarze, Suarezie, Bale'u, to sorry, ale coś na dekiel pada Wam (nie odnoszę się do nikogo w tym momencie) :)

Chyba, że wejdzie na wyżyny swoich możliwości i PRZEBIJE samego siebie z poprzedniego roku (co samo w sobie wydaje się być mało prawdopodobne) i poprowadzi Polskę jakoś niesamowicie wysoko na Euro to MOŻE jeszcze. 

PS. Juve to nie Wolfsburg. 

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jeszcze hype na Lewandowskiego nie opadł? Wspieram Polskich sportowców i uważam Roberta za naprawdę znakomitego napastnika, top3 na świecie, ale jeśli ktokolwiek uważa, że znajdzie się on na podium złotej piłki przy Messim, Ronaldo, Neymarze, Suarezie, Bale'u, to sorry, ale coś na dekiel pada Wam (nie odnoszę się do nikogo w tym momencie) :)

Chyba, że wejdzie na wyżyny swoich możliwości i PRZEBIJE samego siebie z poprzedniego roku (co samo w sobie wydaje się być mało prawdopodobne) i poprowadzi Polskę jakoś niesamowicie wysoko na Euro to MOŻE jeszcze. 

PS. Juve to nie Wolfsburg. 

Yyy Bale ???? Co kurw*? ty śmiesz porównywać tego typa do Lewego ??? Rozumiem Ronaldo, Messi, Neymar to są piłkarze których przewyższenie będzie dla Lewego kosmicznie trudne, ale typ który przez cały poprzedni sezon był jednym z najsłabszych zawodników Realu, ma niby start do Lewego ?? Nie jestem jakimś wielkim fanem Roberta, ale podziwiam go za to jak się rozwinął i pokazał że nawet startując z zaplecza ekstraklasy można stać się jednym z najlepszych.

Opublikowano

Yyy Bale ???? Co kurw*? ty śmiesz porównywać tego typa do Lewego ??? Rozumiem Ronaldo, Messi, Neymar to są piłkarze których przewyższenie będzie dla Lewego kosmicznie trudne, ale typ który przez cały poprzedni sezon był jednym z najsłabszych zawodników Realu, ma niby start do Lewego ?? Nie jestem jakimś wielkim fanem Roberta, ale podziwiam go za to jak się rozwinął i pokazał że nawet startując z zaplecza ekstraklasy można stać się jednym z najlepszych.

Rolf. Widzę, że wśród Polaków Lewandowski nagle zyskał status Boga, a wystarczyło 5 bramek w 9 minut... ;p Tak, w tym roku Bale gra bardzo dobrze, ogólnie w tym sezonie ma niezłą formę. O ile się nie mylę w tym sezonie póki co jest najlepszym asystującym z najlepszą średnią asysty na mecz. Jakby jeszcze zaczął grać na swojej pozycji to by było jeszcze lepiej. Do tego ma 12 goli w obecnym sezonie. W ten rok wszedł z*********e. Myślę, że przy Zizou wróci do formy. Oczywiście nie tej z Tottenhamu. 

Opublikowano

Rolf. Widzę, że wśród Polaków Lewandowski nagle zyskał status Boga, a wystarczyło 5 bramek w 9 minut... ;p Tak, w tym roku Bale gra bardzo dobrze, ogólnie w tym sezonie ma niezłą formę. O ile się nie mylę w tym sezonie póki co jest najlepszym asystującym z najlepszą średnią asysty na mecz. Jakby jeszcze zaczął grać na swojej pozycji to by było jeszcze lepiej. Do tego ma 12 goli w obecnym sezonie. W ten rok wszedł z*********e. Myślę, że przy Zizou wróci do formy. Oczywiście nie tej z Tottenhamu. 

Nie chodzi tu o status Boga, bo jak sam pisałem wyżej jakimś wielkim jego fanem nie jestem. Ale sam gram w piłkę dość sporo i wiem ile Lewy musiał włożyć pracy aby być tu gdzie jest teraz i za to go podziwiam. A co do 5 bramek w 9 minut to nwm czemu wszyscy to przytaczają gdy tylko znajdzie się ktoś kto broni Lewego czy przed tym wyczynem był gorszy lub lepszy ?? Nie to był ten sam Lewy a mecz z Wolfsburgiem tylko utwierdził w przekonaniu, że jest on obok Suareza najlepszą 9 na świecie. Co zresztą przyznał sam Busquets. 

Opublikowano

Nie chodzi tu o status Boga, bo jak sam pisałem wyżej jakimś wielkim jego fanem nie jestem. Ale sam gram w piłkę dość sporo i wiem ile Lewy musiał włożyć pracy aby być tu gdzie jest teraz i za to go podziwiam. A co do 5 bramek w 9 minut to nwm czemu wszyscy to przytaczają gdy tylko znajdzie się ktoś kto broni Lewego czy przed tym wyczynem był gorszy lub lepszy ?? Nie to był ten sam Lewy a mecz z Wolfsburgiem tylko utwierdził w przekonaniu, że jest on obok Suareza najlepszą 9 na świecie. Co zresztą przyznał sam Busquets. 

Aha, to Bale, który jak grał w tottenhamie to według mnie był jednym z 3 najlepszych na świecie już nie musiał włożyć dużo pracy i był słaby? :PPP 

Przytacza się 5 goli w 9 minut, bo od tego momentu zaczął się hype na niego.

Opublikowano

Aha, to Bale, który jak grał w tottenhamie to według mnie był jednym z 3 najlepszych na świecie już nie musiał włożyć dużo pracy i był słaby? :PPP 

Przytacza się 5 goli w 9 minut, bo od tego momentu zaczął się hype na niego.

Chodzi mi oto jak w Polsce potraktowali Lewego. Z Legii został prawdę mówiąc wyrzucony i potraktowany jak bydło, ale mimo to się podniósł i szybko z zaplecza ekstraklasy, dostał się do niej. I nie oszukujmy się, ale wybicie z Polskiej ekstraklasy, do takiego poziomu jaki reprezentuje dziś, wciąż jest niepojęte. Ale pokazał wszystkim że można i mam nadzieje że wreszcie ktoś podąży jego śladem. Bale oczywiście, nie mówię że miał drogę usłaną różami i wszystko podano mu na tacy, ale z całą pewnością nie miał tak pokręconej drogi jak Robert. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po raz pierwszy od dawna walka o Złotego Buta jest tak zacięta...

Ronaldo, Suarez (19), Vardy,Benzema, Aubameyang(18), Zlatan (20), Higuain (23)...

Pamiętasz może ile na tym etapie w tamtym roku, miał Messi i Ronaldo?

edit.

Po 27 kolejkach w La Lidze przed El Clasico, Messi miał 32, a Ronaldo 30 jak dobrze pamiętam, więc w tym sezonie słabiej. 

denzel.png

Opublikowano

W końcu wraca LM... Tyle czekania... A więc, typujemy!

PSG-Chelsea -> PSG

Arsenal-Barca -> Barca

Roma-Real -> Real

Benfica-Zenit -> Benfica

Juve-Bayern -> Juve

PSV-Atleti -> Atleti

Kijów-City -> City

Opublikowano

Chelsea wydaje się, że trochę się rozkręciła, więc PSG nie będzie miało aż tak łatwo. Juve z Bayernem przy ich obecnej formie powinno sobie poradzić i byłoby to miłą niespodzianą odpadnięcie Bawarczyków w 1/8. Real niby gra z Romą, ale przez kontuzje nie jestem aż tak bardzo spokojny, lecz wiedzą, że to ich jedynie realne trofeum do zdobycia w tym sezonie i przycisnął. 

Reszta to pewniacy i faworytów nie trzeba pisać. 

denzel.png

Opublikowano

jutro

Chelsea - P$G

Benfica - Zenit

~ Hiddink "Liga nie zaczęła się dla nas dobrze ale od grudnia się ożywiliśmy. Jeżeli za rok chcemy brać udział w Lidze Mistrzów, musimy spróbować powalczyć o trofeum w tej edycji bowiem to zapewni nam awans do przyszlorocznych rozgrywek tego turnieju"

true

Opublikowano

Szczerze to byłem głupi, że pokładałem jakiekolwiek nadzieje w PSG. Co sezon to samo - hegemon w lidze, a na europejskich boiskach tylko pozorny faworyt - kolos o glinianych nogach. Jak Chelsea się postara to myślę, że awansują. Wystarczy im jedna bramka. Real już pewny awansu. Teraz czekamy na największe hity. FORZA JUVE!!!!  <3

Opublikowano

Szczerze to byłem głupi, że pokładałem jakiekolwiek nadzieje w PSG. Co sezon to samo - hegemon w lidze, a na europejskich boiskach tylko pozorny faworyt - kolos o glinianych nogach. Jak Chelsea się postara to myślę, że awansują. Wystarczy im jedna bramka. Real już pewny awansu. Teraz czekamy na największe hity. FORZA JUVE!!!!  <3

Prawde mówiąc, ciężko oceniać forme PSG patrząc przez pryzmat ich gry na krajowym podwórku, nie oszukujmy sie, teraz nie mają tam dla siebie rywala który mógłby być dla nich zagrożeniem.

Też delikatnie się zawiodłem patrząc na ostatni mecz, ale mimo to jestem zdania, że Chelsea nie jest w stanie ich wyeliminować

Opublikowano

Raczej obstawiam, że chealse wygra u siebie, ale rok temu jak ibra dostał czerwoną to każdy z góry myślał że PSG przegra  :D , Lubie oglądać Chelsea vs Psg wszystkiego się można spodziewać . :D

1 Połowa Lucas > Di maria 

2 Połowa Di maria > lucas :D

Opublikowano

Raczej obstawiam, że chealse wygra u siebie, ale rok temu jak ibra dostał czerwoną to każdy z góry myślał że PSG przegra   :D , Lubie oglądać Chelsea vs Psg wszystkiego się można spodziewać . :D

1 Połowa Lucas > Di maria 

2 Połowa Di maria > lucas :D

No z*********e ciekawe mecze, emocje co roku nie ma co. Rzygam już tymi meczami. To samo Barca z PSG/Milanem/City/Ajaxem. Popierdolone zasady. Co roku widzimy te same mecze. Żałosne w c**j, nie pozdrawiam. 

Opublikowano

No te same, ale jednak między PSG a Chelsea jest zacięta rywalizacja :D

Jeszcze Barca - Arsenal to już też byłoo :D

W przyszłym roku będzie ciekawie z Leicester ;D

Opublikowano

jeżeli Chelsea wygra jutro mecz z City w Pucharze Anglii to P$G będzie obsrane przed rewanżem

Przecież City jest cienkie jak żyletki. Poza tym jest to mecz w pucharze. Jeżeli PSG zagra na swoje możliwości, a nie jak to robi co sezon w LM to mają pewny awans, mimo tego, że mają mecz na wyjeździe. 

Opublikowano

PSG spokojnie może ojebać Czelsi które się zwyczajnie rozsypało a wczorajszy mecz nic nie znaczy.

Opublikowano

Arsenal - Barca 1-3

Juve - Bayern 0-2

Takie moje typy. Szczególnie mam nadzieje na sprawdzenie się pierwszego.

Chyba nie doceniasz Juventusu. Szczególnie, że Lewy będzie miał przed sobą jedną z najlepszych linii defensywnych na świecie, a obrona Bayernu nie jest w najmocniejszym zestawieniu. Szczególnie, że mecz we Włoszech. 

ja odpowiednio 0-3 i 1-1 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...