Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Mistrzów 15/16

Turoczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawie byłoby zobaczyć znowu mecz Barca-Bayern. Liczę na to, że tak się stanie ;)

Wątpię pewnie w finale znajdą się dwie hiszpańskie drużyny Barca i Atletico.

805491408806070489277.png

Opublikowano

No, ale mogą się spotkać wcześniej. Nie liczyłbym na Atleti. ;p

hYYRv6d.png

Opublikowano

Atletico z całą pewnością nie będzie w finale, to był jeden magiczny sezon, wątpię aby się szybko powtórzył ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Atletico z całą pewnością nie będzie w finale, to był jeden magiczny sezon, wątpię aby się szybko powtórzył ;)

Też mi się tak wydaje. Myślę, że Barca to 100% pewniak dzięki temu magicznemu trio... Jeżeli Bayern utrzyma formę to stawiam na taki właśnie finał.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Bayern właśnie dostaje wpierdol od chłopaków z Gladbach :) 3-0 na ten moment. W spotkaniu z Barca dostaną wpierdol i się skończy.  :yay:

hYYRv6d.png

Opublikowano

Bayern właśnie dostaje wpierdol od chłopaków z Gladbach :) 3-0 na ten moment. W spotkaniu z Barca dostaną wpierdol i się skończy.  :yay:

Nie sądzę, że tak szybko trafią na Bayern myślę, że na początku dla Barcy i Realu ktoś łatwy :P

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Nie sądzę, że tak szybko trafią na Bayern myślę, że na początku dla Barcy i Realu ktoś łatwy :P

Myśle, że prędzej czy później i tak sie spotkają.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Myśle, że prędzej czy później i tak sie spotkają.

A ja myślę, że Bayern odpadnie gdzieś tak w półfinale, i w końcu w tym sezonie będzie mecz real-barca w LM ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Cos czuje ze w tym roku wyskoczy ktos nowy :) 

Real forma niska i niestabilna, Barca raczej tez nie swieci na swoje mozliwosci...

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Real Madryt – Malmö FF 8:0 (3:0)

1:0 Benzema 12'

2:0 Benzema 24' (asysta: Cristiano)

3:0 Cristiano 39'

4:0 Cristiano 47'

5:0 Cristiano 50'

6:0 Cristiano 59' (asysta: Isco)

7:0 Kovačić 70'

8:0 Benzema74' (asysta: Isco)

grubo?

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Nastroje sie poprawia:) komfort psychiczny jest niezbędny na tym poziomie:)

Opublikowano

Anglia zawodzi i to mnie najbardziej martwi. Kolejny rok bez godnego występu jakiekolwiek drużyny może pozbawić BPL 4 miejsc w następnej edycji LM.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Chelsea się powoli odradza spokojnie..

zdążycie dostać wpi3rdol :)

liczę że w 1/4 finału LM na drodze Chelsea stanie Barcelona

później Real lub Bayern w finale i gitara

triumf w LM i to w jakin stylu, pokonując trzech pretendentów do tytułu :)

#marzenia_nie_kosztują

#ale_transfery_i_tak_będą

#w tym jeden duży ~ 60 mln

#Expert_w_tych_sprawach

Opublikowano

Chelsea się powoli odradza spokojnie..

zdążycie dostać wpi3rdol :)

liczę że w 1/4 finału LM na drodze Chelsea stanie Barcelona

później Real lub Bayern w finale i gitara

triumf w LM i to w jakin stylu, pokonując trzech pretendentów do tytułu :)

#marzenia_nie_kosztują

#ale_transfery_i_tak_będą

#w tym jeden duży ~ 60 mln

#Expert_w_tych_sprawach

troche offtop ale spk

nie rób hasztagów bo nie umiesz

GzVmo25.png

ja mysle ze w nastepnej rundzie czelsi out bo to na ta chwile są gówna kompletne

ale ciekawi mnie jak to sie w ogole stało, rok temu wszyscy sie ich bali a teraz dalej graja ta sama paka i nic

Opublikowano

@Labqin

Mou wycisnął z nich w tamtym sezonie 110%, a teraz są zmęczeni tamtym sezonem, bo są po prostu zajechani. A że portugalczyk nie zrobił zbyt wielu dobrych transferów to nikt nie potrafi pociągnąć tego zespołu (może poza Willianem, który w tamtym sezonie nie był najważniejszą postacią i po prostu się nie zmęczył).

Cieszą 3 zespoły z Anglii w fazie pucharowej i liczę że któraś z nich będzie w stanie zaskoczyć i dojść do 1/2 lub finału.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

@Labqin

Mou wycisnął z nich w tamtym sezonie 110%, a teraz są zmęczeni tamtym sezonem, bo są po prostu zajechani. A że portugalczyk nie zrobił zbyt wielu dobrych transferów to nikt nie potrafi pociągnąć tego zespołu (może poza Willianem, który w tamtym sezonie nie był najważniejszą postacią i po prostu się nie zmęczył).

Cieszą 3 zespoły z Anglii w fazie pucharowej i liczę że któraś z nich będzie w stanie zaskoczyć i dojść do 1/2 lub finału.

Gadanie że są zmęczeni tamtym sezonem jest strasznie głupie. Po to trenują żeby zmęczenie znikało zaraz po meczu, i regenerują się, poza tym są przerwy w meczach, przed wakacjami... 

Barcelona wygrała wszystko, a o zmęczeniu nie ma żadnej mowy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...