Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanZeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może dodalibyscie do dropu z tych dynii jakieś kostiumy i fryzury dyniowe z marnymi bonami żeby był klimat i może jakieś metki dyniowee s i ten z*******y hardzik wpadać

Ten co się napalił :D Ale pomysł dobry.

Serwer polecam jeden z lepszych hardów.

­

6823214443099701049127.gif

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak najbardziej na +
Gram 2 dni, niewielę mogę sie wypowiedzieć ale polecić mogę.
Starają sie i to widać, przykladów jest wiele...
Cos z shopami bylo nie tak, od razu zaczeli naprawiac, OX jak było bledne pytanie od razu poprawili, zrobili od poczatku ox i fajne nagrody... Na innych serwerach czesto pomimo blednego pytania, olewali to i robili dalej ox, choć bylo wielu niezadowolonych
Coraz wiecej ludzi gra, Do administracji pisalem 4 razy, zawsze dostawalem odpowiedz.
Jak na tą chwilę lepszego serwera niema, a ludzie idą na gówniany ascarial na ktorym za kazdym razem przekladaja start przez 5 dni i ludzie po oficjalnym starcie pytaja sie czy to jest beta.
Wiec polecam :)

A CO DO DYNIOWYCH KOSTIUMÓW ABY BYL KLIMAT TO FAJNY POMYSL!
DO TEGO METKI DYNIOWE, LUB COS INNEGO I BEDZIE MIÓD!

Opublikowano

Chwilowo naprawiamy pare bledow ktore wyniknely z pewnego systemu. Jak serwer będzie on to was poinformujemy
Fryzurka haloween miala byc dodana i zostanie ona dodana jak tylko znajdziemy na to czas
Przepraszamy za problemy.
Team Nevaria.pl

Opublikowano

­

Z przykrością musimy was poinformować, że serwer zostanie włączony dopiero koło godzin wieczornych dnia 26.10.2015 (poniedziałek).

Jest bardzo dużo pracy przy pewnej rzeczy, a nie możemy pozwolić sobie na jakikolwiek błąd. Prosimy nie pisać komentarzy hejtujących zaistniałą sytuacje,

chcemy dla was jak najlepiej tak więc widzimy się wieczorem!

W ramach rekompensaty odpalimy wam raty 15% na 18 godzin od włączenia serwera.

Przepraszamy oraz pozdrawiamy - Administracja Nevaria.pl.

Czyli, że jeśli włączycie go o 21:00 to raty będą do 15, czyli do godziny, o której większość wraca ze szkół. Nie lepiej na 24h, żeby więcej osób mogło skorzystać z tego?

tenor.gif

Opublikowano

­

Czyli, że jeśli włączycie go o 21:00 to raty będą do 15, czyli do godziny, o której większość wraca ze szkół. Nie lepiej na 24h, żeby więcej osób mogło skorzystać z tego?

Masz racje.

Co do serwera, to wjezdzamy! Zapraszam na forum serwera oraz sam serwer!

Opublikowano

­

Z tymi ratami jeszcze pomyślimy, zobaczymy kiedy włączymy serwer. Ale na pewno będą :).

Opublikowano

­

Raty wlaczymy tak by bylo dobrze. Nie zpomnijcie ze takze bedzie trwal event haloween a wiec bedzie mozna duzo zarobic. Dlatego tylko 15% + nie zapomnijcie ze to ma byc hard i ma byc trudno!! Nie bedziemy ulatwiac wam zabawy ! :p , topki nadal nie wbito.

PanZeus

Opublikowano

Kiedy odpalacie serwer??

Serwer uruchomimy jak tylko naprawimy wszystkie błędy, ujawnił się błąd więc musimy go jak najszybciej naprawić. Aktualnie cały czas pracujemy aby jak najszybciej dać wam możliwość gry. Tak jak pisał Caliente, wieczór lub noc, w najgorszym wypadku jutro.

Pozdrawiam.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Na ten serwer warto czekać w porównaniu do innego ;)

Ciii moze jednak wystartuja. xD:D

Tak przy okazji dzisiaj jest ogormny przyplyw zarejestrowanych kont a wiec na serwerze napewno ludzi nie zabraknie ;)

Opublikowano

Zeus przed 22 dacie rade :D?

Raczej nie ;) niestety team caly czas pracuje od rana non stop prawie by to naprawic. Sam nie jestem pewien na kiedy sie wyrobia ale my jako team wolimy to naprawic odrazu niz tak jak inne serwery zostawic na "pozniej" i radzcie sobie sami.

Warto czekac :p

Opublikowano

Chciałem pograć a tutaj off :D ale poczekam sądzę że warto.

Co z eventem halloween będzie dzień dłużej przez offke ?

Event bedzie trwal tydzien od startu eventu a wiec tak bedzie dluzej ;) do tego w weekend postaram wam sie jakos umylic gre do tego ale co za duzo to nie zdrowow.

Zostanie dodana fryzurka albo stroj haloween jak tylko naprawimy blad.

Opublikowano

A CO WAM SIĘ TAM ZEPSUŁO? że tak długo to robicie :) pomozemy :))

A po drugie nie raz z takim czymś się spotkałem..

w najgorszym wypadku jutro. - CZYLI już R.I.P

Opublikowano

A CO WAM SIĘ TAM ZEPSUŁO? że tak długo to robicie :) pomozemy :))

A po drugie nie raz z takim czymś się spotkałem..

w najgorszym wypadku jutro. - CZYLI już R.I.P

Ale wy czarno myslicie ja tam sie ciesze ze mam czas nadgonic mange jak technicy pracuja :D jutro on. Jest problem ze sklepikami offline ktory caly czas jest naprawiany maksymalnie do jutra bedzie poprawiony i wracam do akcji ;)
Opublikowano

Włączcie bez sklepików do jutra :D ludzie tu czekają żeby nocke strzelic haha ;D

Nie da sie tak niestety , spokojnie jeszcze nie jedna nocke walniemy ;) ja prawie zawsze w nocy jestem. PanZeus

Opublikowano

Kurde, to aż do jutra trzeba czekać?? Masakra.. była gadka że dziś odpalicie... a potem ktoś z administracji napisał.. że w najgorszym wypadku jutro o.O? WTF? 

Z jutra na pojutrze też będzie? Skoro tak strasznie pracują nad naprawą to niech chociaż napiszą co im się zje*ało? 

Z tego co wiem dodawaliście z zinów drop 70lvl broni.. i tu macie jakieś bugi? Heh event wam się popsuł? :C nie do wiary masakra..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...