Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanZeus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Nie rozumiem was ludzie...

Graliście na serwerze i nie narzekaliście.

A teraz chcecie szukać innego bo nie włączyli go o 17 ^^?

Co innego jak by serwer olali ale on ma przecież z 700 osób online w dzień, i teraz wprowadzają

aktualizacje żeby wam się grało lepiej...

Za takich graczy dziękujemy na MPC!!!

Naprawiają błąd już drugi dzień, z głupimi sklepikami, wyobrażasz sobie sytuację gdzie ktoś będzie DDoS'ował serwer? Ewentualnie jakieś większe zmiany? Będą siedzieć tygodniami?

Opublikowano

­

Naprawiają błąd już drugi dzień, z głupimi sklepikami, wyobrażasz sobie sytuację gdzie ktoś będzie DDoS'ował serwer? Ewentualnie jakieś większe zmiany? Będą siedzieć tygodniami?

Ehhh... widać jak ludzie się znają.

Dla ciebie wydaje się wszystko takie proste bo jesteś graczem.

Chyba nigdy nie widziałeś serwera od środka dosłownie.

Wprowadzić sklepy offline to nie jest sztuka, to prawda.

Ale do tego jeszcze trzeba zrobić testy, wprowadzić poprawki, zrobić kolejne testy a broń boże jak technik ma 16 lat i coś spieprzy.

Na dodatek oni czekają aż twórca łaskawie zasiądzie przed monitor i dopiero wtedy zacząć prace.

Jestem graczem metina od 2009 roku, i przykro mi patrzeć na ludzi którzy nie doceniają pracy jak i poświęconego czasu innej osoby.

Co by ktoś nie zrobił to i tak źle.

Postaw się na miejscu Zeusa który musi siedzieć cały dzień na dupie przed komputerem żeby grało ci się lepiej.

Stara się i dostaje takie komentarze jak twój.

To jest gorzej niż dostać w pysk.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

­

Ehhh... widać jak ludzie się znają.

Dla ciebie wydaje się wszystko takie proste bo jesteś graczem.

Chyba nigdy nie widziałeś serwera od środka dosłownie.

Wprowadzić sklepy offline to nie jest sztuka, to prawda.

Ale do tego jeszcze trzeba zrobić testy, wprowadzić poprawki, zrobić kolejne testy a broń boże jak technik ma 16 lat i coś spieprzy.

Na dodatek oni czekają aż twórca łaskawie zasiądzie przed monitor i dopiero wtedy zacząć prace.

Jestem graczem metina od 2009 roku, i przykro mi patrzeć na ludzi którzy nie doceniają pracy jak i poświęconego czasu innej osoby.

Co by ktoś nie zrobił to i tak źle.

Postaw się na miejscu Zeusa który musi siedzieć cały dzień na dupie przed komputerem żeby grało ci się lepiej.

Stara się i dostaje takie komentarze jak twój.

To jest gorzej niż dostać w pysk.

Testy które podobno były.

Jak widać testy prowadzone są na LIVE serwerze, a poprawki wprowadzane po wyłączeniu serwera, jaki to ma według Ciebie sens?

@in3st`

powalająca wypowiedź, godzinę temu wypytywałeś 'kiedy będzie on?' 

@in3st`

typowy Sebix 

Opublikowano

nie wypowiadam się z myślą o powaleniu

zamknij ryj i grzecznie czekaj aż administracja włączy serwer

Stay Trippin.

Opublikowano

Serwera na pewno dzisiaj nie zobaczycie, na 100% :) Najlepsze z godziny wczorajszej, serwer będzie w godzinach wieczornych.. potem w nocy że niby będzie start.. Następnie ma być jutro, a dziś czyli te jutro przesuwa się na następny dzień hahahah :D POZDRo 600 :D 

Gildie opuszczają serwer, a na serwie nie będzie tyle samo osób co było yoo ;] Gildia moja też odchodzi.

Opublikowano

Serwera na pewno dzisiaj nie zobaczycie, na 100% :) Najlepsze z godziny wczorajszej, serwer będzie w godzinach wieczornych.. potem w nocy że niby będzie start.. Następnie ma być jutro, a dziś czyli te jutro przesuwa się na następny dzień hahahah :D POZDRo 600 :D

Gildie opuszczają serwer, a na serwie nie będzie tyle samo osób co było yoo ;] Gildia moja też odchodzi.

I co? Idziecie na ascariala? xD

Opublikowano

Żal mi niektórych ludzi, wychowani by mieć wszystko od razu . Czasami trzeba trochę poczekać a pierdolone bananowce z miasta myślą, że wszystko się włączy tylko na ich życzenie . Włączcie myślenie i trochę pokory bo nie jesteście sami na świecie .

Opublikowano

Żal mi niektórych ludzi, wychowani by mieć wszystko od razu . Czasami trzeba trochę poczekać a pierdolone bananowce z miasta myślą, że wszystko się włączy tylko na ich życzenie . Włączcie myślenie i trochę pokory bo nie jesteście sami na świecie .

Nie masz info, więc nic nie mów...

Ten ktoś od kogo mają sklepy offline, w tej chwili pomaga ascarialowi ogarnąć problemy, w dupie ta osoba ma ich, więc troche poczekacie...

Oni w tej chwili nic nie robią, czekają na niego aż zajmie się nevarią.

Niestety... gdyby od razu to zrobili, byłby juz serwer online :)

Tak to jest jak daje się komuś robotę, a potem wychodzi bug i są bezradni.

Opublikowano

Serwer nie zostanie juz wlaczony dzisiaj ani w ogole. Jest to spowodowane klotnia miedzy mna a technikiem dzieki osobie ktora robila nam sklepy offline i czekamy juz 3 dzien az je poprawi. Przepraszam za wszystko mnie juz raczej nie zobaczycie w metinie nie bede wkladal znowu tyle pieniedzy w cos co nie ma sensu.Cala wine przejmuje na siebie

Pozdrawiam Zeus. 

forum strona i serwer zostana wylaczone za jakies 5 minut.

Prosze o zamkniecie tematu

Opublikowano

Serwer nie zostanie juz wlaczony dzisiaj ani w ogole. Jest to spowodowane klotnia miedzy mna a technikiem dzieki osobie ktora robila nam sklepy offline i czekamy juz 3 dzien az je poprawi. Przepraszam za wszystko mnie juz raczej nie zobaczycie w metinie nie bede wkladal znowu tyle pieniedzy w cos co nie ma sensu.

Pozdrawiam Zeus.

orum strona i serwer zostana wylaczone za jakies 5 minut.

hahahaha jebłem.

pare dni temu sprzedałem tam eq i to była najlepsza decyzja ever :D

Opublikowano

Ale moment, tylko z powody sklepów offline zamykasz serwer? Pojebało cię :D

Wystarczyło by olać tego technika, zatrudnić innego, a same sklepy wprowadzić chociażby za miesiąc xDD

Opublikowano

Ale moment, tylko z powody sklepów offline zamykasz serwer? Pojebało cię :D

Wystarczyło by olać tego technika, zatrudnić innego, a same sklepy wprowadzić chociażby za miesiąc xDD

Nie chce szukac innego technika, z nim robilem serwer od lipca i tyle czasu i piniedzy co w to wlozylismy zaden technik nie odda ;) Niestety wybralismy taka opcje. Serwer byl z*******y bylo i sie skonczylo.

Opublikowano

Serwer nie zostanie juz wlaczony dzisiaj ani w ogole. Jest to spowodowane klotnia miedzy mna a technikiem dzieki osobie ktora robila nam sklepy offline i czekamy juz 3 dzien az je poprawi. Przepraszam za wszystko mnie juz raczej nie zobaczycie w metinie nie bede wkladal znowu tyle pieniedzy w cos co nie ma sensu.Cala wine przejmuje na siebie

Pozdrawiam Zeus. 

forum strona i serwer zostana wylaczone za jakies 5 minut.

Moze s2 zrób?

Opublikowano

Nie chce szukac innego technika, z nim robilem serwer od lipca i tyle czasu i piniedzy co w to wlozylismy zaden technik nie odda ;) Niestety wybralismy taka opcje. Serwer byl z*******y bylo i sie skonczylo.

Napisałeś, że wine bierzesz na siebie, To może wyjaśnij co było ni tak. Chyba nie chcesz powiedzieć, że przez brak naprawionych sklepów przez 3 dni rzuciłeś w błoto całą współprace z technikiem?

Opublikowano

Napisałeś, że wine bierzesz na siebie, To może wyjaśnij co było ni tak. Chyba nie chcesz powiedzieć, że przez brak naprawionych sklepów przez 3 dni rzuciłeś w błoto całą współprace z technikiem?

Przez 3 dni technik robil eventy haloween ;) i siedzial na dupie i czekal az teodor naprawi sklepy bysmy mogli odpalic serwer. Dzisiaj sie juz wkurzylem i napisalem mu ze teodor robi nas w ch** bo pracuje przy konkurencji ascarial i dlatego nadal nie mamy sklepow w co nie wierzyl . serwera bez sklepow rowniesz nie chcial odpalic poniewaz `beda one naprawione` . Wine biore na siebie bo to ja obiecalem ze serwer nie padnie i ze bedzie jeszcze dzisiaj on a was zawiodlem. Przykro mi z tego powodu ale sam nie znam sie na serwerach a komus innemu napewno nie powierze naszej ciezkej pracy. 

S2 nie bedzie to byl 1 i ostatni moj projekt metina.

Opublikowano

Zeus k***a pojebało Cie? Dawaj ten serwer nie wkurwiaj mnie, wiem że to fake

Ja p******e co za jebane matoły c**j wam w dupe Zeus, myślałem, że jesteś w porządku a pizda jesteś, najlepszego harda w polsce wylaczyc j****y matoł

2ntwai9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...