Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanZeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde, to aż do jutra trzeba czekać?? Masakra.. była gadka że dziś odpalicie... a potem ktoś z administracji napisał.. że w najgorszym wypadku jutro o.O? WTF?

Z jutra na pojutrze też będzie? Skoro tak strasznie pracują nad naprawą to niech chociaż napiszą co im się zje*ało?

Z tego co wiem dodawaliście z zinów drop 70lvl broni.. i tu macie jakieś bugi? Heh event wam się popsuł? :C nie do wiary masakra..

Popsuly sie sklepy offline ;) o musiny wspolpracowac z ich tworca i poprawic je i sprawdzic czy dziialaja ;) Wolimy zrobic przerwe naprawic wszystko i potemn uruchomic bardziej niz miec serwer online z bledem. Ci co grali wczesniej wiedza ze wszystko naprawiamy na biezaco i tak jest tez w tym przypadku.

Mielismy nadzieje ze do dzisiaj uda nam sie je poprawic ale maksymalnie do jutra napewno bedzie dzialalo wszystko i odpalimy event i raty ;)

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak chcesz przywrócić ilość graczy? heh śmieszne.. Było nie kupować cudzych rzeczy,a najlepiej zrobić sam proste. A jeszcze najlepsze skasujecie sklepy offline i po sprawie.. na ch*ja to komu? Chcesz tym udowodnić ludziom że gra 2x więcej osób? heh:D 

Od czego masz ludzi? Po to ich przygarnąłeś.. płacisz za wszystko a oni w ch*ja lecą za przeproszeniem. Każdy z administracji ma dostęp do bazy wtf? Tak to jest jak tworzy się ekipę z podwórka :D Sorka ale jest noc i nie mam siły czytać waszych wypocin na temat tego, że próbujecie to naprawić. W tej chwili nic nie robicie a czekacie ;] Więc nie kłamcie w żywe oczy że wy coś robicie. Wolicie żeby ktoś wam to zrobił i po sprawie. Koleś wam to zrobi, a co potem jak znowu np jeb*ie? Znowu to samo :D?

HEJTY nie moja broszka, przyjmij to z rozsądkiem :D

Opublikowano

tak chcesz przywrócić ilość graczy? heh śmieszne.. Było nie kupować cudzych rzeczy,a najlepiej zrobić sam proste. A jeszcze najlepsze skasujecie sklepy offline i po sprawie.. na ch*ja to komu? Chcesz tym udowodnić ludziom że gra 2x więcej osób? heh:D

Od czego masz ludzi? Po to ich przygarnąłeś.. płacisz za wszystko a oni w ch*ja lecą za przeproszeniem. Każdy z administracji ma dostęp do bazy wtf? Tak to jest jak tworzy się ekipę z podwórka :D Sorka ale jest noc i nie mam siły czytać waszych wypocin na temat tego, że próbujecie to naprawić. W tej chwili nic nie robicie a czekacie ;] Więc nie kłamcie w żywe oczy że wy coś robicie. Wolicie żeby ktoś wam to zrobił i po sprawie. Koleś wam to zrobi, a co potem jak znowu np jeb*ie? Znowu to samo :D?

HEJTY nie moja broszka, przyjmij to z rozsądkiem :D

Nikt Ci nie karze grac na tym serwerze ;-).

Tylko, ze teraz nie ma serwera tak stabilnego jak ten, chodzi mi o hard... Wiec mysle, ze warto ;-)

Opublikowano

Jak na moje oko za dużo rzeczy dropiących od tak z "mobów" nie unikniecie fali botów w m1,m2 itp. Ale to tylko moje skromne zdanie.

banner5.gif

Opublikowano

Jak na moje oko za dużo rzeczy dropiących od tak z "mobów" nie unikniecie fali botów w m1,m2 itp. Ale to tylko moje skromne zdanie.

Po to jest administracja by te boty banowac ;)

Opublikowano

Sklepiki off są bardzo w porządku, często przeszukuje każdy sklepik szukając czegoś ciekawego i lepiej jak jest tego dużo więcej powystawianego poza tym dużo wygodniej z takimi sklepami :)

Bolerov1.png

Opublikowano

Sklepiki off są bardzo w porządku, często przeszukuje każdy sklepik szukając czegoś ciekawego i lepiej jak jest tego dużo więcej powystawianego poza tym dużo wygodniej z takimi sklepami :)

Dlatego wlasnie chcemy je naprawic ;) 

Opublikowano

podpinam sie do pytania :) i kiedy ON ? jakies informacje ?

Gra sporo ludzi, shopów jest od groma, a rynek jest przepchany, co ma swoje plusy i minusy.

Wiec ja osobiscie polecam, jako jedyny serwer w tej chwili...

Opublikowano

Dlugo jeszcze? Bo troche przesada, naprawiac 1 rzecz 24h :P Az tak trudne to to nie jest.

Pisalem to w poscie w ostatniej stronie zepsuty jest kod sklepow offline ktory trzeba poprawic/napisac poprawiony i sprawdzic spowortem czy dziala. Problem polegal w tym ze mieszaly ze sklepy roznych graczy 1 mial sklep 2 itd itd.

Ile ludzi gra? Bo wiem, ze chyba mało, ale serwer dopracowany 

Ludzi wcale nie jest tak malo ;) wczoraj mimo serwera off zajerestrowalo sie bardzo duzo osob.

Serwer jak wszystko dobrze pojdzie bedzie online kolo 17

Opublikowano

Ta sama gadka od wczoraj, zanim coś wprowadzicie może najpierw to przetestujcie?

Byly testowane w 10 osob ;) na maszynie do testow. Blad pokazal sie dopiero podczas oxa , nie da sie wszystkiego wykryc zawsze cos sie zepsuje taki juz jest metin. 

Opublikowano

Teraz musicie czekać aż wasz sprzedawca offline sklepów wróci ze szkoły :)

Wyczytałem, że pościcie serwer bez offline sklepów, było tak od razu a nie czekać. A przy najbliższym update wprowadzić na nowo. Od czego ma się głowę. Na pewno na maszynie macie serwer który służy tylko do testów.

Opublikowano

­

Nawet @PanZeus przestał odpisywać i tu i na forum serwera.

Czyżby przełożony ON zostanie 'przełożony' znowu? Śmiech na sali!

ja juz zaczalem bic gruche ze szczescia ze o 17 on, a tu pizda w krzakach :( trzeba szukac innego serwa.

I się nie doczekamy! Czas szukać innego serwera :)

Nie rozumiem was ludzie...

Graliście na serwerze i nie narzekaliście.

A teraz chcecie szukać innego bo nie włączyli go o 17 ^^?

Co innego jak by serwer olali ale on ma przecież z 700 osób online w dzień, i teraz wprowadzają

aktualizacje żeby wam się grało lepiej...

Za takich graczy dziękujemy na MPC!!!

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...