Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanZeus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Przerwa konserwacyjna - 18.10.2015, (00:30 - 00:40):

- Zmniejszenie nadmiernego dropu biżuterii w Lochu Pająków V2,

- Zmniejszenie dropu Medali Konnych w Trudnym Lochu Małp,

- Zmniejszenie DMG Azraela,

- Usunięcie nadmiernego dropu Yang z Bossa w Czerwonym Lesie,

- Poprawa wartości KD Obrony +5 z 150 na 75,

- Zostały oddane wszystkie SM za użyte kupony (można ich już używać).

Aby wszystkie zmiany były widocznie w kliencie gry należy uruchomić patcher!

Został opublikowany Oficjalny Patcher Serwera!

PATCHER ZNAJDZIESZ TUTAJ: http://nevaria.pl/download

(JEST TAM TEŻ LINK DO NOWEGO KLIENTA, DLA OSÓB KTÓRE NIE CHCĄ PATCHERA)

Opublikowano

Powiem szczerze, że grałem na starcie, trochę popykałem i mi do gustu nie przypadł.

Mimo wszystko, jeżeli ktoś szuka typowego harda, to polecam.

Stabilny serwer, bez bugów.

Opublikowano

Powiem szczerze, że grałem na starcie, trochę popykałem i mi do gustu nie przypadł.

Mimo wszystko, jeżeli ktoś szuka typowego harda, to polecam.

Stabilny serwer, bez bugów.

Dziekuje za mile slowa ;) Hardy nie kazdemu pasuja zwlaszcza bez ISu na start. 

Graczy przybywa co widac po sklepikach 

nevaira.jpg

Opublikowano

ITEM-SHOP WŁĄCZONY (TYLKO PŁATNOŚCI PSC DZISIAJ! RESZTA BĘDZIE AKTYWNA DOPIERO JUTRO, JEST TO SPOWODOWANE TYM, ŻE SERWIS DOPIERO JUTRO JE AKTYWUJE - PRZEPRASZAMY!)

PSC ZAŁATWIAMY NA TS3.NEVARIA.pl

PS: Sorka za multi post, proszę o złączenie w jeden.

Opublikowano

ITEM-SHOP WŁĄCZONY (TYLKO PŁATNOŚCI PSC DZISIAJ! RESZTA BĘDZIE AKTYWNA DOPIERO JUTRO, JEST TO SPOWODOWANE TYM, ŻE SERWIS DOPIERO JUTRO JE AKTYWUJE - PRZEPRASZAMY!)

PSC ZAŁATWIAMY NA TS3.NEVARIA.pl

PS: Sorka za multi post, proszę o złączenie w jeden.

Mógłbyś mi powiedzieć ile jest osób na serwerze?

W m1 troche pustki i nie wiem, czy wszyscy dropią czy jak xD

Opublikowano

Mógłbyś mi powiedzieć ile jest osób na serwerze?

W m1 troche pustki i nie wiem, czy wszyscy dropią czy jak xD

Jest całkiem sporo osób. W m1 widzę sporo sklpów.

Ponoć jutro dojdzie spora reklama.

Opublikowano

PŁATNOŚCI SMS ORAZ PRZELEWY ZOSTAŁY ODBLOKOWANE, RÓWNIEŻ ZOSTAŁA DODANA STREFA VIP!

PŁATNOŚCI PSC ORAZ PAYPAL TYMCZASOWO ZAŁATWIAMY NA TS3.NEVARIA.PL.

O 00:30 ODBĘDZIE SIĘ KRÓTKA PRZERWA KONSERWACYJNA.

Opublikowano
Przerwa konserwacyjna - 20.10.2015, (00:30 - 00:40):

- Kolejna poprawka Azraela i Motłochów,

- Poprawienie dropu Deszczowych Butów z Ezotów,

- Poprawienie dropu Ebonitowej Bransolety z Orków oraz Dzikusów,

- Poprawienie DMG Smoczego Łuku +2 (jutro będzie akutalizacja w patcherze),

- Lekkie poprawienie dropu z Metinów,

- Zmniejszenie dropu Stalek z metinów w Czerwonym Lesie,

- Od teraz co jakiś czas w Kole Losu będą zmieniane nagrody.

Opublikowano

Widać, że pracują pełną parą. Polecam jak najbardziej ze względu na administracje, do tego Caliente, który jest słaby w lola. :D Niestety nie gram, bo hardy nie dla mnie, ale jeżeli ktoś lubi, to nic tylko wbijać i grać.

Opublikowano

Widać, że pracują pełną parą. Polecam jak najbardziej ze względu na administracje, do tego Caliente, który jest słaby w lola. :D Niestety nie gram, bo hardy nie dla mnie, ale jeżeli ktoś lubi, to nic tylko wbijać i grać.

Dzięki dzięki kolego, a kto Cię na aramach "keruje" :(? / Caliente

Opublikowano
Nie polecam serwera, mała liczba graczy, serwer jedynie dla fanatyków oldschool"ów. Ludzie nie tęsknią za starymi serwerami lecz za starym klimatem, który już niestety nigdy nie powróci.[/quotecontent://media/external/file/26295]

Nom w samej przezce jest napisane ze oldschool jak stary metin2 z dodatkami. Graczy nie ma duzo zgodze sie ale caly czas przybywa zwlaszcza od odpalenia IS. Od poczatku przyszlego miesiaca reklama rusza z kopa. Sklepy offline tez juz sa konczone a graczy z dnia na dzien jest wiecej a wiec troche tych "fanatykow" jest :D

Opublikowano

Cieżki hard, na prawdę brzmi fajnie i mam nadzieje, że tak wygląda, ile osób mniej więcej online na serwerze w godzinach popołudniowych/wieczornych?

Opublikowano

Cieżki hard, na prawdę brzmi fajnie i mam nadzieje, że tak wygląda, ile osób mniej więcej online na serwerze w godzinach popołudniowych/wieczornych?

Na poczatku serwer wydaje sie bardziej medium ale na 25+ juz zaczynaja sie schodki i jest prawilny hard ;) serwer jest juz ponad tydzien i jeszcze nikt topki nie wbil co mowi samo za siebie.

Bedac szczerym to na serwerze jestem w godzinach nocnych, po codziennej przerwie 24.30 by szukac botow itd to tak z 200 osob online jest czasami wiecej/ czasami mniej. Ale liczba graczy caly czas rosnie i youtuberzy sa juz gotowi do nagrywania/ wiecej youtuberow ale ruszaja razem na poczatku miesiaca ;)

PanZeus

Opublikowano

ogolnie serwer fajny chociaż bardzo mało graczy dla próby zacząłem grać na wh i co się okazało pierwszy raz od kąd gram w metina dostałem bana po niecałych 60min bicia metkow w m1 więc serwer jak najbardziej polecam

Opublikowano
Przerwa konserwacyjna - 21.10.2015, (00:30 - 00:35):
- Od teraz do Komnaty Berana wchodzimy tylko i wyłącznie w PT,
- Każdy ma teraz języki na poziomie M1.

Jeszcze w tym tygodniu na serwer zostanie wprowadzony System Sklepów Offline (wraz z nim kilka poprawek w kliencie gry).

­

Opublikowano

ale pisanie w każdym poscie że jest coraz więcej graczy nic wam nie da. musi być to poparte faktyczną liczbą graczy na serwerze, a nie ciągle powtarzanym zdaniem na forum.

Opublikowano

Serwer na ile opłacony?

Edit. Oczywiście polecam serwerek bo to jedyny chyba konkretny hard który stoi ;)

Serwer mam zamiar oplacac przez najmniej rok a potem zobaczymy jak to bedzie ;) Wszystkie pieniadze z ISa ida z powrotem w serwer a wiec o to ze padnie bym sie nie martwil.

ale pisanie w każdym poscie że jest coraz więcej graczy nic wam nie da. musi być to poparte faktyczną liczbą graczy na serwerze, a nie ciągle powtarzanym zdaniem na forum.

Bo faktyczna liczba graczy przybywa ;) powoli ale do przodu. Taka ciekawostka ze jak bysmy nie robili swojego i nie banowali botow, hackerow itd to bysmy mieli w tym momenice ponad 1.8k ludzi. Ale wolimy miec mniej ale prawdziwych graczy niz populacje botow jak to jest na innych serwerach gdzie sie chwala liczba online :)

Ps: w sobote/niedziele postaram sie dodac kalendarz eventow na tydzien haloween ;) + od 1 Listopada rusza duza reklama na youtube a wiec zachecam odwiedzic serwer.

PanZeus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...