Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybaczylibyście?

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,

Czy wybaczylibyście, gdyby wasz (chyba najlepszy) przyjaciel całował się z dziewczyną na której wam zależy i piszecie z 2miesiące?

Z przyjacielem znacie się od 1 podstawówki (teraz 3klasa szkoły średniej), a dziewczyna i przyjaciel byli nieźle narąbani %% i nigdy nie powiedziałeś wprost, że coś czujesz/masz jakieś plany wobec niej

Opublikowano

Dobra rada, olej dziewczynt, które piją tak, żeby się najebać a nie dla towarzystwa przyjemności, szkoda czasu - ewidentnie jeszcze nie jest dojrzała i będziesz żałował jak nie teraz to później.

Opublikowano

Dobra rada, olej dziewczynt, które piją tak, żeby się najebać a nie dla towarzystwa przyjemności, szkoda czasu - ewidentnie jeszcze nie jest dojrzała i będziesz żałował jak nie teraz to później.

pije sie dla smaku kurwiu

tomasz kopyra cie nie nauczyl?

Opublikowano

Bo chodzi o to, zeja bylem tym najlepszym przyjacielem.Zastanawiam sie czy zasluguje na przebaczenie, czy to juz rzczywiscie bylo przegiecie...

Wybaczylibysciw mi?

Opublikowano

Cóż, skoro to Twój przyjaciel wypadałoby mu powiedzieć w kim się zauroczyleś, tymbardziej jeśli podejrzewałeś go, że zauroczył się w tej samej osobie. Moze podejrzewales wczesniej, nie wiem. Lecz skoro nie wiedział on o tym, że Ty w ogóle z nią piszesz to mozesz mieć do niego pretensje? On robiąc to nawet nie wiedział, że może Cię zranić.

6108514433687761429644.png

Opublikowano

No i warto dodac ze bylem w zwiazku wtedy, a ta laska to byla moja dooobra kolezanka, prawie bff

Opublikowano

­

Skoro nie było między wami niczego, to nie widzę powodu, by go w ogóle o cokolwiek oskarżać. :v

Dokładnie, zgadzam się z tym. Nie ma sensu go oskarżać o takie rzeczy. Gorzej jeśli byś z nią chodził i wtedy by ją całował czy coś.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jesteś skurwysynem razy dwa niedosć że zdradzasz to jeszcze odbijasz laskę swojemu "przyjacielowi". Alkohol niczego nie usprawiedliwia na miejscu twojego "przyjaciela" wyjebał bym Ci klapka w ryj 

Opublikowano

chwila calowal randomowo dziewczyne z ktora jedynie pisales i masz o to bul dupy? xD

jakie ty masz problemy xD a moze on tez chcial i cie uprzedzil? nie wszystko jest dla ciebie

jesli nie wybaczysz (zreszta co tu bylo do wybaczenia) zachowasz sie imo jak egosita

­

Opublikowano

LOL XDD 

jasne że bym nie wybaczył, nigdy, przecież skoro to mój najlepszy przyjaciel to powinien czytac w moich myslach i wiedziec ze ta laska mi sie podoba, skoro tak nie potrafi to nie moze być Twoim przyjacielem. Sory tak działa świat, szukaj nowej laski i kumpla, tutaj juz pozamiatane masz

ae1d1005fe.png

Opublikowano

­Każda osoba ma inny charakter i zrobi po swojemu. Imo, jesli mu o niczym nie mowiłeś, a nawet prawdopodobne ze nie mowiles ze z nia w ogóle piszesz to o niczym nie miał pojęcia, zatem jest czysty.

btw. Najlepiej spytaj sie mamy.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano
Opublikowano

Dziewczyna wiedziała co robi, przecież nie będziecie wpływać na to co dla niej dobre za jej plecami. Skoro wybrała jego, pozostaje Ci tylko zaakceptować jej decyzję i przestać bez sensu boczyć się na kumpla. W ogóle nie rozumiem wszechobecnego nadużywania słowa "przyjaciel" - serio byłbyś w stanie ot tak zrezygnować z relacji z kimś, komu powierzałeś absolutnie wszystkie tajemnice, problemy, troski, z którym bawiłeś się w jednej piaskownicy? Jeśli tak, to to nie jest przyjaźń, a zaledwie znajomość, bo nawet kumpla ciężko odstawić przez tak idiotyczny numer.

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...