Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybaczylibyście?

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
­i nigdy nie powiedziałeś wprost, że coś czujesz/masz jakieś plany wobec niej

Uważam, że nawet dobrze Ci tak. Dziewczyna to nie przedmiot by mieć wobec niej jakieś plany.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Elo,

Czy wybaczylibyście, gdyby wasz (chyba najlepszy) przyjaciel całował się z dziewczyną na której wam zależy i piszecie z 2miesiące?

Z przyjacielem znacie się od 1 podstawówki (teraz 3klasa szkoły średniej), a dziewczyna i przyjaciel byli nieźle narąbani %% i nigdy nie powiedziałeś wprost, że coś czujesz/masz jakieś plany wobec niej

Zaraz zaraz. Szczerze powiedziawszy, szukaj winy u siebie nie u niego. Nic mu nie powiedziałeś, więc dlaczego to wina ma leżeć po jego stronie ? 

gfgdf

Opublikowano

Ja tam bym wybaczył, to tylko dziewczyna a przyjaciel to przyjaciel. Jak by mi dziewczyna powiedziała że mam wybierać albo ona albo koledzy to bym jej kazał spierdalać śmieszą mnie te pytania już. Dziewczynę znajdziesz inną w dość prosty sposób a dobrego przyjaciela nie tak łatwo znaleźć.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Napije się znowu , pocałuje a może nawet przerucha, z innym, niż twój przyjaciel? :v

I co wtedy? ^,^

Szlauf, szlaufa pogania :")

Opublikowano

W sumie wszyscy CI dobrze mówią, jeżeli nic nie wiedział to nie masz go nawet o co oskarżać.
Jeżeli dziewczyna zdawała sobie sprawę z twojego "narastającego uczucia" i traktowała waszą znajomość
"poważnie" i coś takiego zrobiła to lepiej sie za to nie bierz bo sie ostro przejedziesz.

Jest też możliwość, że dziewczyna nawet nie brała pod uwagę jakiegokolwiek uczucia z twojej strony i sama nie miała
zamiaru sie angażować więc traktowała "was" jako zwykłą znajomość.

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Czy wybaczylibyście, gdyby wasz (chyba najlepszy) przyjaciel całował się z dziewczyną na której wam zależy i piszecie z 2miesiące?

Z przyjacielem znacie się od 1 podstawówki (teraz 3klasa szkoły średniej), a dziewczyna i przyjaciel byli nieźle narąbani %% i nigdy nie powiedziałeś wprost, że coś czujesz/masz jakieś plany wobec niej

Nie, ja bym nie wybaczył gdyby mój NAJLEPSZY przyjaciel całkował się z dziewczyną i robił Ci na paskudę dodatkowo przed innymi. I jeszcze tyle czasu, bo to od 1szej podstawówki.

Nie, nie, nie, nie i jeszcze raz nie.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...