Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyznać się?

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyznać się do...zdrady?

Zdradziłem wczoraj moją dziewczynę, z która jestem od 2 miesięcy.Zdradziłem ją z moją przyjaciółką z klasy,obiecałem jej, że opijemy jej 18nastke i tak jakoś wyszło.

Piliśmy w aucie i byliśmy kompletnie pijani,koleżanka nawet rzygała,przesadziliśmy z alkoholem i zaczeliśmy się całować...

mało co pamiętam z tego wieczoru, to że do tego doszło dowiedziałem się od moich kumpli którzy byli wtedy z nami.

teraz nie mam pojęcia co powinienem zrobić,widzę się dzisiaj z moją dziewczyna... przyznać się jej?Wiem, że ją strasznie zranie,bo ona mnie bardzo kocha :(

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­""to że do tego doszło dowiedziałem się od moich kumpli którzy byli wtedy z nami.""

może Cie w c***a robią? :D

Opublikowano

­""to że do tego doszło dowiedziałem się od moich kumpli którzy byli wtedy z nami.""

może Cie w c***a robią? :D

Chciałbym w to uwierzyć, ale wątpie... bo sam pamiętam, że się przytulaliśmy itp, ale to bardziej wyglądało tak, że ja sie połozyłem i mówiłem, że się skończyłem, a ona mnie objeła...

Jak kumple nie chcą Cie wsypać to się nie przyznawaj ;p 

No wlaśnie nie chcą, ale mówia, że strasznie im jej żal.

Lepiej jej nie okłamuj, taka moja rada.

Nie chce jej stracić.

Opublikowano

Jak kocha to wybaczy

Lepiej teraz niż np. przed ślubem wyjdzie, że zdradzales i co wtedy? Będzie większa afera jak natężenie pradu po wyjściu z tranzystora

Opublikowano

To jak nie chcesz jej stracić to tym bardziej nie okłamuj. Dziewczyny czasem potrafią wybaczyć jedną małą zdradę facetowi jeśli on się przyzna sam w miarę szybko.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

To jak nie chcesz jej stracić to tym bardziej nie okłamuj. Dziewczyny czasem potrafią wybaczyć jedną małą zdradę facetowi jeśli on się przyzna sam w miarę szybko.

Zranie ją po to,aby nie mieć wyrzutów sumienia... trochę egoista co nie?

Opublikowano

­

Zranie ją po to,aby nie mieć wyrzutów sumienia... trochę egoista co nie?

Egoistycznym zachowaniem byłoby się nie przyznawać. Prawda może szybko wyjść na jaw, ponieważ nie tylko Ty widziałeś to zajście, a któryś z kumpli może mieć za długi język :)

Opublikowano

powiedz, po c**j miałbyś to trzymać w tajemnicy xD. da ci w pysk i zerwie zapewne.

Opublikowano

­

Egoistycznym zachowaniem byłoby się nie przyznawać. Prawda może szybko wyjść na jaw, ponieważ nie tylko Ty widziałeś to zajście, a któryś z kumpli może mieć za długi język :)

Egoistyczne byłoby to,jakbym powiedział jej ze ją zdradziłem tylko po to żeby mi ulżyło,ona by cierpiała aby mi było lepiej..

Opublikowano

Egoistyczne byłoby to,jakbym powiedział jej ze ją zdradziłem tylko po to żeby mi ulżyło,ona by cierpiała aby mi było lepiej..

Ale zaufanie i szczerość w związku to podstawa
Opublikowano

Każdy człowiek popełnia błędy. Jeżeli kocha to wybaczy, aczkolwiek jesteście ze sobą tylko 2 miesiące. Nie mam pojęcia co bym na Twoim miejscu zrobił. Czasu nie cofniesz, niestety.

Opublikowano

Tyle osób Ci tu radzi żebyś jej powiedział a Ty dalej swoje.. w takim razie nasuwa mi sie pytanie po co w ogóle ten temat skoro masz gdzieś nasze rady? ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Tyle osób Ci tu radzi żebyś jej powiedział a Ty dalej swoje.. w takim razie nasuwa mi sie pytanie po co w ogóle ten temat skoro masz gdzieś nasze rady? ;)

Jedni piszą aby sie nie przyznawac, inni aby się przyznać ;)

Chcę żeby jak najwięcej osób się wypowiedziało, może niektórzy doświadczyli coś podobnego.

Opublikowano

Lepiej, jeśli powiesz jej teraz, niż gdy później się o tym dowie - w najgorszym wypadku - od kogoś innego.

Opublikowano

Chcę żeby jak najwięcej osób się wypowiedziało, może niektórzy doświadczyli coś podobnego.

Rozmawiałeś wogóle o tym co zaszło z przyjaciółką?
Opublikowano

Ja właśnie doświadczyłam, dlatego też taka moja opinia.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Nie przyznawaj się bo na jaki c**j tylko sobie naskrobiesz. W życiu trzeba kłamać, żeby jakoś wyjść na prostą a w dzisiejszych czasach kłamstwo daje dużo.

Opublikowano

Nie przyznawaj się bo na jaki c**j tylko sobie naskrobiesz. W życiu trzeba kłamać, żeby jakoś wyjść na prostą a w dzisiejszych czasach kłamstwo daje dużo.

Potem po pijanemu, czy jak ostro się pokłóci z kolegami to któryś powie i lipa.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Przyznanie się jej byloby trochę egoistyczne. Poznałaby okrutną prawde, ty czulbys sie natomaist z tym dobrze, ze niczego nie ukrywales.

Moim zdaniem powinieneś jej nic nie mówić, ale z nią po prostu zerwać. Cóż, stalo się. Jeśli nie chcesz, by cierpiala to zerwij z nią wszystkei kontakty, niech zapomni o Tobie.  Przyznająć się jej jeszcze bardziej powiększyłbyś jej ból, po co ma wiedzieć, ze chodziła z ch..? ;)

XrgAYyk.png

Opublikowano

Postaw się na miejscu Twojej dziewczyny. Czy Ty byłbyś zadowolony z tego gdyby Cie dziewczyna zdradziła a Ty byś dowiedział się o tym w jakiś sposób albo od niej albo od kogoś innego dopiero po kilku miesiącach? Wg mnie to nie fair w stosunku do niej i lepiej by poznała prawde, wytłumacz jej wszystko i powiedz, że chcesz tylko ją, a to, że biłeś mocno pijany to też już nie jest mocne usprawiedliwienie ale jakieś jest.

Opublikowano

Postaw się na miejscu Twojej dziewczyny. Czy Ty byłbyś zadowolony z tego gdyby Cie dziewczyna zdradziła a Ty byś dowiedział się o tym w jakiś sposób albo od niej albo od kogoś innego dopiero po kilku miesiącach? Wg mnie to nie fair w stosunku do niej i lepiej by poznała prawde, wytłumacz jej wszystko i powiedz, że chcesz tylko ją, a to, że biłeś mocno pijany to też już nie jest mocne usprawiedliwienie ale jakieś jest.

Poznanie prawdy tylko zapewni jej cierpienia. Jeśli autor tematu jest swiadomy bledu, nie chce go więcej popelnic - tyle wystarczy. 

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...