Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o dziewczynach, które wysyłają swoim chłopakom nagie zdjecia, na których widać cycki,tyłek i genitalia  :P ?

Ja uważam, że może wysyłać pod warunkiem, że ufa chłopakowi i jest z nim trochę (nie tydzien,dwa,miesiąc), zdjęcia pozostaną między nimi, a gdy zerwą to zdjęcia zostana usunięte.

Opublikowano

­Jakoś niespecjalnie ciekawi mnie to, co robi między sobą dwójka ludzi. Niech robią co chcą, byle pozostawało to między nimi i nie wychodziło na światło dzienne. Takie mam zdanie na ten temat.

Opublikowano

­Jakoś niespecjalnie ciekawi mnie to, co robi między sobą dwójka ludzi. Niech robią co chcą, byle pozostawało to między nimi i nie wychodziło na światło dzienne. Takie mam zdanie na ten temat.

Mnie to w sumie nie obchodzi. Każdy robi ze sobą, co chce, i nikomu nic do tego.

xD  xD

Macie dziewczyne i ona wysyła wam takie zdj, a wy co robicie? po zerwaniu pokazujecie w ramach zemsty, czy po przeslaniu tych zdj przez nią pokazujecie kumplowi ??

Opublikowano

­

xD  xD

Macie dziewczyne i ona wysyła wam takie zdj, a wy co robicie? po zerwaniu pokazujecie w ramach zemsty, czy po przeslaniu tych zdj przez nią pokazujecie kumplowi ??

Nie jestem osobą, która nadużywa czyjegoś zaufania w ramach zemsty.

Opublikowano

xD  xD

Nie, jestem Polakiem i mam swoje wartości, hamburgery tak moze robią, ale mnie to nie obchodzi. 

Nie rób drugiemu, co tobie niemiłe.

A jeśli to zrobisz to:

Nie bądź bezpieczny. Poeta pamięta.

Możesz go zabić- narodzi się nowy.

Spisane będą czyny i rozmowy

Opublikowano

jeszcze nie widziałem/słyszałem o takim czymś .. ale to ich sprawa 

Opublikowano

Sądzę, że takie dziewczyny sa po prostu naiwne bo potem, gdyby coś nie pykło będą żyły w ciągłym strachu, że takie zdjęcia zostaną upublicznione.

Jak już są w bardzo dobrym związku to wiadomo co się może dziać i lepiej to ujrzeć na żywo niż bawić się w jakieś zdjęcia.

Osobiście gdybym był w takim związku to po zerwaniu nie pokazałbym nikomu tych fotek ale nie wiadomo na jaki typ człowieka się trafi.

Od takich dziewczyn jeśli chcę się zbudować poważny związek lepiej trzymać się z daleka chyba, że ktoś lubi szybkie przygody to w tym nie ma wg. mnie nic złego (ofc. jeśli by tych zdjęć nie pokazywał)

Podsumowując takie dziewczyny nie grzeszą inteligencją i nie zdają sobie sprawy z skutków jakie taka zabawa może przynieść. Głupota.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Lepiej unikać takich rzeczy, bo potem może być niemiła sytuacja. Skoro ich to podnieca? Bawi? Cóż, ich sprawa. Ale po co takie zdjęcia, skoro mają siebie w rl? :mellow:

Opublikowano

xD  xD

Trzeba być niezłą pizdą żeby takie coś zrobić.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Nie obchodzi mnie to. Nie obchodzi mnie czyjaś nagość i nie obchodzi mnie również moja nagość, bo jest to rzecz naturalna.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Jak się wysyła takie zdjęcia, dyma przy każdej okazji i nosi strasznie wyzywające ubrania to c***a nie związek jest.

Seks z tą ukochaną osobą powinien być wyjątkowy, w odpowiednim momencie i różnorodny. Jak popadnie się w monotonię to nie sprawia już takiej przyjemności jak mogłoby się wydawać.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Seks z tą ukochaną osobą powinien być wyjątkowy, w odpowiednim momencie i różnorodny. Jak popadnie się w monotonię to nie sprawia już takiej przyjemności jak mogłoby się wydawać.

Nie wyrobiłbym - przynajmniej raz dziennie. :c

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Co sądzicie o dziewczynach, które wysyłają swoim chłopakom nagie zdjecia, na których widać cycki,tyłek i genitalia  :P ?

Sądzę, że będą żałować takich decyzji. ;) A znam niejedną taką tutaj i po cichu pod nosem się śmieję.

Opublikowano

Każdy robi co mu się żywnie podoba. Ale żeby w zemście wstawiać te zdjęcia do użytku publicznego? Chamstwo, dlatego lepiej aby nikt nie wysyłał jakichkolwiek zdjęć nikomu (takich właśnie rozbieranych, etc), a też nie ma sensu kogoś aż tak ranić by wysyłać takie zdjęcia gdzieś. Nie róbmy innym tego co nam by nie pasowało.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jeśli para jest ze sobą dość długo i ufają sobie to nie widzę w tym nic złego. Zawsze trochę pikanterii w związku, natomiast wysyłanie takich fotek "miesięcznemu" chłopakowi to typowa głupota :) 

Opublikowano

Uoohohho, ja jestem za! Tylko niech jaka do mnie napisze  B) 

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Po co mi nagie zdjęcia kobiety, która i tak co noc bym widział nago? #mindfuck

Opublikowano

W moim przypadku po ostatnim związku zdjęcia usunąłem po prostu choć byłem strasznie zły, lecz filmy niektóre zostały jakby się nudziło czasem :P

Opublikowano

Ja osobiście bym zostawił zdjęcie jeśli bym takie dostał :D Później po zerwaniu beke bym z nich miał jak bym się nayebał :D Szkoda że moja mi takich nie wysyła :P

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...