Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapro na 18 koleżanki

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,

Dostałem wczoraj zaproszenie na 18nastke koleżanki,wyprawią ona ją pod koniec czerwca, no i dostałem zaproszenie bez osoby towarzyszącej, tylko ze ja mam dziewczynę i ona o tym wiedziała.

Kiedy zapytałem ją, jaki jest powód tego, że idę sam to odpowiedziała, że niektóre inne dziewczyny jej nie lubią i byłaby spina/żarłyby się, a teraz dziewczyna ma do mnie wonty, że mam zamiar tam iść.

Podziekować za zaproszenie i nie iść na tą 18nastke, czy iść i bawić się sam?Wszyscy którzy mają swoją drugą połówkę dostali zaproszenie z osobą tow.

Opublikowano

Nie radzę iść samemu bo zapewne na jednej kłótni się nie skończy xD

Opublikowano

­Moim zdaniem najpierw powinieneś się spytać dlaczego nie dostałeś zaproszenia z osobą towarzyszącą, ewentualnie o takowe poprosić. Jeśli takiego nie uzyskasz mimo to, to wtedy radziłabym przemyśleć czy chcesz tam iść, czy warto, przemyśleć jak zareaguje na to wszystko co dalej będzie Twoja dziewczyna (my jej nie znamy tak jak Ty, więc cieżko nam powiedzieć czy masz iść czy nie na tą imprezę). Jeżeli wiesz, ze dziewczyna bedzie Ci mieć za złe że tam idziesz to może pomyśl nad odwołaniem tego. Chyba, że to urodziny kogoś dla Ciebie ważnego, to powinna wtedy zrozumieć, że chcesz tam iść, chociaż na chwilkę. No nie wiem, musisz sobie to na spokojnie przemyśleć, bo my nie znamy aż tak dobrze sytuacji ani Twojej dziewczyny.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­Moim zdaniem najpierw powinieneś się spytać dlaczego nie dostałeś zaproszenia z osobą towarzyszącą, ewentualnie o takowe poprosić. Jeśli takiego nie uzyskasz mimo to, to wtedy radziłabym przemyśleć czy chcesz tam iść, czy warto, przemyśleć jak zareaguje na to wszystko co dalej będzie Twoja dziewczyna (my jej nie znamy tak jak Ty, więc cieżko nam powiedzieć czy masz iść czy nie na tą imprezę). Jeżeli wiesz, ze dziewczyna bedzie Ci mieć za złe że tam idziesz to może pomyśl nad odwołaniem tego. Chyba, że to urodziny kogoś dla Ciebie ważnego, to powinna wtedy zrozumieć, że chcesz tam iść, chociaż na chwilkę. No nie wiem, musisz sobie to na spokojnie przemyśleć, bo my nie znamy aż tak dobrze sytuacji ani Twojej dziewczyny.

Przecież wyjaśnił dlaczego nie dostał takiego zaproszenia. 

Według mnie nie idź. Jest to trochę nie fair wobec jej. A Ty chciałbyś, żeby ona poszła do kolegi na 18'stkę bez Ciebie bo nie dostała zaproszenia z osobą Towarzyszącą? Po co robić niepotrzebnie kłótnie:) 

Opublikowano

­

Przecież wyjaśnił dlaczego nie dostał takiego zaproszenia. 

Fakt, zrozumiałam to inaczej co napisał ;d W takim razie według mnie nie powinieneś iść. Powinno się zapraszać z osoba towarzyszącą mimo wszystko, a nie takie szopki odstawiać, bo komuś może być przykro, to nie jest ok.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Cześć mój internetowy kolego <3

Z tego co pamietam to niedawno zdradziłeś dziewczyne ale ci wybaczyła. Pytanie brzmi - czy to ta sama?

Jeśli tak to pewnie boi się, że znowu będziesz ruchać po kątach jakieś rzygające koleżanki.

ps to prawda, sprawdzcie jego tematy

ps2 FTFY

Drogie Bravo.. 

Elo

Dostałem wczoraj zaproszenie na 18nastke koleżanki,wyprawią ona ją pod koniec czerwca, no i dostałem zaproszenie bez osoby towarzyszącej, tylko ze ja mam dziewczynę i ona o tym wiedziała.

Kiedy zapytałem ją, jaki jest powód tego, że idę sam to odpowiedziała, że niektóre inne dziewczyny jej nie lubią i byłaby spina/żarłyby się, a teraz dziewczyna ma do mnie wonty, że mam zamiar tam iść.

Podziekować za zaproszenie i nie iść na tą 18nastke, czy iść i bawić się sam?Wszyscy którzy mają swoją drugą połówkę dostali zaproszenie z osobą tow.

Opublikowano

Niedawno ją zdradzałeś , a teraz miałbyś iść na imprezę sam i dać jej kolejny pretekst do darcia mordy?

Idź sam ,albo bądź pantoflem do końca życia. KEPPO

Opublikowano

Powiedz jej że to twoja dziewczyna i jedynie przyjdziesz z nią na jej imprezę, jeżeli się nie zgodzi to po prostu podziękuj i powiedz że sam na pewno nie przyjdziesz bo nie zostawisz w domu dziewczynę kiedy ty będziesz się dobrze bawił. 

Opublikowano

jak będą dobre ziomki na imprze to wbijaj, a jak nie to powiedz, że masz wyjebane na inne suky i nie idziesz sam - proste.

Opublikowano

Hej.
Na twoim miejscu, bym nie poszła, a czemu ? Z tego względu, że według mnie dziewczyna jest ważniejsza niż 18-nastka. W sumie, większość by pisała, albo i napisała, że "Jak kocha to póści"(Nawet nie ma takiego czegoś...). Ja osbiście bym się czuła bardzo źle z tym, że nie ma przy mniej ukochanej osoby. Lepiej zostań z nią w domu, obejrzyjcie film i coś zjedzcie. :)

Opublikowano

http://prntscr.com/7cr3ty

Proponuję przestać być pizdą życiową i zacząć używać mózgu zamiast sięgać po pomoc w sprawach prywatnych na forum o grach.

Chce poznać opinie innych, co w tym złego pajacu ;o? 

Ty innych się o zdanie nie pytasz jak masz wątpliwości  o.O ?

Opublikowano

Jako że i tak ją zdradziłeś... Zaszalej i idź :D

Ale jeśli boisz się, że sumienie będzie cię zżerać, to po prostu powiesz tej swojej koleżance, że albo idziesz z Twoją dziewczyną albo w ogóle. Jeśli tamtej zależy na twojej obecności na urodzinach to powinna się zgodzić, jeżeli nie, nie idź i tyle. Łaski bez.

gfgdf

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu szedł, co dziewczyna będzie Ci rozkazywać czy możesz chodzić. A potem będziesz wyzywany "e to ten frajer co laska mu nie pozwalała iśc na 18-nastkę, hahah"

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Ja nie wiem jak wy ludzie z tego forum znaleźliście dziewczyny, jak wy żadnej społecznej decyzji sami podjąć nie potraficie tylko ciągle jakieś gówniane tematy robicie. To czy masz iść czy nie zależy już od charakteru twojego i twojej dziewczyny, bądź poważny, pytasz się o to randomowych ludzi w internecie? Jak dla mnie to powinieneś iść, jeśli dziewczyna nie ma 10 lat to powinna zrozumieć, że sytuacja jest taka a nie inna i puścić cię samego a nie płakać, że jej ze sobą nie zabierasz. Przecież to, że idziesz na jakąś imprezę nie znaczy, że będziesz tam ruchać wszystko co się rusza. Jeśli ma być o takie pierdoły cały czas zazdrosna to raczej nie wróże wam dobrego związku, chyba, że jara cie takie trzymanie na smyczy i kontrola.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...