Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan - szukam, przyjmę etc.

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa: Jeszcze nie ma :)

Wymagania: LE i wyżej, Twoje podejście do gry i do innych też jest ważne.

Wiek oczywiście 17+

Najbardziej zależy nam żebyś podawał dobre info, nie spinał się bez potrzeby i najważniejsze, musisz wiedzieć kiedy zamilczeć żeby nie przeszkadzać.

Nie możesz się poddawać. Jeżeli przegrywamy 0:15, pamiętaj Comeback is real !!

W tym momencie jest Nas dwóch. Reszta poświęciła się szkole.

Gramy codziennie od około 16.

Gramy MM'y, trenujemy, raz na czas (jak było nas 5) graliśmy turnieje na Faceit w weekendy.

Z dużą chęcią przyjmiemy zawodników płci pięknej. Nieraz okazują się lepsze od facetów :)

Co oferujemy: Prywatny serwer TS3, Serwer CS:GO 128TR. Gra bez spiny, odrobina czarnego humoru. Nie zostaniesz zmieszany z błotem po nie udanej akcji.

Kontakt: https://steamcommuni...561198118345540

Informacje: Kontaktować się możesz ze mną przez STEAM. Podam Ci na nim adres TS3 i sobie pogadamy.

Nie bój żaby, to nie będzie policyjne przesłuchanie  xD

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Ozik
Krótka informacja o sobie: Mam na imię Marcin lat to mam 21 szukam ludzi żeby pograć  jeżeli ktoś by pytał o rangę to były Lem teraz niestety MG2 bo nie grałem sporo czasu i wróciłem żeby znów pograć.
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198308053464/
Preferowane bronie: AWP,AK-47,M4A4,Deagle,DualBerets
Kontakt: Steam lub Ts ale nie podam bo to będzie jako reklama wiec podam po odezwaniu się do mnie na PW
Dodatkowe informacje: Grałem  Dużo w 1.6/Suroce. Ludzie pisać :)

Opublikowano

Nazwa: DSP
Krótka informacja: Szukam 4 graczy do teamu 
Wymagania: +15, +LEM, mózg, chęci i częste granie w kantera
Co oferujemy: Serwer TS3 i miłą atmosfere, oraz avatar teamowy
Kontakthttps://steamcommunity.com/id/xxkaranixx/ NAPISZ W KOM ZE Z MPCFORUM!
Czas istnienia: krótki 
Dodatkowe informacje:

Opublikowano

Nazwa: Wymyślimy

Krótka informacja: Team CSGO z poważnymi podejściem co do esportu

Wymagania: Min. 17 lat, le-sup, poważne podejście

Co oferujemy: Ogarnięty team z planami na przyszłość

Kontakt: patrz dodatkowe informacje

Czas istnienia:1 dzień

Dodatkowe informacje: rekrutacjateamcsgo.ugu.pl

Opublikowano

nic xD :P 

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Nazwa: Do ogarnięcia
Krótka informacja: Szukam ludzi z poważnym podejściem do drużyny, cel: osiągnąć jak najwięcej
Wymagania: Od 17 lat wzwyż, ranga dmg+
Co oferujemy: Miłą atmosferę, treningi, turnieje, ts3, ogarnięcie.
Kontakt: klik
Czas istnienia: Od teraz
Dodatkowe informacje: 

Team będzie traktowany na poważnie. Każdy ma traktować siebie jak najlepszego kumpla, w grze jak i poza nią powinniśmy mieć wobec siebie zaufanie. Każdy ma prawo się wkurwić, ale nie wyładowując tę złą energię na kolegach z drużyny. Chcę osiągnąć jak najwięcej, tak więc szukam osób zdeterminowanych aby wygrać, nawet jak dostajemy mocno w dupę. Wymagane przyjazne podejście do członków drużyny. WYMAGANY MÓZG! Jeżeli masz wymaganą rangę, ale movement bądź myślenie są u ciebie słabe, to po prostu Cię nie weźmiemy. To nie ranga gra.

Głównie tyle, wszyscy zainteresowani proszeni są o dodanie mnie do znajomych i podanie podstawowych informacji.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nick: Michaszkie
Krótka informacja o sobie: Mam 18 lat, pochodzę z województwa lubuskiego. Więcej informacji na priw . DODAM ŻE JEST NAS 2 CHĘTNYCH ! RANGI SUP/GE
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/michaszkie/
Preferowane bronie: Ak47/M4A1-s/AWP
Kontakt: Steam
Dodatkowe informacje: 2 ludzi dojdzie do klanu rangi SUP/GE Pozycje : IGL,RIFLE,SNIPER

Opublikowano

BRAKUJE 1 OSOBY, SZUKAM TYLKO OSÓB ZE ŚLĄSKA Z MOŻLIWOŚCIĄ DOJAZDU NA ew. LOKALNE TURNIEJE.

Nazwa: Do ogarnięcia
Krótka informacja: Szukam ludzi z poważnym podejściem do drużyny, cel: osiągnąć jak najwięcej
Wymagania: Od 17 lat wzwyż, ranga dmg+
Co oferujemy: Miłą atmosferę, treningi, turnieje, ts3, ogarnięcie.
Kontakt: klik
Czas istnienia: Od teraz
Dodatkowe informacje: 

Team będzie traktowany na poważnie. Każdy ma traktować siebie jak najlepszego kumpla, w grze jak i poza nią powinniśmy mieć wobec siebie zaufanie. Każdy ma prawo się wkurwić, ale nie wyładowując tę złą energię na kolegach z drużyny. Chcę osiągnąć jak najwięcej, tak więc szukam osób zdeterminowanych aby wygrać, nawet jak dostajemy mocno w dupę. Wymagane przyjazne podejście do członków drużyny. WYMAGANY MÓZG! Jeżeli masz wymaganą rangę, ale movement bądź myślenie są u ciebie słabe, to po prostu Cię nie weźmiemy. To nie ranga gra.

Głównie tyle, wszyscy zainteresowani proszeni są o dodanie mnie do znajomych i podanie podstawowych informacji.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

SZUKAMY LUDZI DO TEAMU !

Nazwa: 4.CLOUD 

Krótka informacja: Poszukujemy 2-3 osoby do TEAM'U !
Wymagania: MGE+ (RANGA NIE GRA) / MIKROFON + TS3 / OGAR / WIEK NIEWAŻNY (Byleby dobrze grał i dawał info) / ZNAJOMOŚĆ GRY !
Co oferujemy: MIŁĄ ATMOSFERĘ / 2-3 TRENINGI W TYG. (Jeżeli wszystko się naprostuje) / POMOC / WIELE WIELE WIĘCEJ !
Kontakt: http://steamcommunity.com/id/VeVoR/   (PROSZĘ ZAPRASZAĆ !)
Czas istnienia: Grupę założyłem dzisiaj o 22:09, dlatego żeby nikt nam nie ukradł nazwy itp.
Dodatkowe informacje: Poszukujemy 2-3 osoby, w miarę ogar najlepiej z poczuciem humoru :D Jestem Kamil, ze mną jest Bartek i Jakub, mamy po 14 lat, głos, mutacja nie ma znaczenia. Najlepiej żeby ktoś umiał BARDZO DOBRZE grać na pozycji Entry-Fragger lub Support !

Ja czyli Kamil jestem AWP'erem i gram w stylu SNAXA, mam 2,5k godzin, i nie gram bez myślenia.

Bartek czyli mój kumpel jest AIM'erem, dobrze strzela - Taki typowy SHOX, ponad 2k godzin.

Jakub czyli drugi kolega, gra coś w stylu Lurkera, jest IGL'em 3/4 (Dlatego ponieważ decyzje podejmuje cała drużyna czy wbijamy na Short to A, A from Main itp...)

============================================

Tak jak mówiłem:

-ZNAJOMOŚĆ GRY / MAP / SMOKE / WJAZDÓW !

-MIKROFON + TS3

-POCZUCIE HUMORU

-NAJLEPIEJ ENTRY-FRAGGER LUB SUPPORT

-MUSI DOBRZE GRAĆ Z BRONI TYPU AK47.

============================================

NIE MUSISZ BYĆ PERFEKCJONISTĄ, UCZYMY SIĘ RAZEM !  ^^  :lenny::yay:

WIĘCEJ INFO NA TS3 BO NIE WIEM CO TUTAJ NAPISAĆ xD

Opublikowano

Nick:Fantasy
Krótka informacja o sobie:Ostatnio wrocilem do gry po kontuzji reki i zamierzam zaczac na nowo przygode z csgo, dla mnie ranga nie gra roli zeby bylo komunikacja i info
Link do profilu Steam:http://steamcommunity.com/id/12356843/
Preferowane bronie: AK-47, M4a1, M4a1-S
Kontakt:pv na forum.
Dodatkowe informacje:Nie toleruje spiny, wulgaryzmu itd i dodatkowo oferuje ts3.

@Edit

Aktualna ranga Le (ale zagram z kazdymi bo tak to nie ranga dla mnie.)

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

SZUKAMY LUDZI DO TEAMU Nocne Orły !

Nazwa: Nocne Orły

Krótka informacja: Poszukuje kilka osób 
Wymagania: MGE+ (RANGA NIE GRA) / MIKROFON + TS3 / OGAR 
Co oferuje: MIŁĄ ATMOSFERĘ / POMOC / WIELE WIELE WIĘCEJ !
Kontakt: 
http://steamcommunit...61198020163477/   (PROSZĘ ZAPRASZAĆ !)
Czas istnienia: Grupę założyłem w 2015
Dodatkowe informacje: szukam ludzi

Opublikowano

Nazwa: TOXIC.one
Krótka informacja: Poszukujemy 2 osób
Wymagania:

• LE-LEM
  • +14
  • Ogarnięta osoba
  • Czas wolny do grania

Co oferujemy: Serwer TS3 i CSGO(treningowy), w czwartek i poniedzialek gfinity i inne ligi ;)
Kontakt: Steam najlepiej http://steamcommunity.com/id/xxkaranixx
Czas istnienia: +/- od lutego 2k16
Dodatkowe informacje: brak

Opublikowano

Nazwa: Brak
Krótka informacja: Poszukuję 4-5 do stworzenia ciekawego klanu pod mm/ turnieje faceit
Wymagania: +15, minimum 2h dziennie grania, ranga MGE-LEM, zaangażowanie, chęć współpracy oraz osiągnięcia czegoś więcej niż tylko wygrany mm lub pierwsza pozycja w tabeli.
Co oferujemy: TS3, server do treningów, pomoc, miła atmosfera
Kontakt: http://steamcommunity.com/id/kamszocik
Czas istnienia: Przed chwilą wyszła inicjatywa założenia teamu :)
Dodatkowe informacje: Jeśli masz wolny czas, lubisz współpracować ze swoją drużyną i chcesz osiągnąć coś więcej a znudziło Ci się granie samemu- Napisz :) 

1359301966-U737205.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nick: Asti

Krótka informacja o sobie: Mam 15 lat i nazywam się Adrian, chodzę do 3 gimnazjum, jestem ogarnięty, szukam klanu z celem dostania się na e-sport.

Preferowane bronie: ak, m4, awp, usp-s, tec, five-seven, UMP, scout, mag-7, olbrzym.

Kontakt: STEAM lub PRIV

Dodatkowe informacje: Mam 3 konta i jedno główne. Przegrane około 2k godzin. Średnie kd ok. 1,40(liczę wszystkie konta). 

Jestem dostępny w godzinach wieczornych i popołudniowych(niestety szkoła).

Cs GO stats: http://csgo-stats.com/adiku/ (główne konto) zagrałem na nim dosyć sporo (trudnych) turniejów ze starym team'em dlatego też kd 1.17(ciągle zmienia się na wyższe)

graphic.png

Opublikowano

Nazwa: Patologia Squad
Krótka informacja: Mamy team ale nigdy stalej 5 do gry co mecz, wiek w naszym teemie od 18 do 30 lat.
Wymagania: Humor  | kultura | troche skila | duza aktywnosc online
Co oferujemy: przede wszystkim humor, dobra zabawe nie tylko w grze ale i po za nią
Czas istnienia:2 lata

Kontakt: http://steamcommunity.com/profiles/76561198303861630/
Dodatkowe informacje: Szukamy przede wszystkim dziewczyny chetne do wspólnej gry 16+ grajace w cs go, posiadamy ts3

Opublikowano

Szukam ogarniętego klanu +18

Nick: m1stic

Mam 19 lat,

pochodzę z województwa slaskiego.

Więcej informacji na priv .

Link do profilu Steam;

Preferowane bronie: Ak47/M4A1-s/AWP/USP

Kontakt: Steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198085287226/

Ranga: gold Kałach 

Wygrane turnieje:420

Staż:7 lat w cs 1.6, połtora roku cs:go

Na profilu mam 4 tysiące godzin, ale bedzię z 1,5kh bo konto kupiłem od kuzyna.

graphic.png

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Nazwa:MeT Esports

Krótka informacja:Nie szukamy specjalnych ,,taktyków" z golda 1 , tylko ludzi którzy chcieliby osiągnąć coś więcej niż globala.
Wymagania:DMG+.Ogarnięte mikro. Od 13-16 lat. 
Co oferujemy:Wspólne mm'y do globala, jakieś mecze klanowe itd, a  później może jakieś gfinity, faceity czy cokolwiek innego.
Kontakt:steamcommunity.com/id/sinedddo/
Czas istnienia:W sumie to jeszcze nie istnieje, bo są narazie 2 osoby.
Dodatkowe informacje:Nie szukamy Awpera, dobrze byłoby jakby ktoś umiał dobre taktyki i ktoś kto by nadał się na ,,przywódcę'' drużyny.

Opublikowano

Nazwa: KPG
Krótka informacja: Szukamy zagubionych nerdów z pozytywnym nastawieniem.

Wymagania:

[»] Dystans do siebie.

[»] Humor.

[»] Mikrofon, brak echa w tle lub szuów.
[»] Minimalny wiek: 16 lat + Mutacja.
[»] Spełniać wymagania co najmniej do jednej sekcji.

Co oferujemy:

[»] Stabilny TS3.

[»] Pozytywną atmosferę.

[»] Wspólne wbijanie rang.

[»] Nocne gierki.
Kontakt: PW.
Czas istnienia: 2 lata.
Dodatkowe informacje: Jeźeli szukasz klanu w którym jest 10-15 osób to dobrze trafiłeś, jeźeli też nie lubisz 40-50 typa w klanie to przybijam ci piątke! [KLAP] W klanie każdy znajdzie coś dla siebie. Jesteśmy małą rodzinką w dosyć pojebanym towarzystwie.

Pozdrawiam. ★ fℓαмє ★

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...