Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan - szukam, przyjmę etc.

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nazwa: Animal Planet

Krótka informacja: Gramy razem od ponad roku, jest nas 3. Team rozwija się szybko, cwiczymy smoki, aimy itp. Jesteśmy stałą trójką i szukamy 2 graczy, bo 2 poprzednich nie spełniało wymagań.

Wymagania:

- +15

- mutacja

- Brak kozaczenia (Ja nie ugram ? I dostał pestke w głowe.)

- Ranga Min. mg1

- Gry wieczorami ( 22-3/4)

Co oferujemy:

- Taktyki

- Smoki

- Miłą atmosferę

- TS3

- Dużo wygranych meczy

Kontakt:

Czas istnienia: Ponad rok

Dodatkowe informacje:

Szukamy dwóch dobrych jak na swoją rangę graczy. 

* Nie potrzebujemy snipera. Mamy 2

* Szukamy najlepiej dobrych shooterów

* Nie ćwiczymy jak inne drużyny, że masz być, albo wylatujesz. U nas nie jest to tak ważne, ale jednak punktualność się liczy.

Nie jesteśmy rak rygorystyczni, więc zapraszamy każdego zainteresowanego

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Remzoo
Krótka informacja o sobie: przyjazny, non-toxic, wesoły, chcę osiągnąć jak najwięcej

Link do profilu Steam: klik
Preferowane bronie: Scout, AK, AWP.
Kontakt: Steam, PW.
Dodatkowe informacje: Szukam drużyny mającej wysoko postawione cele. Chcę się zgrać jak najlepiej, iść w górę, osiągać coś co wydaje się być nierealne. Od razu informuję, że szukam poważnej drużyny, a nie takiej, która rozpadnie się po kilku mm'ach. Oczekuję treningów, faceitów, dobrej atmosfery. Grałem na każdym możliwym poziomie rang.

CS:S ~4kh

CS:GO ~2,5kh

#Edit A, no i nie sugerujcie się ilością h na profilu, to nie jest pierwsze konto :P

Więcej info jak ktoś się mną zainteresuje :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano
Nazwa: Team Blaze

Krótka informacja: Amatorska drużyna, która szuka członków , głownie do grania faceitów/MM.

Wymagania: Wiek nie ma znaczenia, ważne żebyś był dobry i umiał podawać info. Słuchanie się IGL. Dobry net. Zero toxiku. Rangi: Gold 4-MGE (Może ogarnięty gold 3) Dobre mikro.

Co oferujemy: Własny ts3, w przyszłości serwer do ćwiczenia.

Czas istnienia: 28 kwietnia 2016

Dodatkowe informacje: Szukamy dobrego supporta. (mamy 4 członków w drużynie)

Opublikowano

Nick: ADAMIGO
Krótka informacja o sobie: 16 lat, Ranga:Mg2 (wracam po 3 miesięcznej przerwie, kiedyś LE) Posiadam sprawny mikrofon, ts3 i dużo wolnego czasu
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/adamigo2/
Preferowane bronie: wszystko
Kontakt: steam
Dodatkowe informacje: Szukam teamu z którym mógłbym fajnie spędzić czas i wbić wyższą range, więcej informacji na privie

Opublikowano

Nick: ardan
Krótka informacja o sobie: 22 lata, Dobrze czuję się jako IGL, dobrze czytam grę przeciwnika, wg mnie komunikacja i cwaniactwo są ważniejsze niż aim
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/eNRG/
Preferowane bronie: AK-47/M4A1-S , AWP rzadko
Kontakt: przez steam
Dodatkowe informacje: Chcę po prostu znaleźć zgrany zespół, gram zazwyczaj wieczorami, oczywiście bardzo chętnie możemy potrenować, poustalać taktyki itp. Nie nastawiam się na grę na LANach, ew. jakieś turnieje online. Jeśli chodzi o team fajnie gdyby wszyscy byli na równym poziomie (Supreme co najmniej,  myślący LEM też przejdzie). Słabo czuję się jako entry fragger, moja gra bardziej podchodzi pod Lurkera i zazwyczaj ja kieruję grą podczas MM, Faceit.

Opublikowano

Nick: GALAXY

Krótka informacja o sobie:

- Mam na imię Damian

- 17 lat

- Ponad 1400h w CS:GO

- Ranga Supreme Master First Class

- Potrafię grać zespołowo

- Mam doświadczenie gry w teamie

Link do profilu Steam:

Mój Steam

Preferowane bronie:

M4A1-S/ AWP / AK47

Preferowana rola w zespole:

- Riffler

- Second AWPer

Kontakt: Steam (Dodaj mnie i napisz  biggrin.png)

Oczekuję:

- 0 spin

- Zaangażowania

- W przyszłości wyjazdów na LANy

- Profesjonalizmu

- Punktualności

- Treningów

- Gry zespołowej

- Dobrej zabawy

Opublikowano

To ja ponawiam;

Nick: Remzoo
Krótka informacja o sobie: przyjazny, non-toxic, wesoły, chcę osiągnąć jak najwięcej

Link do profilu Steam: klik
Preferowane bronie: Scout, AK, AWP.
Kontakt: Steam, PW.
Dodatkowe informacje: Szukam drużyny mającej wysoko postawione cele. Chcę się zgrać jak najlepiej, iść w górę, osiągać coś co wydaje się być nierealne. Od razu informuję, że szukam poważnej drużyny, a nie takiej, która rozpadnie się po kilku mm'ach. Oczekuję treningów, faceitów, dobrej atmosfery. Grałem na każdym możliwym poziomie rang.

CS:S ~4kh

CS:GO ~2,5kh

#Edit A, no i nie sugerujcie się ilością h na profilu, to nie jest pierwsze konto :P

Więcej info jak ktoś się mną zainteresuje  :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nick: KBraszka47
Krótka informacja o sobie: Cześć. Poszukuję drużyny z którą pogram, potrenuję i zwiększę swojego skilla w cs'ie. Mam 14 lat, lecz nie jestem typowym gimbusem. Umiem zachować spokój i jestem przyjaznym graczem. Z chęcią pogram MM/Faceity. Jak na G4 gram dobrze, osiągam często staty +30 zabójstw. Mam nadzieję że nie zwiedzie was mój wiek i mile was zaskoczę. ;)
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198203459416
Preferowane bronie: AWP/AK-47
Kontakt: Steam
Dodatkowe informacje: Myślę że przekonałem was do siebie i liczę na to, że z chęcią przyjmiecie mnie do drużyny.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Nazwa:
Wymagania: 
16 lat 
opór 
1,5k h 
sprawny mikofon 
ts 
komunikatywność 
zaangażowanie 

Krótka informacja: 

Oferujemy:
Logo 
Koszulki (przy wyjeździe na lan) 
serwer 128 tick 
Pomoc w rozwijaniu się 
Branie udziału w turniejach. 

Poszukujemy: 
snipera 
riflera, second sniper 
lurkera 
entry 

Czas istnienia: powstaje dopiero

Kontakt: 
http://steamcommunity.com/profiles/76561198169339015/

Opublikowano

Nick: d(-_-)b l Creative
Krótka informacja o sobie: 16 lat, mutacja, ogarnięty, nastawiony że z każdego wyniku da się zrobić kumbek xD
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198220582751/
Preferowane bronie: AK47, AWP,
Dodatkowe informacje: ranga supreme / 1,4k godzin / Sporo czasu na gre

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Nick: Kyo

Krótka informacja o sobie: Mam 27 lat, obecnie mg1
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198214217531/
Preferowane bronie: Kałach/M4A4-s
Kontakt: Steam, 
Dodatkowe informacje: Witajcie, szukam ekipy do wspólnej gry. Mam dość gry z randomami. Dzięki samotnej grze spadłem z szeryfa na mg1. Wiadomo, ruscy, dzieci, boty... Mikrofon oczywiście mam. Gram po godzinie 16 i weekend. Szukam osób, którym zależy na tym, by ranga szła w górę. Ekipa najlepiej 18+ stabilnych emocjonalnie osób. Jeśli brakuje Wam osoby do teamu i chcecie mieć stałego partnera do gry to zapraszam. Na steamie mam ponad 1700h. Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Nick: itachi 

Krótka informacja o sobie: Mam 17 lat, obecnie MGE(spadek z LEM)

Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/itachichikara/
Preferowane bronie: AWP M4A1-s AK-47
Kontakt: Steam, PW
Dodatkowe informacje:

Szukam teamu, ktory chce osiagnac cos na scenie e sportowej. Fajnie jakby w teamie byly osoby w wieku od 16+.Gram w godzinach 10-17 potem(czasami) od 22 do 1.Stabilny team ktory sie nie rozpadnie po 3 dniach gry.

Opublikowano

Nazwa: Wild Goats
Krótka informacja: Poszukuję 2 osób do drużyny cs go i może innych gier.
Wymagania: Ranga od g1 do g4. Znajomość kilku mapek, chęć do grania, wiek 17+, TS 3 i dobre mikro, no i oczywiście abyś ogarniał i miał humor  :).
Co oferujemy: Swój prywatny serwer ts3, gry turniejowe jak i treningi, ćwiczenie taktyk itp. 
Kontakt: PW na forum. Steam: http://steamcommunity.com/id/xelinpl1/  i https://steamcommunity.com/id/S-K-C-5/

Czas istnienia: 2 dni, łapiemy żagle  :).

Opublikowano

Nick: iTyle
Krótka informacja o sobie: 16 lat, g3 dawniej dmg, ogarnięcie, ts3, mikrofon, mutacja, poczucie humoru.
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198237944814/
Preferowane bronie: M4, ak47, awp
Kontakt: Steam, PW
Dodatkowe informacje: Szukam teamu, gdzie wiek nie sięga poniżej 16 lat. Grupka najlepiej żeby była ogarnięta i nie spinała przy dedach czy nieudanej akcji. Wymagam jedynie ogarnięcia teamu.

Opublikowano

Nazwa: eSport.Skill
Krótka informacja: Cześć, robię team. Narazie naszym celem jest zdobycie rangi Global Elite lub Supreme a następnie eSport. Jeśli nadaży się okazja to zagramy jakiś turniej w międzyczasie. 

Wymagania:

- Minimum 18 lat (może być rocznikowo jeśli w tym roku masz urodziny. Innych wyjątków nie przewiduję) 

- Rangi Legendary Eagle 
- Całkowite zero toxic, rage i tym podobnym 
- Komunikatywności w grze jak i w prawdziwym życiu 
- Fb oraz messenger aby był kontakt nie tylko na steam 
- Minimum 1000 godzin w grze 
- Poważne podejście 
- Ts3 i dobry mikrofon 
- Samozaparcia 

Co oferujemy:

- Doskonały team po którym nie będziesz musiał szukać lub robić kolejnych 

- Stałych i ogarniętych 5 graczy 
- Miłą atmosferę 
- Dobrze spędzony czas 
- eSport w przyszłości 

Kontakt: steamcommunity.com/id/insanemen
Czas istnienia: 1 dzień
Dodatkowe informacje:

Informacje o mnie: 

Nazywam się Jakub, mam 18 lat. CS:Global Offensive kupiłem pół roku po premierze, grałem w niego z przerwami bo miałem słabego laptopa. W grze mam ponad 1700 godzin. Moje ulubione mapy to Dust 2, Inferno, Mirage, Overpass, Train, Cache. 

Sprawy dotyczące teamu: 
Team ma być jak rodzina, mamy sobie ufać bezgranicznie bo nie robię teamu po to aby zagrać razem przez tydzień. Każdy dostanie swoją rolę Lurker, Wsparcie, Snajper, Entry Fragger, IGL. Nie wiem ile czasu może trwać rekrutacja bo chcę mieć najlepszych a nie jak najszybciej. 

Opublikowano
Team "Veerdum Gaming" rekrutuje !

#1. Godziny grania:

- 5 dni w tygodniu o godzinach  9:00/10  - 14:00, (chcę grać rano, ponieważ wieczory przeważnie każdy ma zajęte),

- Są małe wyjątki nieobecności lecz nie może się to zdażać zbyt często,

#2. Trochę o mnie:

- ranga: MG2,

- rola w teamie: IGL,

- przegrane godziny: ~1450,

#3. Oferuję:

- własny kanał ts3,

- logo, (dla każdego w innym kolorze),

- grupe steam,

#4. Wymagania:

- ranga: MG2 - DMG, (musimy grać na tym samym poziomie, nikt nie może odstawać skillem),

- wiek: +17, [ez wyjątków](wiek to dojżałość, dużo razy grałem z "dziećmi" w csa, nawet razem w teamie i zawsze kończyło się to tak, że ktoś odchodził lub zaczynał zachowywać się agresywnie podczas gry),

- minimum 1000 h w cs:go, (chodzi tu głównie o doświadczenie),

- znajomości podstawowych smołków, fleszy (nie mam zamiaru marnować czasu, który jest przeznaczony na trening na pokazywanie komuś np. (smołka na schody).!

- brak spin płaczu, (przez to najczęście rozpadają się drużyny),

- zaangażowania, ambicji (jeśli mamy przetrwać to każdy musi sobie pomagać, wspierać się a nie jak to jest we większości teamu że każdy sobie to olewa i wszystko musi załatwiać kapitan),

- codziennego treningu osobistego, (PODSTAWA),

- posiadanie słuchawek, ts3 oraz mikrofonu, (PODSTAWA PODSTAW)

Kilka słów na koniec: E-sport rozprzestrzenia się szybko na skale światową, w polsce jest coraz więcej drużyn, wybić się jest strasznie ciężko, ale pomimo tylu przeszkód na drodze, ktore napewno spotkamy musimy grać, nie marudzić i stawać się lepszymi.

Posiadam duże doświadczenie co do prowadzenia teamu, wymagania są duże nie każdy może je przejść. Jeśli będzie taka potrzeba będę szukał osób spełniajacych te wymagania nawet przez miesiąc ale napewno nie zmniejsze wymagań !

Opublikowano

Nick: nukleotyd
Krótka informacja o sobie: student
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198281444544/
Preferowane bronie: pistolety, pistolety maszynowe
Dodatkowe informacje: poszukuje drużyny do spokojnej gry, bez spiny, ze względu na studia mój czas gry jest ograniczony, jestem nowy w cs go ( 1,6 się nie liczy?), chętnie się zawsze nauczę nowych taktyk czy ciekawych zagrywek. jestem komunikatywny :)

Opublikowano

Nick: BoDzIo
Krótka informacja o sobie: 16lat ranga MGE , skillowy player
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198303855839/
Preferowane bronie: ak-47, m4a1-s , awp
Dodatkowe informacje: grałem na kilku lanach , jestem normalnym graczem , szukam teamu w ktorym bedzie panowac mila atmosfera i uda nam się stworzyc naprawde zgraną grupę ;)

Zapraszam na serwer MC survival+frakcje IP : s5.pixelteam.net:25615

Pomogłem ? Daj LIKE +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...