Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan - szukam, przyjmę etc.

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witam! Jestem Krzysiek i mam 16 lat (skończone gimnazjum).  Byłem juz w 2 teamach ale w ostatnim mnie wyrzucili za to, że chciałem ich zmobilizowac do treningów i gry na faceit :) Członkowie byli spoko ale założyciel nie halo. Brak słów... Przed update rang który był kiedyś ( co większośc społecznosci CS:GO górowało w goldach ) własnie wtedy spadłem z Kałacha w laurach na gold 3. Obecnie mam Gold 4 bo gram solo ale wiecie jak to jest z randomami :/

Nie dużo mi brakuje do kałacha ( ok. 2-4 win ). A więc przejdzmy do rzeczy! :)

Oferuje:

Dobre info

Bardzo dobry mikrofon

Poczucie humoru

Ogar

Dobry komputer NIE MAM PROBLEMÓW Z FPS ( 100FPS Norma )

Dobry internet

TS3

Doświadczenie 1,400 GODZIN W CS:GO!

Skill (7,5-8/10) Albo otwieram albo jestem 3 ;)

Codziennie 2-5 godzin gry :)

Rozgrywki typu Faceit itp.

Jak gram z danych broni?

AK-47 [8/10]

M4A1-S [8/10]

AWP [5/10]

Pistoletówki [Glock, USP, Deagle] [8/10]

Oczekuje:

Ekipy +16

Logo druzyny ( nie zeby było jakies w paincie )

Całej druzyny z dobrym skilem, znajomościa smoke i kogos IGL

Ogarnietej i stałej druzyny

Ogarnietego wlasciciela druzyny ktory jest otwarty na propozycje a nie uparty jak osioł

Przydatne linki:

NIE SPEŁNIASZ WYMAGAŃ NIE ZAPRASZAJ! SZUKAM PROFESJONALNEGO TEAMU A NIE PLACU ZABAW!

Opublikowano

Nick: karaniX
Krótka informacja o sobie: Mam na imię Wiktor, mam 15 lat, oraz posiadam range Legendary Eagle Master :)
Link do profilu Steamhttp://steamcommunity.com/id/xxkaranixx
Preferowane bronie: Moge być zastępcą AWPera i Riflerem 
Kontakt: steam 
Dodatkowe informacje: Jak ktos mnie doda prosze o pisanie w komentarzu ze z MPCForum

Opublikowano

Nazwa: SoldiersPL
Krótka informacja: Drużyna moja i kolegi poszukujących graczy
Wymagania: 16+, teamspeak, kultura osobista
Co oferujemy: Własny nasz avatar w raz z Twoim nickiem, dobrą zabawę, miłą atmosferę, dużo meczów razem
Kontakt: http://steamcommunity.com/profiles/76561198164649034/
Czas istnienia: 06.08.2016r nowy team
Dodatkowe informacje: Witam, poszukujemy 3 osób do teamu. Wolne pozycje to IGL, entryfragger oraz support. Ja gram snajpera mój kumpel drugiego. Szukamy miłych i kreatywnych osób z dużą ilością czasu przegranego. Minimalna ranga to skrzyżowany kałach. Czyli double+, my mamy dmg. Pozdrawiam, zgłaszać się na steam, pozderki!

AnalFabeta * WP * Antaris <

Opublikowano

Nazwa : Never Lose Hope    

Krótka informacja : Drużyna dla ogarniętych graczy szukających rozrywki                                                                                                                                                                                                          

Wymagania : 12+ ( Nie wiem o czym wy ludzie myślicie sam mam młody wiek i nikt w teamie nie jest pedofilem pedały zasrane  bo mi chodzi tylko o cs-a -.-.)                                                                      

Co oferujemy ? : Codzienne treningi, codzienne faceity oraz mmy, miła atmosfera, możliwość rozwinięcia się, nocki, własne mapy                                                                                                                 

Kontakt : Mój nick na steamie : Kucyk Pony Johny. Czas istnienia : 05.08.2016r                                                                                                                                                                                              

Dodatkowe informacje : Witam, poszukujemy 1 osoby do teamu. Minimalna ranga Gold Nova 2. Poszukujemy osoby która umiała by grać na każdej pozycji ( zastępczo ). Zainteresowany ? Napisz w komentarzu lub na steamie. Pozdrawiam ;)                           

Opublikowano

Nick: Barczell
Krótka informacja o sobie: Bartek , Lat 19 , Supreme/ global zalezy czy gram Mm , znam wiekszosć smokow , flesy , molo na mapach
Link do profilu Steam:http://steamcommunity.com/id/barczello/
Preferowane bronie: ak47 i m4a1-s 
Kontakt: Steam , ts , course tez posiadam
Dodatkowe informacje:  szukam ludzi co chca troche postrzelac razem w miare taktycznie bez wiekszych spin :) treningi tez mogly by byc . Preferuje faceity , lecz poki co tylko 5 lvl 

Opublikowano

Nick: GALAXY

Krótka informacja o sobie:

- Mam na imię Damian

- 17 lat

- Ponad 1600h w CS:GO

- Ranga Supreme Master First Class

- Mam aspiracje

- Potrafię grać zespołowo

- Mam doświadczenie gry w teamie

Link do profilu Steam:

http://steamcommunity.com/id/Galaxovsky/

Preferowane bronie:

M4A1-S/ AWP / AK47

Preferowana rola w zespole:

- Riffler

- Second AWPer

Kontakt: Steam (Dodaj mnie i napisz )

Oczekuję:

- 0 spin

- Zaangażowania

- W przyszłości wyjazdów na LANy

- Profesjonalizmu

- Punktualności

- Treningów

- Gry zespołowej

- Dobrej zabawy

Opublikowano

Ponawiam

Nick: Remzoo
Krótka informacja o sobie: przyjazny, non-toxic, wesoły, chcę osiągnąć jak najwięcej (turnieje itp.)

Link do profilu Steam: klik
Preferowane bronie: Scout, AK, AWP.
Kontakt: Steam, PW.
Dodatkowe informacje: Szukam drużyny mającej wysoko postawione cele. Chcę się zgrać jak najlepiej, iść w górę, osiągać coś co wydaje się być nierealne. Od razu informuję, że szukam poważnej drużyny, a nie takiej, która rozpadnie się po kilku mm'ach. Oczekuję treningów, faceitów, dobrej atmosfery. Grałem na każdym możliwym poziomie rang.

CS:S ~4kh

CS:GO ~2,5kh

aktualna ranga: LE

#Edit A, no i nie sugerujcie się ilością h na profilu, to nie jest pierwsze konto :P

Więcej info jak ktoś się mną zainteresuje  :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nick: Barczell
Krótka informacja o sobie: Bartek , 19 lat , supreme / global , 6 lvl faceit , 
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/barczello/
Preferowane bronie:  ak , m4a1-s , petki , glocki , uspy

Kontakt: steam , ts , curse 
Dodatkowe informacje:  Szukam fajnej ekipy z którą można by bylo popykać  , która by chciala potrenowac 3-4 razy w tygodniu , jakies turnieje typu gfniity itp , kiedys jakis lan ;) 

Opublikowano

Nazwa:  Tempo eSport Gamming
Krótka informacja: Szukam 2-3 osoby do wspólnych treningów, sparingów i grania mm'ów. 
Wymagania: MG2+, Doświadczenie, Czas w godzinach 20:30+, nie toxyczność :D
Co oferujemy: Wspólną grę i zyskanie nowego doświadczenia, rangi itp. Mamy własnego TS3 i serwer 
Kontakt: MPC lub steam: http://steamcommunity.com/id/EvilDGaming

Opublikowano

Ponawiam

Nick: Remzoo

Krótka informacja o sobie: przyjazny, non-toxic, wesoły, chcę osiągnąć jak najwięcej (turnieje itp.)

Link do profilu Steam: klik

Preferowane bronie: Scout, AK, AWP.

Kontakt: Steam, PW.

Dodatkowe informacje: Szukam drużyny mającej wysoko postawione cele. Chcę się zgrać jak najlepiej, iść w górę, osiągać coś co wydaje się być nierealne. Od razu informuję, że szukam poważnej drużyny, a nie takiej, która rozpadnie się po kilku mm'ach. Oczekuję treningów, faceitów, dobrej atmosfery. Grałem na każdym możliwym poziomie rang.

CS:S ~4kh

CS:GO ~2,5kh

aktualna ranga: LE

#Edit A, no i nie sugerujcie się ilością h na profilu, to nie jest pierwsze konto :P

Więcej info jak ktoś się mną zainteresuje  :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nick: mgrossman
Krótka informacja o sobie: 18 lat dużo czasu do treningów i różnych tego typu
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198104728394/
Preferowane bronie: ak47/m4a1/awp
Kontakt: steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198104728394/
Dodatkowe informacje: Szukam teamku z którym pograłbym nie tylko faceity ale jakieś turnieje. Moja rola to ENTRY-FRAGGER albo IGL 

Opublikowano

Nick:Bloodytampon
Krótka informacja o sobie: Mam 15 lat zaczynałem grę w wieku 9 lat . Moja ranga to gold 4 tak niska poniewaź spadłem gdy nie grałem od 6 miesięcy wcześniej miałem dmg .
Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198262504530/
Preferowane bronie: m4a4 awp deagle ak-47
Kontakt:Steam
Dodatkowe informacje: Najczęściej gram wieczorem o godzinie 21 ponieważ w dzień mam problemy z netem

Opublikowano

:: Nazwa ::
------
:: Krótka informacja ::

Aktualnie jest nas dwóch, po 19 lat.
Szukamy osób, które zaangażują się w życie drużyny, chodzi mi tu o pomysły na jakieś taktyki, nie na wariata.
Od czasu do czasu zorganizujemy jakiś trening!

:: Wymagania ::

- 15 +
- TS3
- Kultura

- a940799a5a33.png

:: Co oferujemy ::

- Kulturę osobitstą
- Kanał TS
- Dobrą zabawę
- Szybki awans :D

:: Kontakt ::

PW

:: Czas istnienia ::

------
:: Dodatkowe informacje ::

Na czas wakacji, można grać codziennie, wiadomo... W roku szkolnym troszkę mniej :)

:: Nasze rangi ::

1916786621d6.png

55eb929ec3b7.png

Opublikowano

Nick: Grucha lub orzelxpompa
Krótka informacja o sobie: Dobrze gram z AWP, z AK też, kiedyś miałem Supreme, ale przestałem grać wgl w CS:GO, a teraz powracam po roku przerwy ;)
Link do profilu Steam: steamcommunity.com/id/orzelxpompa
Preferowane bronie: AK-47, AWP
Kontakt: Steam, TS3
Dodatkowe informacje:
Ranga MG1, moge byc entry fraggerem, awperem, supportem, lurkerem wszystko mi obojetne, znam taktyki na Inferno i Mirage (grałem kiedyś z moim teamem w turniej FEC, FaceIt i ESL), szukam ekipy do wbijania rangi i do śmieszkowatej atmosfery, nie chce grac az za powaznie, czas na gre 19-23 MAX

Opublikowano

Nazwa: No mercy
Krótka informacja:  Jestesmy druzynka od niedawna ale mamy juz pare zwycieskich turniejów na faceicie.
Wymagania: LEM, LE 
Co oferujemy:  Codzienną gre turniejów faceit
Kontakt: STEAM        http://steamcommunity.com/id/denzelhere/
Czas istnienia:  14 Dni 
Dodatkowe informacje:   Szukam osob z rangi min. LE ktorzy beda chcieli katowac codziennie turnieje faceit jak i wiele wiecej. Mam Lema i razem mam 2k godzin na CS'ie. 

Opublikowano
Nick: Haper

Krótka informacja o sobie: Jestem Adrian mam 17 lat, lubie grac w csa, mam 1200h w cs:go.

Preferowane bronie: AK47, M4, AWP i inne.

Kontakt: Aktualnie gram na smurfie, ale jestem w kontakcie na głównym koncie steam.

Dodatkowe informacje: Moge zagrać na każdej pozycji, dostosuje się wszędzie.

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Nazwa: F4DED
Krótka informacja: Cześć, wraz z resztą drużyny szukam kilku osób do grania teamówek, faceitów, amatorskich lig. Ważne, żeby taka osoba była z okolic Warszawy, często wybieramy się na LAN'y - Radzymin / Wołomin / Warszawa.
Wymagania: 17+
Co oferujemy: Wspólne gierki, avatar drużynowy.
Kontakt: KLIK - Profil Steam
Czas istnienia: ~1 rok
Dodatkowe informacje: Nasze rangi zaczynają się na DMG, kończą na LEM, stale rośnie, a na LAN'ach i zdarzało się rozłożyć globali.  B)

Dodatkowo przedstawienie grafiki naszej drużyny.

QE4n5Zw.png

dLFBknx.png

Opublikowano

Nick: ROSE
Krótka informacja o sobie: SIemka, jestem Przemek mam 17lat , mam ambicje by coś zawojować na scenie e sportowej :D
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/itachiChikara
Preferowane bronie:  AK47, M4, AWP i inne.
Kontakt: PW lub steam
Dodatkowe informacje: Moja pozycja to AWP lub riffler. Ranga DMG. Województwo małopolskie(fajnie jakby team tez był stad). Szukam ekipy która nie rozpadnie sie po 2-3 dniach, którzy  chcą tez osiągnąć na scenie e sportowej, wiek 16+.

Opublikowano

Link do profilu: http://steamcommunit...id/bellakekito/
Ranga w grze: DMG
Liczba godzin w CS:GO: 1900+
Wymagana ranga: MGE+
Kontakt: MPC PW lub zaproszenie do gry
Dodatkowe informacje:

-jestem aimerem, gram mapy aim i deathmatche - poświęcam treningom trochę czasu;

-posiadam własnego TS;

-szukam osoby o podobnych poziomie;

-mam mikrofon, dobrze porozumiewam się z teamem;

-20lat, ogarnięty, lubiący porady, przystosowuję się do teamu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nazwa:

Brak

Krótka informacja:

Rangi gold 1 - 4, z nastawieniem na szybkie wbicie wyższych.

Wymagania:

Wymagana zdolność do słuchania porad i poprawiania swojego stylu gry, ogarnięcie. Zdolność umysłowa do ogarniania taktyk.

Przede wszystkim nie robienie spin i ogarnięte info, ping poniżej ~100. 

Wiek: 14-18 lat, mile widziane micro, ale jeśli nie to przynajmniej dobry aim.

Co oferujemy:

Ja i mój kolega przedstawiamy sobą ogarnięty team, nie robimy spin, ogarniamy taktyka jak i również potrafimy smoke'ować, grać eco itp. itd.

Kontakt:

Kontakt przez steam, zainteresowanych prosimy podawać nazwe konta na PW

Czas istnienia:

Brak 
Opublikowano

Link do profilu: http://steamcommunity.com/profiles/76561198035078847/
Ranga w grze: MG1 
Liczba godzin w CS:GO: 100+ i troche na innym koncie
Oczekuję : paru osób do wspólnego grania z rangami +/- MG1 , z mikro , fajnie jakby był TS
Dodatkowo : Miałem pare miesięcy przerwy, byłem wtedy w szeryfie , mam 22 lata , skilla ogranicza jedynie mój drewniany laptop, na którym ciężko się gra
Kontakt : Steam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...