Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexorisMt2.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Reosia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dostaniecie info już bo już to olali XDDD 

No niestety kolego, my nie olewamy serwera, tak jak wszystkie serwery olewają ciebie :p Cały czas coś robimy nad nim, cały czas ktos z administracji jest dostępny na serwerze.

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

4_logo-nexoris-2.png

Naniesione poprawki: 

• Naprawiony exp,
  • naprawiony drop yang,
  • naprawiony drop z metinów, bossów itp,
  • dodany resp metinów,
  • poprawione ceny dopalaczy,
  • zmniejszone zostało HP bossów,
  • usunięte łuczniki oraz magowie,
  • zwiększony drop ulepszaczy,
  • naprawiony Pierścień Doświadczenia,
  • zbędne ulepszacze zostały usunięte,
  • dodane zostały fasolki zen,
  • dodanie autopot.

Aby naniesione poprawki działały należy pobrać od nowa klienta:

Kliknij by pobrać.

Opublikowano

na serio 17 osób online?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Na daną chwilę niestety ludzi jest mało, ale reklamy już ruszyły także liczymy na więcej i serdecznie zapraszamy. :)

Daja amatorom Gm i do tego jeszcze 14 letnie kobiecie Rea. Gorzej upaść na głowe głowny administrator nie ma mogł ale liczą się teraz cycki ;d

Serwer juz nie ma graczy teraz czekamy na offline :P

Czternastoletniej? Aż się uśmiałam. Widzę, że jesteś tak poinformowany co nic. Co do wieku.. Mój drogi, mam dziewiętnaście lat, także poprawiam Cię, żeby nie było nieścisłości.

Masz mi coś do zarzucenia? Zapraszam na pw. Tam z chęcią z Tobą ,,pogawędzę".

Opublikowano

No niestety kolego, my nie olewamy serwera, tak jak wszystkie serwery olewają ciebie :p Cały czas coś robimy nad nim, cały czas ktos z administracji jest dostępny na serwerze.

No wlasnie widac jak strasznie sie nim zajmujecie i o niego dbacie ze gra az 17 osob i odlicz jeszcze team od tego jak mowisz ze caly czas sa online haha :p

No i gdzie ta reklama bo czekam na reklame tak caly czas piszecie o tej reklamie a nic nie ma nadal... Moze jakies info u kogo ta reklama bo jak mowicie o metin2list i mpc to sie nie osmieszajcie nawet -,-

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Ośmieszasz to się ty, bo każdy się śmieje że wyjebali cie z każdego serwera a ty nadal twierdzisz zaparcie że nie. Tak jak ostatnio mówiłeś że wszyscy z teamu netmetina to chuje i cie hejtują, a później straszyłeś mnie ddosem z netmetina :D wróć na ziemię chłopcze. Bądźmy realistami, jesteś nikim i odpisujesz w tym temacie tylko dlatego że nie masz już nic do roboty, bo żaden inny serwer cie juz nie chce.

Opublikowano

No wlasnie widac jak strasznie sie nim zajmujecie i o niego dbacie ze gra az 17 osob i odlicz jeszcze team od tego jak mowisz ze caly czas sa online haha :p

No i gdzie ta reklama bo czekam na reklame tak caly czas piszecie o tej reklamie a nic nie ma nadal... Moze jakies info u kogo ta reklama bo jak mowicie o metin2list i mpc to sie nie osmieszajcie nawet -,-

Masz ból czterech liter, bo cię wyrzucili z teamu? 

Co do serwera - nie polecam. Frekwencja graczy załamująca, administracja również. Nie spodziewałabym się czegoś 'wow'. To już nie wstanie, nawet nie musiało upadać, w sumie. 

Na daną chwilę niestety ludzi jest mało, ale reklamy już ruszyły także liczymy na więcej i serdecznie zapraszamy. :)

Czternastoletniej? Aż się uśmiałam. Widzę, że jesteś tak poinformowany co nic. Co do wieku.. Mój drogi, mam dziewiętnaście lat, także poprawiam Cię, żeby nie było nieścisłości.

^wypowiadając się w ten sposób pokazujesz poziom intelektualny czternastoletniej dziewczynki, ofc. 

Opublikowano

Masz ból czterech liter, bo cię wyrzucili z teamu? 

Co do serwera - nie polecam. Frekwencja graczy załamująca, administracja również. Nie spodziewałabym się czegoś 'wow'. To już nie wstanie, nawet nie musiało upadać, w sumie. 

^wypowiadając się w ten sposób pokazujesz poziom intelektualny czternastoletniej dziewczynki, ofc. 

Nie wiem co wy macie do Reosi. Ja jestem bardzo zadowolony współpracą, bo pomaga bardzo dużo. Większość swojego wolnego czasu poświęca dla serwera.

Opublikowano

hahahhahahahahahahahaha teraz to doje3bałaś 19 lat - 5 :) . Chcecie fajne zdjęcia pani jak na forum netmetina się podlizywała administracji? :) a może facebooka tej pani wam podam i udowodnie wam że ma 14 lat :). a tak ogólnie tylko 14 letnie dziewczyny wysyłają swoje prawie nagie zdjęcia w zamiana z range moderatora na forum :) . Serwera nie polecam ze względu na ilośc graczy oraz administracje :) .

Ps. Reosia 19 lat skonczysz za 4/5 lat nawet ten Twój piskliwy głos na ts3 mówi sam za siebie :) i nie zgrywaj się tu bo takie pier3dolenie 3 po 3 nie pomoże wam żeby gracze na serwer wbili.

Opublikowano

hahahhahahahahahahahaha teraz to doje3bałaś 19 lat - 5 :) . Chcecie fajne zdjęcia pani jak na forum netmetina się podlizywała administracji? :) a może facebooka tej pani wam podam i udowodnie wam że ma 14 lat :). a tak ogólnie tylko 14 letnie dziewczyny wysyłają swoje prawie nagie zdjęcia w zamiana z range moderatora na forum :) . Serwera nie polecam ze względu na ilośc graczy oraz administracje :) .

Ps. Reosia 19 lat skonczysz za 4/5 lat nawet ten Twój piskliwy głos na ts3 mówi sam za siebie :) i nie zgrywaj się tu bo takie pier3dolenie 3 po 3 nie pomoże wam żeby gracze na serwer wbili.

Uuuu, to mnie mylisz z Sehun aka Maxellin. Nic dodać nic ująć. Shenk może potwierdzić. :)
Opublikowano

Jeżeli macie jakieś niewyjaśnione sprawy między sobą rozwiążcie je w prywatnej wiadomości. Nie zaśmiecajcie tematu swoimi prywatnymi sprawami. Następnego ostrzeżenia nie będzie i będę nagradzać punktami.

Opublikowano

18 ? 19 ? 20?

Nie polecam chyba, że woli ktoś single player :)

Tez chcialem sobie teraz pobrac ale jak zobaczylem na stronie ze online 24 to nie ma sensu wgl.

Opublikowano

Takie nawiązanie do Twojej wypowiedzi "kolego".

Tak chcemy Fb tej Pani i zdjęcia. Przedstaw dowody, iż to jest ta osoba. Bo taki "hejting" bezpodstawny jest śmieszny.

Hmm... Jeśli "kumplu" oceniasz ludzi i ich wiek na podstawie głosu na TS3 to polecam iść do Mam Talent lub innego Show gdzie pokażesz swoje umiejętności bo takie wypisywanie na forum głupot nie świadczy o Twoim wysokim poziomie inteligencji.

Co do serwera to polecam. Serwer jest dobry jednakże brak reklamy robi swoje, przez co na serwerze gra 20 osób. Szkoda, że Panowie z administracji wcześniej nie zrobili reklamy bo serwer jest dobry. 

Najlepszym rozwiązaniem byłoby chyba wyłączenie, reset, dobra reklama i start na nowo ale to już pozostawiam dla administracji.

Pozdrawiam

Zbieram +

Opublikowano

Serwer nie jest zly tylko szkoda ze tak malo osob :c

Zgadzam sie z Natalia<3 najlepiej zaczac od poczatku z dobra reklama .

Z czasem napewno ludzi przybedzie .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Rea=/=sehun, ravensei, Vangel, itd. Akurat tutaj ma rację - 19 ma, intelektualne liczby to już inna sprawa. 

U kogo reklama? 

Opublikowano

[GM]Reosia jeśli komuś doradzasz żeby miał wszystkie ch to nie mów żeby ściągną na nowo klienta i go spatchował bo to nic nie daje.

Bo morał z tego taki że od samego początku mieliście 1ch no tak na 22 osoby to wystarczająco xD

ps: Pisze się Klienta nie ,,Klijenta".

Opublikowano

Takie nawiązanie do Twojej wypowiedzi "kolego".

Tak chcemy Fb tej Pani i zdjęcia. Przedstaw dowody, iż to jest ta osoba. Bo taki "hejting" bezpodstawny jest śmieszny.

Hmm... Jeśli "kumplu" oceniasz ludzi i ich wiek na podstawie głosu na TS3 to polecam iść do Mam Talent lub innego Show gdzie pokażesz swoje umiejętności bo takie wypisywanie na forum głupot nie świadczy o Twoim wysokim poziomie inteligencji.

Co do serwera to polecam. Serwer jest dobry jednakże brak reklamy robi swoje, przez co na serwerze gra 20 osób. Szkoda, że Panowie z administracji wcześniej nie zrobili reklamy bo serwer jest dobry. 

Najlepszym rozwiązaniem byłoby chyba wyłączenie, reset, dobra reklama i start na nowo ale to już pozostawiam dla administracji.

Pozdrawiam

Hahaha Natalia aka Rea = 2 konta na mpc forum :) .

To jest śmieszne że bronisz sama siebie z drugiego konta ;) Ojj Natalio :)

Opublikowano

Hahaha Natalia aka Rea = 2 konta na mpc forum :) .

To jest śmieszne że bronisz sama siebie z drugiego konta ;) Ojj Natalio :)

Heheheheh. To nie moje konto. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...