Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexorisMt2.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Reosia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W IS:

4 pety - na każdą klasę osobny + dodatkowy do expa. Dziękuję. 

Bizuteria +9 na kazdy lvl od 90 , później 130-160 :

http://prntscr.com/8h03vi

Ulepszacze - każdy ulepszacz dostępny w IS. 

Tak więc serwer wyglada następująco - wydasz w IS będziesz miał wszystko i mega przewagę , bo do pvp potrzeba kupić 4 pety :) Kostiumy - ubogo, tylko 2 rodzaje ale bonusy mówią same za siebie - bez nich w pvp cię nie będzie raczej ;p  

Ogólnie - serwer postawiony na chwilę żeby zwinąć hajs. 

Ilość zarejestrowanych na chwilę obecną ( jak piszę ten post ) - 173. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dusher ja nigdy nie wydałem na IS i zawsze niszczyłem Isowców więc nie rozumiem twojego pisania. Jak potrafisz grać w metina to expisz, zarabiasz a poźniej kupujesz rzeczy z IS za yangi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten IS to śmiech na sali. Serwer typowo "obiecujący początek, potem administracja bierze kase, obiecuje poprawe i ucieka na końcu".

Odradzam gry tutaj ;)

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Ten IS to śmiech na sali. Serwer typowo "obiecujący początek, potem administracja bierze kase, obiecuje poprawe i ucieka na końcu".

Odradzam gry tutaj ;)

Wchodzisz w ten temat żeby wystraszyć ludzi? Naprawdę żelujące zachowanie. Prezentacja jest dla ludzi którzy mają zamiar zagrać tutaj. Jak ci się nie podoba to po co obserwujesz ten temat? Weź się lepiej za nauke.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dusher ja nigdy nie wydałem na IS i zawsze niszczyłem Isowców więc nie rozumiem twojego pisania. Jak potrafisz grać w metina to expisz, zarabiasz a poźniej kupujesz rzeczy z IS za yangi.

Jak nie rozumiesz - nie komentuj w głupi sposób bo gram w metka dłużej niż ty wiesz do czego myszka służy zapewne :D 

Gdybyś miał trochę pojęcia i ogarnięcia wiedział byś o co mi chodzi, tudzież o samą jego formę i to jakie bony co i jak itp i gdybyś miał pojęcie wiedział być na pierwszy rzut oka iż jest on skonstruowany w 100% pod wyciąganie hajsu, ułatwienie gry tym którzy w ten IS ładują i że nie warto przy takich serwach tracic czas - ale przekonasz się za kilka dni jak ci serwer zamkną :) 

Odradzam gry tutaj ;)

Właśnie o to mi chodzi - IS świadczy o serwerze, i o tym po co on jest stawiany. To co widzimy w IS mówi jedno - lepiej trzymać się z daleka :) Już same pety mówią za siebie - jeden pet na jedną klasę x 4 klasy - już dawno nikt takiej bzdury i głupoty nie zrobił chyba.. 

Nie polecam :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

W IS:

4 pety - na każdą klasę osobny + dodatkowy do expa. Dziękuję. 

Bizuteria +9 na kazdy lvl od 90 , później 130-160 :

http://prntscr.com/8h03vi

Ulepszacze - każdy ulepszacz dostępny w IS. 

Tak więc serwer wyglada następująco - wydasz w IS będziesz miał wszystko i mega przewagę , bo do pvp potrzeba kupić 4 pety :) Kostiumy - ubogo, tylko 2 rodzaje ale bonusy mówią same za siebie - bez nich w pvp cię nie będzie raczej ;p  

Ogólnie - serwer postawiony na chwilę żeby zwinąć hajs. 

Ilość zarejestrowanych na chwilę obecną ( jak piszę ten post ) - 173. 

Wszystko możesz zdobyć w grze. Pety, kostiumy na eventach. Ulepszacze wiadomo. 

Opublikowano

Tak to jest jak ktoś nie potrafi grać w metin 2 to będzie zniechęcał innych do gry. Jak nie umie grać to przynajmniej niech nie komentuje , ja na wielu serwerach grałem i nie maiłem ISa a jakoś dawałem sobie rade na pvp bez większego problemu. Na pewno zagram ... :D Co z tego że IS nie jest jakos rozbudowany strasznie. Co wy ludzie dla samego ISa gracie w metina ?

Opublikowano

3h przed startem wrzuciliście prezentacje. Teraz będziecie mieli tylko 100 osób na starcie gratuluje ;z. Serwer zapowiada się ciekawie ale bez wiary sie nie utrzyma ;v

coś w tym jest ale może nie bedzie tak źle xD:D tylko jakaś reklama by sie wieksza przydała

Opublikowano

coś w tym jest ale może nie bedzie tak źle xD:D tylko jakaś reklama by sie wieksza przydała

Nad reklamą też pracujemy, niestety nasz sponsor był nieobecny przez kilka ostatnie dni, więc ciężko troche :x ale staramy się. :D

Dt jest prywatne czy normalne? Jeśli normalne to masakra będzie dropnać broń 75 ;P

Dt jest normalne. Bronie 75 dropią też w red lesie.

Jak nie rozumiesz - nie komentuj w głupi sposób bo gram w metka dłużej niż ty wiesz do czego myszka służy zapewne :D

Gdybyś miał trochę pojęcia i ogarnięcia wiedział byś o co mi chodzi, tudzież o samą jego formę i to jakie bony co i jak itp i gdybyś miał pojęcie wiedział być na pierwszy rzut oka iż jest on skonstruowany w 100% pod wyciąganie hajsu, ułatwienie gry tym którzy w ten IS ładują i że nie warto przy takich serwach tracic czas - ale przekonasz się za kilka dni jak ci serwer zamkną :)

Właśnie o to mi chodzi - IS świadczy o serwerze, i o tym po co on jest stawiany. To co widzimy w IS mówi jedno - lepiej trzymać się z daleka :) Już same pety mówią za siebie - jeden pet na jedną klasę x 4 klasy - już dawno nikt takiej bzdury i głupoty nie zrobił chyba.. 

Nie polecam :)

No tak, przecież najlepiej dać wszystko za free a serwer niech się utrzymuje za modlitwy :D Co ci tak zależy na tym, żeby odradzić ten serwer ziomek? Masz jakieś problemy ze sobą? :D

Jakie są wartości bonusów? Zawsze maksymalne?

Tak, wskakują od razu maksymalne.

Opublikowano

"Dt jest normalne. Bronie 75 dropią też w red lesie."

Moglibyscie zrobic jakies uproszczone dt , na ktoryms serweze to widziałem że wszystko bylo na 1 pietrze tylko byly tak jakby fale i sie robiło 5 min a nie 30 "chyba to był terios ale nie jestem pewien"

Opublikowano

"Dt jest normalne. Bronie 75 dropią też w red lesie."

Moglibyscie zrobic jakies uproszczone dt , na ktoryms serweze to widziałem że wszystko bylo na 1 pietrze tylko byly tak jakby fale i sie robiło 5 min a nie 30 "chyba to był terios ale nie jestem pewien"

Oczywiście skleroza mnie ogarnęła :D DT jest skrócone, ripper jest na tym piętrze co kowal oraz piętro z pieczęciami jest skrócone. Z resztą zobaczycie na starcie, ale myślę że się spodoba :D

Opublikowano

Oczywiście skleroza mnie ogarnęła :D DT jest skrócone, ripper jest na tym piętrze co kowal oraz piętro z pieczęciami jest skrócone. Z resztą zobaczycie na starcie, ale myślę że się spodoba :D

no to nie bedzie ttak trudno o bron na 75

Opublikowano

nie da sie na full screenie grac wtf xD?

Config znajduje się z folderze _dev

czemu nie dziala strona nie mogep obrac clienta? 

Już działa, po prostu chwilowa przerwa techniczna :D

Opublikowano

Wchodzisz w ten temat żeby wystraszyć ludzi? Naprawdę żelujące zachowanie. Prezentacja jest dla ludzi którzy mają zamiar zagrać tutaj. Jak ci się nie podoba to po co obserwujesz ten temat? Weź się lepiej za nauke.

Prezentacja jest po to by zaprezentować serwer a komentarze są po to by wyrażać swoją opinie na temat serwera ;) Niestety wątpię czy to zrozumiesz. Za miesiąc lub dwa się przekonamy jak będzie się trzymał serwer :D

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Prezentacja jest po to by zaprezentować serwer a komentarze są po to by wyrażać swoją opinie na temat serwera ;) Niestety wątpię czy to zrozumiesz. Za miesiąc lub dwa się przekonamy jak będzie się trzymał serwer :D

Wątpię że wytrzyma tak długo , bo już za chwile restart - z mobów w m1 lecą bronie na 180 lvl itp itd, ludzie się logować nie mogą bo ekran ładowania i sam czat, nic nie widać, bugi na skillach ... :) A na forum ani widu ani słychu, 10 luda, moderator i ktoś kto pojęcia nie ma ;p :) 

7812818616.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...