Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexorisMt2.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Reosia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie.Jakie tu znajdę nowości ,których nie widziałem na 20 innych serwerach na podstawie tutoriali ? Bo kiepsko dobrane tekstury M1 i wgl. całej reszty niestety nie dadzą 1k online. Osobiście trzymam się jednej zasady przy tworzeniu serwerów "Jeżeli nie masz nic do zaoferowania potencjalnym graczom nie marnuj czasu sobie jak i im."

No wiesz jak ktoś ogarnia i zrobi reklamę dobrze to i z serwera takiego na którym nie ma żadnych nowości można zrobić taki na którym gra 3k ludzi masz przykład terio.....  - przecież tam jest sam standard nic nie ma nowego a ile ludzi grało ? 

Co do serwera wbiłem zobaczyłem wyszedłem i nie polecam  małe zainteresowanie, słaba reklama  moim zdaniem długo nie pociągnie 

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem szczerze, jest mi naprawde przykro, ze tak to wyglada. Zapowiadalo sie bardzo fajnie, minimalistycznie.

A zamiast minimalizmu mamy po prostu 0.

Pobrałem>pograłem>usunąłem. Chyba jak każdy ;(

a szkoda!

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

warto wbić czy nie ? 

Nie. Nie warto, omijaj to z daleka. Serwer na plikach Mortyriusza , pobugowany jeszcze bardziej, bez ładu składu i porządku. Online 60-70 osób, ale to rotacja - ktoś wibije , pogra 10 min wywala do kosza. Przeglądnij wstecz kilka stron poczytaj. Na forum 2-3 osoby. 

W grze - po prostu śmiech.

Jak chcesz w M1 podropić bronie na lvl 100 , 120, 160 , 180 - spoko, bo lecą z mobów ( na innych mapach też ;p ).

PAdnie za dzień , dwa, graczy nie będzie tu więcej niż 100. DN przy tym czymś to perła.  

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie. Nie warto, omijaj to z daleka. Serwer na plikach Mortyriusza , pobugowany jeszcze bardziej, bez ładu składu i porządku. Online 60-70 osób, ale to rotacja - ktoś wibije , pogra 10 min wywala do kosza. Przeglądnij wstecz kilka stron poczytaj. Na forum 2-3 osoby. 

W grze - po prostu śmiech.

Jak chcesz w M1 podropić bronie na lvl 100 , 120, 160 , 180 - spoko, bo lecą z mobów ( na innych mapach też ;p ).

PAdnie za dzień , dwa, graczy nie będzie tu więcej niż 100. DN przy tym czymś to perła.  

to już kompletnie nie ma gdzie grać...

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

to już kompletnie nie ma gdzie grać...

Jak nie? Vesteris med/hard, Terios easy, albo zawsze można wrócić na PL, bo zimowa aktualizacja może coś wnieść (a gracze tam zawsze będą)

@topic

Serwerowi daję maksymalnie 3 dni, żałuję, że w ogóle to pobrałem. W dodatku, śmieszy mnie brak jakiegokolwiek odzewu od administracji, a jeśli ktoś kupił SM, to mu bardzo współczuję.

To zamiast p******** o tym ile serwer nie ma online trzeba było na niego wejść i masz już więcej, gadanie "Graczy" o ile można was tak nazwać mnie rozpierdala, cebule.

Serwer kijowy, wygląd interfacu, zbroi i broni czy też innych.. było wiele razy, pliki mortyriusza - nic ciekawego, logo macie fajne, a prezka rozciągnięta, dajcie spokój.

Jak tam Castios?

Opublikowano

Kolejne bugi znalezione przez graczy : 

http://prntscr.com/8h8zvi

A tu mój ulubiony - pety z IS są tylko na jedną mapę - po TP już go nie masz :P :

http://prntscr.com/8h8zx2

Tak więc prezkę wywaliłbym na miejscu modów do kosza, bo to po prostu jest śmieszne :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

I znów kolejne randomowe osoby, chcące zarobić hajs na metinie (bo przecie metin taki dochodowy!), zepsuły zaufanie graczy do administracji. Gratuluję!

Serwera nie polecam.

Ps. Dopisek o doświadczonym teamie mogliście sobie darować, skoro nie potraficie dropu porządnie ustawić.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Wejście do lochu pająków V3 ( podesłane przez uprzejmego gracza :P ) :

7792014424857071380266.jpeg

Tak się zastanawiam czy nei zrobić osobnego tematu i podpiąć z ilością bugów tego serwera, i po kolei kazdy publikować, bo robi się coraz weselej - a hajsu można za free tyle natrzepać kupując bizu na 54 lvl za 4k a sprzedając za 64 że to już wszelkie pojęcie przechodzi :D 

Nie pozdrawiam :D 

7812818616.png

Opublikowano

Rea w administracji <smiechłem>  na netmetinie robiła syf to i tu tak samo będzie. Serwer dno i wodorosty upadnie do 2 dni. Dobrze takie gówna nie powinny miec prawa w ogóle stratować.

Opublikowano

Rea w administracji <smiechłem>  na netmetinie robiła syf to i tu tak samo będzie. Serwer dno i wodorosty upadnie do 2 dni. Dobrze takie gówna nie powinny miec prawa w ogóle stratować.

Dokładnie. 

Serwer dno, pełno bugów i te pliki mortyriusza... ohhh...  :s

Opublikowano

No i to było by chyba na tyle z 70 graczy zrobiło się 17.

Jutro zapewne zostanie sama Administracja -.-

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Myślałam nad tym aby go ściągnąć, ale patrząc na same komentarze ludzi, uznałam że byłaby to strata czasu. 

Dziękuję i pozdrawiam. 

Opublikowano

Prezentacja ładna tylko o niej mogę mieć miłe zdanie z resztą ? 

Nowości takie że widziałem aż na kilkudziesięciu serwerach,może niedługo startujcie z 1k Lvl bo 200 się już przejada,nic nadzwyczajnego jak każda administracja dbanie o serwer 2 tygodnie góra miesiąc potem laskę kłaść na serwer i koniec ileż to ja już takich serwerów widziałem a no tak masę,szkoda że serwery nie są już robione z pasją tylko dla hajsu,i wiem że to nie powróci już niestety,czasy się zmieniają jak i shity*

Legenda:
* - Serwery.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

a ja mam  takie pytanie ile można dodawać drop  do  metinów to jest  góra  2 minuty na metka ...  i do tego miało to byc dodane  wczoraj  do 12 potem pisali że w nocy .  ludzie .. 

Opublikowano

Ten syf jeszcze stoi? Ostatnio jeden z Administratorów pytał mojego kumpla o jedną komendę bo nie wiedział jaka to była, smiech panowie ;)

Daja amatorom Gm i do tego jeszcze 14 letnie kobiecie Rea. Gorzej upaść na głowe głowny administrator nie ma mogł ale liczą się teraz cycki ;d

Serwer juz nie ma graczy teraz czekamy na offline :P

Opublikowano

Mam pytanie i jak się mają sprawy  Z  dropem ?? 

nadal  nie dodany czy  raczej nie dodacie ??  bo na forum widziałem że praca idzie  pełną parą ... tylko efektów nie widać ... 

Opublikowano

Mam pytanie i jak się mają sprawy  Z  dropem ?? 

nadal  nie dodany czy  raczej nie dodacie ??  bo na forum widziałem że praca idzie  pełną parą ... tylko efektów nie widać ... 

Podpinam sie do goscia dodaliscie juz cos ? jakies info by sie przydalo bo nie wiem czy pobierac a z tego co widze 20 ludzi online .. 

Venum

Opublikowano

Podpinam sie do goscia dodaliscie juz cos ? jakies info by sie przydalo bo nie wiem czy pobierac a z tego co widze 20 ludzi online .. 

Nie dostaniecie info już bo już to olali XDDD 

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...