Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexorisMt2.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Reosia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako, że nie ma nic lepszego, to wbiję zobaczyć, a może zostanę na dłużej. 

Widzimy się na starcie.

Już MorieS będzie lepszy od tego gniota.

Czułem, że tak będzie. Nie ma żadnych nowości, a mimo to bug na bugu, no gratuluję. Grając tutaj napędzacie tylko tę maszynkę, przez która metin upada, tj. serwery na tydzień.

Nie polecam.

Opublikowano

Już MorieS będzie lepszy od tego gniota.

Czułem, że tak będzie. Nie ma żadnych nowości, a mimo to bug na bugu, no gratuluję. Grając tutaj napędzacie tylko tę maszynkę, przez która metin upada, tj. serwery na tydzień.

Nie polecam.

Pliki o których mówiłem - i mówiłem że tak to będzie wyglądało, to pieski jeszcze szczekały na mnie ;) 

Pobierasz klienta, odpalasz bez pacha - działa. Pachujesz - pobiera 700 mb - nie działa :) Bug na bugu, syf na syfie. Wszystko zbugowane, zrypane. 

Więc jak wcześniej - nie polecam bo nie warto. Zniknie to do końca tygodnia bo nikt tutaj nie bedzie grał na czymś takim - już przynajmniej mogli zostawić nazwę Mortyriusz - zaoszczędziło by im to wstydu. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Bardzo fajna prezentacja, nie ma za bardzo nowości, może zagram. Tym czasem życzę powodzenia

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Właśnie gram serwer bardzo dobrze chodzi "myślałem ze będzie gorzej"...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ludzie ogarnijcie sie z tym gwałceniem tego serwera... jesli nie chcecie go polecać to porostu nie piszcie xdd sami nie umiecie zrobić lepszego (albo wogole nie umiecie serwera zrobic) a do krytykowania to pierwsi.

jedyne co to mozecie channele poprawic bo wszedzie jest ten sam :D

Opublikowano

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ludzie ogarnijcie sie z tym gwałceniem tego serwera... jesli nie chcecie go polecać to porostu nie piszcie xdd sami nie umiecie zrobić lepszego (albo wogole nie umiecie serwera zrobic) a do krytykowania to pierwsi.

Słuchaj, ty albo nawet serwera nie odpaliłeś albo nie wiem, skoro nie widzisz ile bugów   :) Ludzie weszli - wyszli , bo to co się dzieje i jest na tym serwie to po prostu śmiech na sali :)

Taka ilosć bugów, i wszystkiego innego ze ten serw jest po prostu niegrywalny :) Więc przestań pisać , bronić , bo albo siedzisz na GG z adminami i piszą ci co masz mówić , albo po prostu liczysz że coś za to dostaniesz tutaj ze tak będziesz serwer bronił :)

Zbugowane skille, zbugowana góra sohan - tepasz się - nie pograsz, wywala klienta, nie da się zalogować, BS - trzeba resetowac klienta żeby zadziałał, pacher - bez pacha gra działa ale nie widać itemów , po pachu ( 700MB !!!) nie da się gry odpalić, nie działa zmiana / okno zmiany EQ. Jak znajdę inne rzeczy będę pisał. 

P>S do tego mam już chyba po 10 szt broni na lvl 120, 180 które dropią z mobów w m1 i m2... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Słuchaj, ty albo nawet serwera nie odpaliłeś albo nie wiem, skoro nie widzisz ile bugów   :) Ludzie weszli - wyszli , bo to co się dzieje i jest na tym serwie to po prostu śmiech na sali :)

Taka ilosć bugów, i wszystkiego innego ze ten serw jest po prostu niegrywalny :) Więc przestań pisać , bronić , bo albo siedzisz na GG z adminami i piszą ci co masz mówić , albo po prostu liczysz że coś za to dostaniesz tutaj ze tak będziesz serwer bronił :)

Zbugowane skille, zbugowana góra sohan - tepasz się - nie pograsz, wywala klienta, nie da się zalogować, BS - trzeba resetowac klienta żeby zadziałał, pacher - bez pacha gra działa ale nie widać itemów , po pachu ( 700MB !!!) nie da się gry odpalić, nie działa zmiana / okno zmiany EQ. Jak znajdę inne rzeczy będę pisał. 

P>S do tego mam już chyba po 10 szt broni na lvl 120, 180 które dropią z mobów w m1 i m2... 

nie wiem o co ci chodzi ale mi jakos normalnie wszystko działa xD

Opublikowano

jedyne co to mozecie channele poprawic bo wszedzie jest ten sam :D

Ty się dobrze czujesz? Jeśli serwer mi się nie podoba, to nie mogę wyrazić swojej opinii? Najs.

W dodatku, co z tego, że nie umiem zrobić lepszego? Nie muszę być kucharzem, żeby powiedzieć, że danie mi nie smakuje, nie muszę być reżyserem, żeby powiedzieć, że film mi się nie podobał/był słaby, krytycy to samo.

Opublikowano

Ale tłum na tym starcie! -,-

72 osoby online no no zaszaleliscie :3

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

jak ma byc wiecej osob jak prezentacje dodali 3h przed startem serwera  xD

Mogli by ja dodac rok temu i wiecej by nie bylo -,-

0 reklamy i wiecej nie bedzie :p

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Dopóki serwer będzie tak pobugowany, i zrypany, to wątpię ze da się tu cokolwiek z ludźmi zdziałać bo nikt nie bedzie grał - tak coraz mniej ludzi, a na forum serwa to chyba 3 osoby siedzą  bo ci co byli wywalili serwer do kosza i podziekowali za taki syf ;) 

7812818616.png

Opublikowano

Ten serwer już umarł - nie ma jakiejkolwiek reakcji Administracji - pseudo Administracji w sprawie bugów i tego co napisano tutaj czy też na forum serwera - nikogo nie ma, nikt się nie pojawia. Więc przypuszczam iż do piątku serwer bedzie off. Bo graczy na pewno nie przybędzie. 

7812818616.png

Opublikowano

Pliki o których mówiłem - i mówiłem że tak to będzie wyglądało, to pieski jeszcze szczekały na mnie ;)

Pobierasz klienta, odpalasz bez pacha - działa. Pachujesz - pobiera 700 mb - nie działa :) Bug na bugu, syf na syfie. Wszystko zbugowane, zrypane. 

Więc jak wcześniej - nie polecam bo nie warto. Zniknie to do końca tygodnia bo nikt tutaj nie bedzie grał na czymś takim - już przynajmniej mogli zostawić nazwę Mortyriusz - zaoszczędziło by im to wstydu. 

Ty się może do psychologa wybierz? Bo ciągle tylko odradzasz, uczepiłeś się jak nie wiem co :D Widać ktoś tu ma duży problem ze sobą :D

Opublikowano

Ty się może do psychologa wybierz? Bo ciągle tylko odradzasz, uczepiłeś się jak nie wiem co :D Widać ktoś tu ma duży problem ze sobą :D

Ja ?? Do psychologa ?? Może tobie się to przyda , sądząc po podejściu :) jak chcesz ludzi w hu**ja robić - znajdę ci odpowiednią ekipę, która podobne śmiecie stawiała i ma już zakaz prezentacji na MPC. 

Serwer padł już po starcie - nie ma na nim praktycznie nikogo, nic nie działa :) Nawet kanały są takie same :) 

Nie polecam. Taka ilość bugów to po prostu kpina z ludzi. 

7812818616.png

Opublikowano

Ja ?? Do psychologa ?? Może tobie się to przyda , sądząc po podejściu :) jak chcesz ludzi w hu**ja robić - znajdę ci odpowiednią ekipę, która podobne śmiecie stawiała i ma już zakaz prezentacji na MPC. 

Serwer padł już po starcie - nie ma na nim praktycznie nikogo, nic nie działa :) Nawet kanały są takie same :)

Nie polecam. Taka ilość bugów to po prostu kpina z ludzi. 

No popatrz, jest tyle samo osób co na starcie. Czyżbyś się mylił? Dopiero pierwszy dzień, więc poczekaj jeszcze troche ;) Tak mówiłeś że serwer pod IS, a w grze co? Gracze piszą że IS najtańszy jaki widzieli bo za 15zł można cały IS wykupić :D Zanim zaczniesz p********, to trochę sie zastanów, a teraz najlepiej idź się spakuj na jutro do szkoły.

Opublikowano

To zamiast p******** o tym ile serwer nie ma online trzeba było na niego wejść i masz już więcej, gadanie "Graczy" o ile można was tak nazwać mnie rozpierdala, cebule.

Serwer kijowy, wygląd interfacu, zbroi i broni czy też innych.. było wiele razy, pliki mortyriusza - nic ciekawego, logo macie fajne, a prezka rozciągnięta, dajcie spokój.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

To zamiast p******** o tym ile serwer nie ma online trzeba było na niego wejść i masz już więcej, gadanie "Graczy" o ile można was tak nazwać mnie rozpierdala, cebule.

Serwer kijowy, wygląd interfacu, zbroi i broni czy też innych.. było wiele razy, pliki mortyriusza - nic ciekawego, logo macie fajne, a prezka rozciągnięta, dajcie spokój.

Odezwał się elitarny technik, który sprzedawał/rozdawał navi i sm'y na lewo ( na swoich wszystkich serwerach )

gratuluje debilu, zniknij.  :makka:

­

Opublikowano

Forum serwera :

http://prntscr.com/8h33je

Gra:

http://prntscr.com/8h33qq

Ludzie wchodzą - pograją - wywalają, w takiej kolejności :) 

A ty post_online.png maro566

dzieciaku jeszcze się chełpisz że okradasz ludzi na te kilka zł , udostępniając coś tak zrypanego, pobugowanego, żeby to zamknąć za kilka dni. 

P.s - co do szkoły - ty pewnie się pakujesz, bo ja mogę co najwyżej spakować swoje dzieci i je wysłać :) Więc oszczędź sobie szczeniaku takie teksty bo tylko robisz z siebie jeszcze większego błazna , niż zrobiłeś stawiając i udostępniając ludziom ten pseudo - serwer na plikach Mortyriusza ( gdzie uparcie się zarzekasz iż jest inaczej...:P ). 

A GMowie potrafią odpisać tylko tyle "Gówno mnie to obchodzi, u mnie działa więc nie mój problem" :D 

Tylu bugów to nawet Erbia nie miała na starcie :D 

7812818616.png

Opublikowano

Forum serwera :

http://prntscr.com/8h33je

Gra:

http://prntscr.com/8h33qq

Ludzie wchodzą - pograją - wywalają, w takiej kolejności :)

A ty post_online.png maro566

dzieciaku jeszcze się chełpisz że okradasz ludzi na te kilka zł , udostępniając coś tak zrypanego, pobugowanego, żeby to zamknąć za kilka dni. 

P.s - co do szkoły - ty pewnie się pakujesz, bo ja mogę co najwyżej spakować swoje dzieci i je wysłać :) Więc oszczędź sobie szczeniaku takie teksty bo tylko robisz z siebie jeszcze większego błazna , niż zrobiłeś stawiając i udostępniając ludziom ten pseudo - serwer na plikach Mortyriusza ( gdzie uparcie się zarzekasz iż jest inaczej...:P ). 

A GMowie potrafią odpisać tylko tyle "Gówno mnie to obchodzi, u mnie działa więc nie mój problem" :D

Tylu bugów to nawet Erbia nie miała na starcie :D

Oj, no nie ja upieram się od początku żeby odradzić wszystkim ten serwer :D Gdybyś był taki dorosły, za jakiego sie podajesz, to zachowywał byś się inaczej. Idź się poucz do szkoły, bo teraz testy gimnazjalne podobno trudne :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...