Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexorisMt2.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Reosia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się która to już zapowiedź... Do tego pliki Mortyriusza - i niech nikt nie pisze że nie bo to widać gołym okiem, więc spodziewam się tony bugów i syfu na starcie - daje temu serwerowi max 2-3 tygodnie. 

Nie polecam , nie zagram. 

Bo co, bo okienko wyboru postaci i królestwa wygląda podobnie? Po prostu robił nam to ten sam gość, który robił Alldnara :D

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo co, bo okienko wyboru postaci i królestwa wygląda podobnie? Po prostu robił nam to ten sam gość, który robił Alldnara :D

Nie, bo wszystko wyglada jak Mortyr. I nikt nie mówi tu o grafice , ekranach logowania itp a o samych plikach :) Więc nie ośmieszaj się może, tak będzie lepiej :)  Zresztą wszystko wyjdzie na jaw jutro na starcie :) Boję się tylko że będzie kuuupa śmiechu :D 

Coś odnoszę wrażenie iż start zostanie po jutrzejszym dniu przełożony z powodu ilości bugów  ;p Zainteresowanie serwerem - praktycznie zerowe ;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ja nie płaczę bo i tak miałem odejść, iż mam teraz ważniejsze sprawy np. takie jak szkoła i w sumie już to wiedzieli wcześniej napisałem tylko prawdę :P

I nikt się nie przejechał bo Thomson to później wszystko wyjaśnił więc nwm o co tb chodzi :3 

Jak mi przykro :D

http://scr.hu/52ni/ehidt

http://scr.hu/52ni/ttrpp

Oj jak mi przykro drogi dupku :D Spakuj się do szkoły na jutro. Zawsze się bronisz że to co o tobie mówią to nie prawda. Na tych screenach już jest dowód, że nikt nie kłamał a ty próbujesz tylko wyciagać navi. Do tego groźby DDOS'ami, oraz inteligencja ogólnie na poziomie podłogi ;)

PS. Specjalnie piszę "ty" oraz "tobie" z małej litery, bo nie mam szacunku do oszustów.

Opublikowano

Nie, bo wszystko wyglada jak Mortyr. I nikt nie mówi tu o grafice , ekranach logowania itp a o samych plikach :) Więc nie ośmieszaj się może, tak będzie lepiej :)  Zresztą wszystko wyjdzie na jaw jutro na starcie :) Boję się tylko że będzie kuuupa śmiechu :D

Coś odnoszę wrażenie iż start zostanie po jutrzejszym dniu przełożony z powodu ilości bugów  ;p Zainteresowanie serwerem - praktycznie zerowe ;)

Praktycznie zerowe, to jest Twoje pojęcie o czym mówisz kolego, bo ten serwer ma tyle wspólnego z Mortyrem co Ty z inteligencją. Czyli nic ;)

pewnie te navi chcial wyciagnac dla swoich kolegow z klasy by sie im przypodobac ale nie pyklo :(

Haha, całkiem możliwe :D Ale na jego nieszczęście koledzy z gimnazjum nie wybaczają tak łatwo. :D

Opublikowano

Oj jak mi przykro drogi dupku :D Spakuj się do szkoły na jutro. Zawsze się bronisz że to co o tobie mówią to nie prawda. Na tych screenach już jest dowód, że nikt nie kłamał a ty próbujesz tylko wyciagać navi. Do tego groźby DDOS'ami, oraz inteligencja ogólnie na poziomie podłogi ;)

PS. Specjalnie piszę "ty" oraz "tobie" z małej litery, bo nie mam szacunku do oszustów.

Daj screena jak pisałem ci na gg żebyś GMom zabrał komendę item na starcie cwaniaczku :)

A po za tym masz jak na byk do testowania chciałem EQ :P 

No tak właśnię piszę referat z historii, ale 5 minutek sb odpuszczę żeby znaleźć ci tego screena:

50843465370469446611.png

Więc jak byś mógł wyjaśnić mi jaki sens miało by to że starałem się o dobro serwera żeby nikt nic nikomu nie dał :)

+ Każdy głupi wie że konta z bety są kasowane więc jakim cudem miał bym to EQ z navi wziąść na oficjaliu jak chciałem je do testowania na becie? 

Ty idź lepiej się zbadaj bo coś z tb nie tak -.-

pewnie te navi chcial wyciagnac dla swoich kolegow z klasy by sie im przypodobac ale nie pyklo :(

Nie gram w metina i w żadne inne gry prywatnie bo nie mam na to czasu :D

Praktycznie zerowe, to jest Twoje pojęcie o czym mówisz kolego, bo ten serwer ma tyle wspólnego z Mortyrem co Ty z inteligencją. Czyli nic ;)

Haha, całkiem możliwe :D Ale na jego nieszczęście koledzy z gimnazjum nie wybaczają tak łatwo. :D

Tak tak tak :D 

Jestem w gimnazjum i piszę w tym roku maturę + dla ciebie :D 

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Daj screena jak pisałem ci na gg żebyś GMom zabrał komendę item na starcie cwaniaczku :)

No tak właśnię piszę referat z historii, ale 5 minutek sb odpuszczę żeby znaleźć ci tego screena:

50843465370469446611.png

Więc jak byś mógł wyjaśnić mi jaki sens miało by to że starałem się o dobro serwera żeby nikt nic nikomu nie dał :)

+ Każdy głupi wie że konta z bety są kasowane więc jakim cudem miał bym to EQ z navi wziąść na oficjaliu jak chciałem je do testowania na becie? 

Napisać głupote, żeby odebrać komende /item dla GMów to każdy debil potrafi, niczego to nie dowodzi bo mogłeś próbować to wyciągnąć i tak. Ale ok, próbujesz się wytłumaczyć z jednej rzeczy, a wytłumacz się jeszcze ze swojego żałosnego straszenia DDOSami z VPSów za 20zł :D

50843465370469446611.png

Tak tak tak :D

Jestem w gimnazjum i piszę w tym roku maturę + dla ciebie :D

No wiesz, ja w tym tygodniu pisze doktorat. Wymyślić to każdy potrafi :D

Opublikowano

Napisać głupote, żeby odebrać komende /item dla GMów to każdy debil potrafi, niczego to nie dowodzi bo mogłeś próbować to wyciągnąć i tak. Ale ok, próbujesz się wytłumaczyć z jednej rzeczy, a wytłumacz się jeszcze ze swojego żałosnego straszenia DDOSami z VPSów za 20zł :D

No wiesz, ja w tym tygodniu pisze doktorat. Wymyślić to każdy potrafi :D

Akurat to ile mam lat wie tutaj 70% osób(06.11.1997) z tej zapowiedzi nawet kilka osób ma dostęp do profilu na fb więc tego mi nie wmówisz, że chodzę do gimnazjum no ale teraz właśnie pokazałeś jak bardzo interesuje cię to kogo rekrutujesz do teamu nawet nie sprawdziłeś moich danych mógł bym mieć 5 lat i być u was w teamie na to wychodzi :P 

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Mmmmm co to za zapach ? Czyżby drama w poście...

Ah.. ten smak i te emocje :D
Brakuje mi tylko.... wyzywania rodziców xD

@Lothos co do forum. Nie jestem typem który robi komuś na złość ja was tylko o tym poinformowałem :v

A to co z tym zrobisz to twoja decyzja. Uświadomiłem was o problemie ni nic więcej :3

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

A jaka sytuacja jest z ts posiadacie?

W ile czasu da rede wbic max lvl ? i czy da rade archerem helerem itp bez bufa?

I jeszcze ostatnie jak jest z ulepszaniem, ulepszczy jest tylko 4 czyli na kazdej mapie dropi to samo w wiekszej ilosci?

Czy jak?

Problem coś ten patcher waruje bo pobiera mi od nowa wszystkie pliki przynajmniej polowe plikow 690Mb

To zależy ile poświęcisz grze czasu.

Tak. Posiadamy ts'a. Jest wymieniony w prezentacji.

Dasz radę. :)

Drop ulepszaczy jest dopasowany do każdego poziomu.

Niestety problem z patcherem masz tylko Ty. Nikt inny nie zgłaszał.

I włanie taki serwer szukałem napewno zagram ! czekam na start :)

Dziękujemy i serdecznie zapraszamy.

Ja tam polecam, być może zagram :)

Zapraszamy. :)
Opublikowano

Jeżeli macie jakieś sprawy do wyjaśnienia macie od tego pw. Nie chcemy przecież aby wynikła z tego jakaś kłótnia i w najgorszym przypadku flamewar. Ty jak na razie brniesz do tego, widać to nawet po tym jakich słów używasz i jak się odnosisz do innych użytkowników. Używaj bardziej wyszukanych słów. Więcej ostrzeżeń nie będzie.

Opublikowano

Ja tam dam szansę jak dziś start :) Wbiję no i najwyżej dam EDIT :)

Jakaś gildia z TS będzie ? :)

Skąd stalki i bronie 75 ?

Zmianka skilli jest ? 

Bony wchodzą na maxa ? tabele dodaj. 

Jak stoicie z reklamą ? z 400 graczy + będzie ?

Opublikowano

Skąd truta? Tylko riper ?

Tak, tylko riper. 

Jako, że nie ma nic lepszego, to wbiję zobaczyć, a może zostanę na dłużej. 

Widzimy się na starcie. 

Zapraszamy. :)

Opublikowano

Nadzieja dla tego serwera to to, że nic nie wychodzi nowego od kilku tygodni i może tym przyciągną graczy.

Sam zagram, ale czy zostanę na dłużej nie mam pojęcia. 

Opublikowano

Bardzo ciekawy serwer, TS3 opustoszały jak na razie natomiast zbroje to wyglądają jak rzadkie [...] Może pogram z braku laku. Do tego ten IS, co z tego że dropi w grze jak wydasz pare złotych i jesteś do przodu i to ile... 

Skąd bronie 75/Stalki?  B)

Ps. Te nowe emotki na mpc "so słabe"  :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...