Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1.co oznacza opcja "log in logs" w zakladce Attack?

2. kiedy ustawiam nupka z petami na spot groszkow na jajamaru, to zamiast stac w miejscu i bic straczek tylko, to mi przechodzi komorke obok i nic nie robi. Tak jakby waypoint byl zapisany. A na drugiej postaci wszystko ok. stoi i bije.

3. to nie wysyla logów, ze sie odpala to samo nt kilka razy?

Opublikowano

@ambeatny23

1. W logach w głównej karcie ("Informations") na dole masz logi, jeśli ta opcja jest zaznaczona będzie tam napisane (w momencie próby użycia skilla) "Trying to use <nazwaskilla>"

2. Może wybrałeś zły skill do ataku lub ustawiłeś za duży range? Zobacz czy masz w logach takie cos "New target <id> <nazwa>"

3. Mógłbyś napisać jaśniej?

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

rozumiem, ze range to zasieg w jakim ma bic? tylko ze czasem mi sie trafia ze stoi i bije nawet bardziej odlegle, a na spocie, kiedy straczki sa blisko to tak sie dziwnie przesuwa. Dodam, ze wtedy jestem na BM

Opublikowano

Juz Cie oswiecam. Chcialem sobie zrobic lucznika z wk do buffkow, zrobilem jakies 1 lepsze nupskie konto i chcialem go wyprobowac. Stary, obejrzalem z 10 razy ten filmik, nosz kur*a okularow nie nosze i widze wszystkie opcje zaznaczone/odznaczone. Postac TYLKO BIEGA W KOLKO. Moze to Ty mnie oswiecisz, dlaczego mi nie chce dzialac ? ;/

Opublikowano

@MasT aka TigeR

Nagraj film, to wtedy cię oświecę, jakiś czas temu też "użerałem się" z podobnym osobnikiem jak ty, też twierdził że wszystko robi 1:1 tak jak w filmie, po wysyłaniu kilkunastu wersji testowych, wersji do debugowania okazało się, że zapomniał zaznaczyć jednego checkboxa... 2h zmarnowane, od tego momentu jakoś nie jestem tak chętny do pomocy.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

przydałoby się jakbyś zrobił objaśnienie wszystkich opcji z bota. Po polsku. Co i do czego sluzy, moze wtedy oszczedizloby to zbednych pytan. 

I co to jest black i white lista?

Opublikowano

@ambeatny23

Może w przyszłości jak będę miał więcej czasu zrobię coś w tym stylu.

Black/white lista to z angielskiego czarna/biała lista

Jeśli dodasz itemki/mobki do white listy to bot będzie bił tylko je, jeśli dodasz je do czarnej listy to bot będzie je ignorował.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

przydałoby się jakbyś zrobił objaśnienie wszystkich opcji z bota. Po polsku. Co i do czego sluzy, moze wtedy oszczedizloby to zbednych pytan. 

I co to jest black i white lista?

Nie ma tam jakiś super zaawansowanych słów po Angielsku, do większości funkcji da się do klikać i ogarnąć do czego służą.