Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Jak odpalam manager to wyskakuje takie coś:

Something went wrong when file was copying multiclient ! Please exit Nostale if it's already open and run the bot in admin permissions.

Nostale mam wylaczone.

Edytowane przez Kielbu
Opublikowano (edytowane)

Da się jakoś uruchomić wersję 1.1 ? Niestety bez opcji walk with pet mój char nie daje rady efektywnie bić. A poprzednia wersja ma zablokowany przycisk start. W tej wersji mam także problem z czyszczeniem listy skili i nie mogę ich usunąć z listy. Kolejnym moim problemem jest problem po naciśnięciu przycisku start , pojawia się jedynie okienko dll loaded have fun i nic się nie dzieje.

Szczerze mówiąc to trochę się zawiodłem , dostarczyłeś nam nową kiepsko działającą wersję bota a starą która działała jak należy zablokowałeś. :L

Edytowane przez rafaello0
Opublikowano

@Kielbu zaznaczyłeś chociaż detector gmów? Warto też zainteresować się wersją kontroli mapy...

@rafaello0 Masz wiele botów do tej gry, jeśli nie podoba ci się mój, nie musisz go używać :/ Udostępniam wszystkim coś, co zrobiłem, a równie dobrze mogłem to zostawić dla siebie, a tutaj jeszcze kilkanaście osób ma jakiejś pretensje :(

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano (edytowane)

Twój bot jest super, ale nie mogę  zrozumieć dlaczego zablokowałeś wersję 1.1 która niektórym osobom działała lepiej niż nowa wersja. Z chęcią korzystał bym z nowej wersji ale nie posiada ona tych opcji które ma 1.1. ;/

Edytowane przez rafaello0
Opublikowano

@rafaello0

Powód jest prosty, za dużo osób miało problemy z tamtą wersją (i chyba nie wiedzieli o istnieniu tej) ciągle pisali, że nie działa im x, albo y albo żebym coś tam poprawił, nie widzę powodów dla którego miałbym rozwijać dwie wersje na raz i marnować dwa razy więcej czasu, poza tym w tym bocie jest chyba nieco więcej funkcji + naprawionych wiele bugów, jedyne czego jeszcze nie ma to funkcji chodzenia peta + skompilowałem złą wersje z gita w której nie zaimplementowałem czysczenia skilli i buffów

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@rafaello0

Powód jest prosty, za dużo osób miało problemy z tamtą wersją (i chyba nie wiedzieli o istnieniu tej) ciągle pisali, że nie działa im x, albo y albo żebym coś tam poprawił, nie widzę powodów dla którego miałbym rozwijać dwie wersje na raz i marnować dwa razy więcej czasu, poza tym w tym bocie jest chyba nieco więcej funkcji + naprawionych wiele bugów, jedyne czego jeszcze nie ma to funkcji chodzenia peta + skompilowałem złą wersje z gita w której nie zaimplementowałem czysczenia skilli i buffów

Szkoda, bo w tamtej wersji manager.exe działał normalnie, a tutaj piszę że to nieprawidłowa aplikacja win32 :/

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem bota, odpalam jako administrator i wciąż mam coś takiego : Can't inject the NosBota.dll to your process, are you sure that you opened injector as administrator? Also chceck the NosBota.dll in actuall folder. If all is fine just try with another injector!