Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy serwer TS3 do 300 slotów

ruch50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po 3 dniach wyłącza się serwer automatycznie i trzeba drugi tworzyć szkoda czasu lepiej kupić sobie samemu i wyjdziesz na tym lepiej

po 3 dniach wyłącza się serwer automatycznie i trzeba drugi tworzyć szkoda czasu lepiej kupić sobie samemu i wyjdziesz na tym lepiej

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie trzeba tworzyć, zaloguj się na panel i włącz.

Opublikowano

Jak ktoś się tym fascynuje i cieszy się, że cebulacko może dostać serwer za darmo to niech sobie daruje. Serwery stoją zapewne na beznadziejnych niezabezpieczonych maszynach, autor strony nie dość, że robi to nielegalnie to zarabia na Was (osobach, które z tego korzystają) dzięki banerkom reklamowym na stronie ;). Sam serwis powinien zostać zlikwidowany. Wiem, nie wszyscy mogą wykładać kasę na serwer itp. ale czasem zdrowiej jest odmówić sobie paczkę fajek, zyskać na zdrowiu i kupić serwer chociażby dla własnej edukacji, oczywiście mówię tutaj o małych serwerach.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam na tym serwer  kilka dni 300 slotów ładnie działa panel i 7 dni i jeszcze nie padł tylko przy łączeniu wywala komunikat o licencji a pyzatym wszystko śmiga ;)
jakby się ktoś pytał

b_560_95_1.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tak wszystko działa!

Jest to bardzo dobry hosting,który jest na dodatek za darmo.

Chcecie,mieć na tym serwer więcej niż więcej dni?

To musicie na niego wchodzić,nie aktywne serwery są usuwane,dlaczego mają być serwery,jak nikt na nich nie będzie siedział?

W dzisiejszych czasach jest cięzko rozwinąć serwer w taki sposób,żeby siedziało na nim dużo osób.

Chyba,że ktoś chcę postawić serwer dla swojej ekipy,to polecam!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Strona ta jest i wyłącznie skierowana do osób, których nie stać na serwer albo raz kiedyś grają i chcą pogadać na własnych tsie bez śmieciowych kanałów. Tak ja wolę mieć czysty ts bez zbędnych botów niż pikanie co 5 sekund o jakichś dyrdymałach. Wiadomo, że nikt o zdrowym umyśle nie postawi na tym serwer 300/300 slotów - nie ma to sensu bytu. Wiadome jest też, że siedzą na tych serwerkach po 4-5 osób maksymalnie. Więc na moje jak najbardziej na plus. Co jak co ale teamspeak przesadza z cenami. 512 slotów i 1200zł to jednak cena zbyt wielka jak na pozwolenie do wejścia większej ilości osób. Takie porównanie do CS'a czy MC, GTA:SA czy RUST. Czy tam są limity slotów? NIE. Tam kupujesz tylko maszyne, ew. sloty na hostingu i działasz a nie jak na teamspeaku ale to już grubsza sprawa. Wiadomo, że teamspeak prawie upadł przez co wprowadził te durne regulaminy i licencje.  

Jeżeli sie do panelu nie wchodzi to znika .... (Debilizm) czytajcie email ;)

To nie jest debilizm tylko zabezpieczenie przed spamowaniem. Założy Ci "Wojtek" serwer po czym nie będzie go używać - serwer nadal będzie włączony. Jaki to ma sens? A logowanie do panelu to najłatwiejszy sposób na aktualizowanie statusu. Czemu? Bo jeżeli byłaby autoryzacja na teamspeaku to każdy mógłby pozostawić tam wiecznie bota a serwer ciągle działałby ;) 

A tak apropo. "Hosting" ten działa już prawie rok c'nie?

thats.png

Opublikowano

Znalazłem taki oto serwis oferujący darmowe serwery Ts3 od 10 do 300 slotów za darmo.

Sam mam tam serwer już od 3 dni.

Wystarczy wejść na:

http://freeteamspeak.pw

Podać nazwę serwera, wybrać ilość slotów, lokalizacje, wpisac adres emial i gotowe.

@ruch50 Ta stronka jest ok przez pierwsze 2 tygodnie później zaczynają się lagi ts'a. Między innymi wyrzuca cały serwer itp. Więc polecam poprostu kupić serwer ;)

xxKX6W8.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O tyle fajnie że jest darmowy, nic więcej

• 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie wiadomo jak to jest.. mogą mieć wgląd do naszego IP itp.. 

i co ci przez to ip zrobia? XDDDD

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno..

Dlaczego ten temat jeszcze widnieje na MPCforum.pl? Przecież to piractwo jest..

@kwiatek

Co do samego tego badziewia to prędzej czy później zostanie to zablokowane a ludzie, którzy stworzyli taki serwis zostaną na pewno ukarani.

Nie wiadomo jak to jest.. mogą mieć wgląd do naszego IP itp.. 

i co ci przez to ip zrobia? XDDDD

Zablokują Ci płytę główną i założą hasło.

Opublikowano

Z tego co widzę, to większość użytkowników w temacie mówi, że te licencje są crackowane, więc zamykam temat. Jeżeli jest inaczej, to proszę o kontakt, wyjaśnimy sprawę. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...