Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy serwer TS3 do 300 slotów

ruch50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety muszę Cię zmartwić ale takie serwery będą prędzej czy później przejęte przez inne osoby lub zablokowane. Wiele było takich stron i już po tygodniu serwer kończył swój żywot

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Opublikowano

Taki serwis padnie na dniach oferuje serwery na crack licencjach jedno zgłoszenie do ts3 i ten niby hosting pada po za tym na takim ts3 nie da się baneru zmienić a panel jaki oferują jest okrojony.

MQaM4O1.png

Opublikowano

Taki serwis padnie na dniach oferuje serwery na crack licencjach jedno zgłoszenie do ts3 i ten niby hosting pada po za tym na takim ts3 nie da się baneru zmienić a panel jaki oferują jest okrojony.

Typowemu Kowalskiemu zależy tylko żeby dostać serwer za darmo, przy tym nic nie płacić oraz rozmawiać z koleszkami.

Banner da się zmienić w panelu.

Zgłoszeń możesz wysłać 10 i tak nie padnie :)

Logiczne skoro dostajesz coś za darmo to jest to okrojone.

Bardzo fajna opcja dla początkujących mogą sobie poćwiczyć robienie permisji czy kanałów.

Gość daje coś za darmo, a i tak zostaje obrzucony hejtem  :lenny:

­

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak wyżej szkoda że te servery znikają.  Ale tak ogólnie działają dobrze

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mój działa już : Name:TS-GIERCZYK.PL

Address:51.255.204.195:10335
Version:3.0.11.4 on Linux
License:Licensed hosting provider
Uptime:18 days 0 hours 23 minutes 7 seconds
Current Channels:19
Current Clients:1 / 250
Current Queries:0 / 250

supra-z4-motoraty-800x200.jpg

Nick: Patryczeek

Opublikowano

na tym hostinu jest tak że dostajesz serwer za free po kilku dniach pada ci on , a na dodatek hosting wywala przez ciągły atak ddos :P 

Opublikowano

Jeden wielki burdel.. Taka opcja to tylko dla ludzi którzy chcą nauczyć się tworzyć kanały czy robić permisje. Prędzej czy później i tak serwer padnie po paru dniach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer stoi prawie miesiąc i były małe crashe/przerwy techniczne na kilka lub kilkanaście minut, ale to mi nie przeszkadza.

Nawet postawiłem płatnego Music Bota na ten serwer!

POLECAM GORĄCO.

sIbMQDw.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ostatnio znalazłem dwa "miejsca", gdzie możemy dostać darmowy TS.

Jednym z nich posiada max. liczbę slotów, aż 512. Jest to strona myfreeteamspeak.tk.
Niestety nie polecam Wam tego serwera, choć mam nadzieję, że w przyszłości się to zmieni. Zakładamy konto, logujemy się, zakładamy serwer podając nazwę oraz port, dostajemy klucz dostępu do admina i gotowe. Niestety często wywala, często serwer jest niedostępny a raz się zdarzyło, że wszystkie serwery zostały skasowane i trzeba było założyć od początku. Z tego, co można zauważyć, to cały panel, mimo kilku innych funkcji, działa bardzo skromnie. Łatwo można wnioskować, że jest jeszcze w jakiejś fazie testów.

Natomiast drugim takim miejscem jest strona http://v3.freets3.ovh/.
Jak na razie wszystko działa bez zarzutów, choć TSa założyłem stosunkowo niedawno, jakiś tydzień temu. Możemy założyć naszego TSa max. do 100 slotów. Na szczęście możemy wybrać sobie ile slotów potrzebujemy - od 10 do 100. Jedynym zauważalnym minusem jest brak możliwości edytowania banera na TSie. Więcej dopiszę, gdy zauważę coś ciekawego lub dosyć niepokojącego na temat tego serwisu.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...