Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wyciągniecie Anime z pogaduszek do forum ogólnego.

Gość Blame

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zróbmy całą kategorie, i zróbmy działy dla każdego gatunku, w tym oczywiście dla hentajów :yay:

Opublikowano

Nie rozumiem argumentu typu: bla bla, to przecież forum o cheatach, a nie o bajkach!!!!11oneonejeden

Nie, to forum nie jest ograniczone konkretną tematyką co potwierdza aktywność w różnych działach.

Co do sugestii to jestem neutralny. Niby fajnie by było jakby anime nie było subforum pogaduszek, no bo anime jest tak specyficzne, ze ktoś może sobie nie zyczyc mojego spamu w dziale pogaduszki, albo widzieć tego, ze w pogaduszkach najnowszy temat dotyczy wlasnie anime, są tez często tytuly tematow w anime nieprecyzyjne, przez co osoba kliknie nawet nie wiedząc, ze w tym temacie chodzi o chińskie bajki, które ma w dupie.

Ale z drugiej strony po co wyciągać ten dział? Gwarantuje to cos dodatkowego dla niego? Aktywnośc będzie raczej ta sama, a ta nie jest tak duża, żeby specjalnie nowy dział tworzyć.

6108514433687761429644.png

Opublikowano

Nie. Im mniej osób wie o istnieniu tego gówna, tym większa nadzieja, że kiedyś ludzie znormalnieją. 

Opublikowano

. Ale z drugiej strony po co wyciągać ten dział? Gwarantuje to cos dodatkowego dla niego? Aktywnośc będzie raczej ta sama, a ta nie jest tak duża, żeby specjalnie nowy dział tworzyć.

W sumie sensownie, myślę, że to wystarczy w temacie.

I prosze nie mieszać do tego FanArtu który jest na głównej od bardzo dawna i przyczynił się do wielu zmian na forum, jak się domyślacie - graficznych, mieliśmy z tego działu Administratora i dział ma większy potencjał dla rozwoju forum niż suby z pogaduszek

Opublikowano

Zdecydowanie nie.

Również jestem na nie, tyle czasu jest w tym miejscu i niech tak zostanie, dział nie jest duży.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...