Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wyciągniecie Anime z pogaduszek do forum ogólnego.

Gość Blame

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale takich osób od anime jest dużo

50 kont goldena i jedno konto amumu to nie jest wielka liczba, w anime nie wypowiada się aż tak dużo osób, aby tworzyć dla nich specjalny dział.

Nie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

50 kont goldena i jedno konto amumu to nie jest wielka liczba, w anime nie wypowiada się aż tak dużo osób, aby tworzyć dla nich specjalny dział.

Nie.

W FanArtach wypowiada się jeszcze mniej, a jakoś mają swój dział.

7891614428580671076560.png

Opublikowano

Anime jest także długim tematem, fanart to tylko grafika.

Długim tematem? A, zapomniałem, wątki typu "Erotyka 2D a 3D", "Jaka postać z anime jest najładniejsza" i "Kto byłby w twoim haremie?" są tak samo istotne jak kwestie graficzne.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Długim tematem? A, zapomniałem, wątki typu "Erotyka 2D a 3D", "Jaka postać z anime jest najładniejsza" i "Kto byłby w twoim haremie?" są tak samo istotne jak kwestie graficzne.

Przejrzyj sobie dział kolego, nie mam na myśli tych marnych trolli, co psują dział. A, zapomniałem, wątki typu "Ma ktoś render?", "Jaką wersję photoshopa macie?" i "Gimp czy photoshop?" są tak samo istotne jak kwestie anime.

Opublikowano

Przejrzyj sobie dział kolego, nie mam na myśli tych marnych trolli, co psują dział. A, zapomniałem, wątki typu "Ma ktoś render?", "Jaką wersję photoshopa macie?" i "Gimp czy photoshop?" są tak samo istotne jak kwestie anime.

Słuchaj, FanArt to różne subfora - są zlecenia, gdzie użytkownicy tworzą prace, są pojedynki, w których można przetestować samego siebie, jest SOTW, są galerie. FanArt to coś, co napędza w pewnym sensie samo siebie, bo to użytkownicy wpływają w wielkim stopniu na dział. Kiedyś było tam większe życie, ale ten dział nadal ma sens, w przypadku anime dyskusja ogranicza się do serii - może i jest ich dużo, ale tylko ich garść podlega dyskusji z prostego powodu - dany tytuł jest tak popularny, że każdy mangozjeb go widział. Jakbym zapodał teraz jakiś temat z anime z lat 80, to może jedna osoba by ze mną porozmawiała i nikt więcej. Anime nie jest dużym działem i nigdy nie będzie, to taki osobny wątek na MPCForum, gdzie zaglądają tylko obeznani w temacie, bo nowych użytkowników ciężko jest tam znaleźć. 

Also - jakie marne trolle, to jest amumu, on nigdy nie trollował i nie będzie.

@down

Dobra, dyskusja nie ma sensu, Twoje argumenty są inwalidą i raczej nie zmienisz zdania.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Słuchaj, FanArt to różne subfora - są zlecenia, gdzie użytkownicy tworzą prace, są pojedynki, w których można przetestować samego siebie, jest SOTW, są galerie. FanArt to coś, co napędza w pewnym sensie samo siebie, bo to użytkownicy wpływają w wielkim stopniu na dział. Kiedyś było tam większe życie, ale ten dział nadal ma sens, w przypadku anime dyskusja ogranicza się do serii - może i jest ich dużo, ale tylko ich garść podlega dyskusji z prostego powodu - dany tytuł jest tak popularny, że każdy mangozjeb go widział. Jakbym zapodał teraz jakiś temat z anime z lat 80, to może jedna osoba by ze mną porozmawiała i nikt więcej. Anime nie jest dużym działem i nigdy nie będzie, to taki osobny wątek na MPCForum, gdzie zaglądają tylko obeznani w temacie, bo nowych użytkowników ciężko jest tam znaleźć. 

Also - jakie marne trolle, to jest amumu, on nigdy nie trollował i nie będzie.

Proszę bardzo! Dragon Ball jest z lat 80 i wątpię, że tylko jedna osoba go zna na tym forum. W dziale Anime jakby chcieli też byłoby dużo ciekawych subfor.

Opublikowano

Jak można porównywać Anime do FA, które ma niemal 20x więcej tematów i już nie mówię ile więcej odpowiedzi? xD Nie, niech zostanie gdzie jest. ;-)

Opublikowano

Proszę bardzo! Dragon Ball jest z lat 80 i wątpię, że tylko jedna osoba go zna na tym forum. W dziale Anime jakby chcieli też byłoby dużo ciekawych subfor.

Ginga Eiyuu Densetsu, filmy Miyazakiego, Yattaman i wiele więcej tego jest. Jak wielu użytkowników interesuje się takimi produkcjami? Spójrz na polecane anime lub wyznaczniki w takich tematach. Wszystko ma być nowe, najdalej sprzed 10 lat. Sorry Winnetou, ale post Klausa wyjaśnił problem.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...