Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Castios.eu (rework) rozdawanie eq , UPADEK ! :)

sHaki`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na szczeście nie Ty o tym decydujesz.

Ogólnie przypominam, że dyskusja ma dotyczyć tego co jest opisane w głównym wątku, czyli screenów lewego rozdawanie ekwipunku, a nie o banach na forum, czy innych serwerach administracji, czy nawet o krulu asfenie.

Bez obrazy, ale jak śmiesz Harnasiu pisać o krulu Asfenie z małej litery? Jest to brak szacunku do krula socketów.

W szczególności gdy krul Asfen nie rozdawał itemów tak jak Ci dwaj chłopacy z pierwszej strony tematu.

Panowie i Panie jeżeli tak owe są, poruszyliśmy w tym temacie kwestie: lewego eq, plagiatu, krula Asfena <3, banów na forum, inne serwery tych chłopców to może ktoś mi poleci jakiś film z gatunku komedii i akcji? :D

Bo widze, że jest ruch a nie moge sie na cos zdecydowac :/

Ma ktoś linka z lektorem do filmu Seksualni, Niebiezpieczni 2? xD

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oficjalnie miałem się już tutaj nie wypowiadać, bo dyskusja z osobami wyżej to jak z słupem - mówisz i nic.

Ale odpowiem jeszcze na kilka i mykam.

Trochę tak Nukey skończony tym bardziej imaguś.. czemu imagusia... bez pytań :)

Skończony - możesz rozwinąć mi to słowo? Czy mam przytoczyć screeny/filmy kilku serwerów na których były podobne akcje?

Dostaną zakaz publikacji.

Podziękuje - zachowam ją dla innych administratorów.

Pozdrawiam.  <3

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dostaną zakaz publikacji.

Mam nadzieję, że dostaną. Każdy ich serwer to syf z przekrętami, poza tym są dziecinni, nie powinni mieć prawa do publikowania.

Opublikowano

To nie jest lewe rozdawanie, tylko zaplata za grafike. x p

Aha czyli psujecie gospodarke płacąc im ulepami itd heh 

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Aha czyli psujecie gospodarke płacąc im ulepami itd heh

Tak już bywa xD Nukey to naddatek bezmózgowiec nawet sygny podrabia xD  ↓

Widzę że ktoś nie lubi Nukeya aka Kacpra że tak spamuje na forum.

Zacznijmy od tego, czy on ma kolegów  B)

Opublikowano

Ktoś mi do cholery jasnej powie czemu te dwa inteligenty w KAŻDYM poście obrażają ludzi i dostają jedynie warny? Za bramę żydów i koniec laby. A harnaśka zdegradować za bronienie tych psów. (jego serwy to też gówno pokroju ich castiosa) XDDDDD

Opublikowano

@kwiatmix widze prezka już w Koszu no i elegancko o to chodziło :)

3/4 MPC z MT2 Dziękuje :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Dostałeś itemki jako zapłatę, więc dlaczego otwierasz mordę?

ps. Co to za gówniany serwer? "Castios Rework" tak, jasne. Raczej "podjebane pliki i mała przeróbka".

ps2. Co to za gówniana administracja? Wypierdalać do szkoły, a nie za serwery się brać, bo zaśmiecacie Polską scenę takim gównem.

"Otwieram mordę" bo zostałem zbanowany bezpodstawnie :) 

ps. Castios nie jest gówniany oprócz balansu i administracji.

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Przekręty na MT2 były są i będą :). Grałem na wielu serwerach gdzie administracja dla znajomych dawała wszystko, tu jak widać jest ta sama hierarchia. Później się ludzie dziwią że Mt2 upadło i jego lata 'świetności' minęły jak administracja wszędzie rozdaje rzeczy których nie ma na serwie. ­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Przekręty na MT2 były są i będą :). Grałem na wielu serwerach gdzie administracja dla znajomych dawała wszystko, tu jak widać jest ta sama hierarchia. Później się ludzie dziwią że Mt2 upadło i jego lata 'świetności' minęły jak administracja wszędzie rozdaje rzeczy których nie ma na serwie. ­

Polska scena metina już jest rakiem przez takich błaznów. Nie wszystkie serwery ale jego większość. A oni mieli największa ilość graczy z 600-700?

Opublikowano

­

Bardzo dobrze, że sprawiedliwości stało się zadość, nie powiem, że na ten moment nie czekałem po tym jak sobie przypisali moją pracę.

A Ty niby skąd wziąłeś pliki? Kupiłeś od Webzenu/YMIR'u? xD

@top omg, jaki oni tak mogom, rzal, trzeba ih zhejtować 15 razy :/

tenor.gif

Opublikowano

Najśmieszniejsze, że w temat wstrącają się osoby, które wspólnego ze sprawą mają tylko to, że oglądali prezkę Castiosa. :) Ja na szczęście do nich należę xDD

Tak to się kończy, kiedy gra się na serwerach dwóch oferm, z których każdy ciśnie beke. Wcale nie jestem zdziwiony.

Ktoś mi do cholery jasnej powie czemu te dwa inteligenty w KAŻDYM poście obrażają ludzi i dostają jedynie warny? Za bramę żydów i koniec laby. A harnaśka zdegradować za bronienie tych psów. (jego serwy to też gówno pokroju ich castiosa) XDDDDD

True.

Opublikowano

Prezentacja wyleciała do kosza, serwer nie ma tu aktualnie wstępu także dalsza dyskusja nie ma sensu, w sumie to i tak się już wyczerpała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...