Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Castios.eu (rework) rozdawanie eq , UPADEK ! :)

sHaki`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

*REKLAMA*

Siemka , przedstawię Wam całkiem ciekawą sytuację na "Castios.eu ~ REWORK" 

Sprawa jest bardzo podobna do poprzedniej którą przedstawiał "Timo" ( to był na pierwszej odsłonie )

*** Akcja z PredatorWP ( tak to ten sura co dostał z 150lvl'a 200lvl... oraz takie tam , itemki na 200 :) ***

Hmm , niestety ssów nie mam jak mu coś dawali lecz mam ss'y rozmowy gg jak imaguś się "TŁUMACZYŁ" xdd posmiejscie się :)

( w tym ssie chodzi o to że gdy na stronie klikałeś na nick "PredatorWP" to widoczne były punkty doświadczenia na 200lvl co było nie realne )

wunrk9.jpg

No a tutaj wszystko jasne...

vn30av.jpg

a tu hmm.. 

1tndwm.jpg

Dobra , zaraz jadę do kina więc się spiesze macie tu ss'y jak dostawałem itemki od Nukeya.

10wl01j.jpg

MEGA SS :

1z4jp06.jpg

nie mam ssu jak dawał ryby i małze ale chyba wiecei ze wydropienie karpia graniczy z cudem :)

Jak ktoś ma wątpliwości czy coś zapraszam teamspeak3 wszystko mogę wyjaśnić .

Pewnie Was ciekawi dlaczego to wstawiłem ? a o tuż tak to jest jak banuje się sHakiego w grze jak na forum napisał że balans "ch*jowy"

Serdecznie pozdrawiam i życzę upadku.

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­No majster szkoda szkoda serwera ale trochę przypsss ^^ ale Ty dobry grafik jesteś ss'y na pewno podrabiane xD

2i29cae.png

Opublikowano

­No majster szkoda szkoda serwera ale trochę przypsss ^^ ale Ty dobry grafik jesteś ss'y na pewno podrabiane xD

haha jo xD 100% XDD 

Wiesz co mnie hoto ciekawi , że na starym castiosie zrobili to samo XDDD

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Można się było tego spodziewać - przewidywałem to wraz z wieloma innymi już dawno temu - dlatego po 15 minutach gry wywaliłem klienta :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dostałeś to za grafikę, ale w sumie teraz tego żaluje, bo tą grafiką mogę się podetrzeć.  :sex:

Luz luz , za grafike koło 10k pereł , 1k broszek , 1k pcuharów , ryby na all misje , 30kkk , nie no luzz <3 przecież to sie na kazdym serwie dostaje haha hXD

( dobre to było xD , wbiłeś do tematu 5 min temu szybka zmiana sygny xD gg wp )

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Luz luz , za grafike koło 10k pereł , 1k broszek , 1k pcuharów , ryby na all misje , 30kkk , nie no luzz <3 przecież to sie na kazdym serwie dostaje haha hXD

­

Fajne masz marzenia, dostałeś tylko perły :/

Opublikowano

Obojętnie, czego by nie dostał serwer możecie już do kosza przenieść sobie - tak się nie robi - macie zarobek z serwera trzeba było wyłożyć te 300 zł na grafikę do clienta...

Opublikowano

Po raz kolejny Nukey wyszedł na błazna !

Nie polecam tego osobnika totalne dno i niż społeczny nie dość że nie potrafi zarobić w normalny sposób to jeszcze sobie szuka kolegów przekupując ich itemami -.- DNO DNO DNO

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

Dostałeś to za grafikę, ale w sumie teraz tego żaluje, bo tą grafiką mogę się podetrzeć.  :sex:

po co kłamiesz dzieciaku? nie rób nigdy więcej serwerów bo tylko marnujesz czas porządnych obywateli. Od początku wiedziałem że tak będzie dlatego hejtowałem pisałem w zapowiedzi że nie polecam :)

@1373230489-U611928.pngNukey i @Crime. to dwa największe zera w dziale Metin2

ps. od kiedy graficy biorą itemy z navi w zamian za prace? nie rozśmieszaj mnie cyganie

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Tutaj Nukey lize dupcie : 

xfdzko.jpg

tutaj lize x2 

2diireu.jpg

a tutaj taki małe poparcie ile ulep dostałem : 

2lcshma.jpg

& NAVI xD ?

2d14ew5.jpg

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Tutaj już nie trzeba nic komentować, aby wyciągnać wnioski, że nukey to zwykły gówniarz.
Jedyne czego mi żal, to Crime, że ma w teamie  takiego idiote który niszczy reputacje każdego serwera..

Opublikowano

Tutaj Nukey lize dupcie : 

xfdzko.jpg

tutaj lize x2 

2diireu.jpg

a tutaj taki małe poparcie ile ulep dostałem : 

2lcshma.jpg

& NAVI xD ?

2d14ew5.jpg

­

To było pisane dla beki tępy człowieku xDDDDDDDD jak moge ci dać navi, jak tutaj nie mam nigdzie dostępu?

to mój ostatni post, elo "grafiku"

Opublikowano

To było pisane dla beki tępy człowieku xDDDDDDDD jak moge ci dać navi, jak tutaj nie mam nigdzie dostępu?

Ja na Twoim miejscu już bym nawet nie odpowiadał, bo nawet jeżeli to jest napisane dla beki to widać jakim "jesteś" godnym Administratorem aby prezentować ten serwer. :v

Pozderki.

Opublikowano

Z jednej strony spoko, fajnie, że chciałeś coś pożytecznego zrobić, ale z drugiej własnie pokazałeś jaką jesteś fałszywą osobą i że nie warto z tobą współpracować. Dostawałeś wynagrodzenie za swoją prace to wypadałoby to uszanować i nie pisać o tym by zaszkodzić serwerowi. Teraz pomysl jak można Ci zaufać skoro to co pisałeś z administracją ujawniasz na forum, takie zachowanie troche dziecinne według mnie. Mimo wszystko troche też głupotą jest dawanie przedmiotów w grze za wykonywaną prace, no ale jeżeli nie mają pieniędzy na grafike a ty się na taki układ zgodziłeś no to raczej uczciwie dostałeś te przedmioty i to nie jest żadne rozdawanie ewipunku.

Nie chce też by ten post był odebrany jako bronienie Nukeya, bo typa nie cierpie za dziecinne zachowanie i brak kompetencji do czegokolwiek, no ale też troche przesadzony ten twój temat :p

Opublikowano

No no no ładna sygnatura widzę ze trzeba bedzie porozmawiać inaczej @1373230489-U611928.pngengraver

Plagiatów nie lubię.

Opublikowano

Z jednej strony spoko, fajnie, że chciałeś coś pożytecznego zrobić, ale z drugiej własnie pokazałeś jaką jesteś fałszywą osobą i że nie warto z tobą współpracować. Dostawałeś wynagrodzenie za swoją prace to wypadałoby to uszanować i nie pisać o tym by zaszkodzić serwerowi. Teraz pomysl jak można Ci zaufać skoro to co pisałeś z administracją ujawniasz na forum, takie zachowanie troche dziecinne według mnie. Mimo wszystko troche też głupotą jest dawanie przedmiotów w grze za wykonywaną prace, no ale jeżeli nie mają pieniędzy na grafike a ty się na taki układ zgodziłeś no to raczej uczciwie dostałeś te przedmioty i to nie jest żadne rozdawanie ewipunku.

Nie chce też by ten post był odebrany jako bronienie Nukeya, bo typa nie cierpie za dziecinne zachowanie i brak kompetencji do czegokolwiek, no ale też troche przesadzony ten twój temat :p

za to co zrobił @sHaki` będę od dziś nazywał go swoim królem

j**** korupcje, j**** fałszywych pseudo techników, j**** xD

piszesz że shaki zrobił źle bo bo skompromitował Nukeya tym że odkrył prawdę

ale jak czują się teraz gracze serwera którzy pakują kase w IS, a ten dureń bawi się ich kosztem, nie szanuje ich

j****.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Spotkało się 3 baranów, dobrze wyjść to nie mogło :makka:  dobry agent z ciebie jeżeli za itemy na syfiastym serwerze robisz grafikę, chociaż jaki serwer taka grafika. Co do rozdawania przedmiotów kto normalny gra na serwerach gimnazjalistów z pierwszej i drugiej klasy ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...