Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ofline Shops (Lojas Offline)

sochajpp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boas pessoal, venho por este meio, partilhar um sistema, que ainda não está público (apenas pago).
Deixo então aqui os ficheiros todos, só funciona quem utilizar Source.

translate google

Dobra osobiste, niniejszym, podzielić się system, który nie jest jeszcze publiczna (tylko w płatnej).
Więc zostawiam wszystkie pliki, działa tylko, którzy używają źródło.
Scan : 638581441058294435390.png
źródło sss
  • Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Well done, if in 2014 I wouldn't have yet, maybe I would have used. It would be so much good that i dont invest a lot of time :lol:

Opublikowano

Boas pessoal, venho por este meio, partilhar um sistema, que ainda não está público (apenas pago).
Deixo então aqui os ficheiros todos, só funciona quem utilizar Source.

translate google

Dobra osobiste, niniejszym, podzielić się system, który nie jest jeszcze publiczna (tylko w płatnej).
Więc zostawiam wszystkie pliki, działa tylko, którzy używają źródło.
sss

You gave scan to page, not to file.

Give here good scan - you have 10 hours.

Opublikowano

Eh przecież to sklepy od nixa w dodatku nie pełne...

Jak ktoś chce całość może pisać na pw bo i tak cebulandia sprzedaje po 50-200zł na lewo  o.O 

Opublikowano

ma jakieś dziury ? :D

Takie na korzyść graczy, bugi to raczej nie.

Ale nixo tam zostawił backa i może tym zgasić każdy serwer, który na tym stanie(w razie gdyby ktoś dostał shopy nielegalnie).

Jak to znajdziesz i naprawisz, to możesz na tym startować bez obaw.

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Hmm z tymi backami to się mylisz ^^... Nic specjalnego czym mógłby zgasić serwer w tym nie ma... Kilka godzin wystarczy posiedzieć i wszystko masz ^^. I tak 90% z was tego nie doda bo nie wie jak xD.

Opublikowano

Takie na korzyść graczy, bugi to raczej nie.

Ale nixo tam zostawił backa i może tym zgasić każdy serwer, który na tym stanie(w razie gdyby ktoś dostał shopy nielegalnie).

Jak to znajdziesz i naprawisz, to możesz na tym startować bez obaw.

własnie sprawdzałem te shopy i szkoda mi was:P po necie latają 3 wersje shopów które są 100% odbugowane nie mają żadnych "WTYCZEK" które zgaszą serwer a wy dalej męczycie się z tym .

46302966905014201006.png

Opublikowano

własnie sprawdzałem te shopy i szkoda mi was:P po necie latają 3 wersje shopów które są 100% odbugowane nie mają żadnych "WTYCZEK" które zgaszą serwer a wy dalej męczycie się z tym .

Za to z tego co ja wiem, w 100% odbugowane nie są ani jedne (z tych co latają po necie).

Opublikowano

Za to z tego co ja wiem, w 100% odbugowane nie są ani jedne (z tych co latają po necie).

jesteś tego pewien? 

to dlaczego parę serwerów korzysta z tych shopów? właśnie z neta?:D 

46302966905014201006.png

Opublikowano

@Minsky™ Hmm aktualnie z POLSKICH serwerów shopy ma: vesteris, MPCforum, dreikon, promt2, tandoria - coś jeszcze? Wiem, że jeden serwer miał bez src - virtual czy jakiś?

więcej serwów było z shopami. 

np 

Agares.pl

Alucard.pl - każdy doskonale wie kogo tam były shopy a ile dziur ha!:D 

Lykania.pl

Vesteris.pl

MPCforum

dreikon

promt2

tandoria

dwa serwery z tych leciały lub lecą dalej na shopach pobranych z neta. 

nie chce mówić które to serwery bo po co? ważne że były/są tam shopy

oczywiście nie mówie tutaj o alucard bo to była porażka .

46302966905014201006.png

Opublikowano

@Minsky™ No tak tak, ja wymieniłem te istniejące. Jednak jestem pod wrażeniem tego, że ktoś zrobił takowe bez src. (tak słyszałem, nie sprawdzałem) :D.

Nadal nie wiem, które z tych lecą na shopach z neta. (MPCforum - nixo, tandoria - nie wiem, promt2 - shopy alchemika, dreikon - chyba nixo, vesteris - ken) Shopy nixa w sumie z neta lecz nie do końca bo wrzucone nielegalnie jak podejrzewam. 

Opublikowano

Co wy tutaj pieprzycie? Każde shopy latające po necie, mają bugi.

Nie rozumiecie chyba o co chodzi w tym backu.

Nixo gasił nim serwery, które miały shopy nielegalnie ! tych którzy kupili, nie gasił. Po to to było i ten back tam jest, sprawdzałem z kilkoma osobami i nixo wyjebał nam channel :)

I w kodzie jest pare drobnostek do poprawy. Jak podmienicie pliki od shopów na czystym game, to będzie sypać errory ze stackami. Z binką też coś jest, gumiś kumplowi poprawiał to 2 dni ale Ja niestety fixa nie posiadam.

W każdym razie, shopy mają dzióry i od tak pstryk ich nie wgracie.

Jak nie wierzycie że ten back jest, to postawcie na tym serwer i się pochwalcie nixowi.

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Ja też mogę komuś podesłać te sklepy jeśli będzie chciał ;)

Jakiś czas temu nawet na deva wrzucałem ale usunęli :(

Nixo gasił nim serwery, które miały shopy nielegalnie

Uch, widać jego profesjonalizm, szkoda tylko że nie wie, że zostawiając celowe błędy w kodzie w celu ich późniejszego wykorzystania łamie prawo :(

Opublikowano

Ja też mogę komuś podesłać te sklepy jeśli będzie chciał ;)

Jakiś czas temu nawet na deva wrzucałem ale usunęli :(

Uch, widać jego profesjonalizm, szkoda tylko że nie wie, że zostawiając celowe błędy w kodzie w celu ich późniejszego wykorzystania łamie prawo :(

To nie jest celowy błąd, On to zrobił w celu sprawiedliwości bo wtedy serwer posiadający shopy nielegalnie, byłby zmuszony usunąć je :)

Jeśli byś kupił je legalnie, nic złego by Cię nie spotkało. Więc mi to nie wygląda na łamanie prawa.

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

To nie jest celowy błąd, On to zrobił w celu sprawiedliwości bo wtedy serwer posiadający shopy nielegalnie, byłby zmuszony usunąć je :)

Jeśli byś kupił je legalnie, nic złego by Cię nie spotkało. Więc mi to nie wygląda na łamanie prawa.

Ty się dobrze czujesz? Te jego zabezpieczenia są nic nie warte xDD. W dodatku mówisz, że sypie errory ze stackami.. - chyba każdy, nawet największy idiota się kapnie, że inne typy danych są niegdzie bo nixo sobie limity zwiększał..

Opublikowano

Ty się dobrze czujesz? Te jego zabezpieczenia są nic nie warte xDD. W dodatku mówisz, że sypie errory ze stackami.. - chyba każdy, nawet największy idiota się kapnie, że inne typy danych są niegdzie bo nixo sobie limity zwiększał..

Mówiłem też o bince :)

No nie wiem, czy nic nie warte. Na chwile obecną nikt nie wie gdzie ten back siedzi i jak go naprawić. Założę się, że nikt go nie naprawi i shopy będą nie do użytku. Chyba że gumiś se odpuści xD

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Mówiłem też o bince :)

No nie wiem, czy nic nie warte. Na chwile obecną nikt nie wie gdzie ten back siedzi i jak go naprawić. Założę się, że nikt go nie naprawi i shopy będą nie do użytku. Chyba że gumiś se odpuści xD

Tylko jeśli ktoś je posiada "legalnie" a jest w nich ten Twój "back" to nixo łamie prawo ^^... Nawet jeśli tego nie użyje.. Zalicza się to do sprzedaży uszkodzonego produktu jak dla mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...