Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ofline Shops (Lojas Offline)

sochajpp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko jeśli ktoś je posiada "legalnie" a jest w nich ten Twój "back" to nixo łamie prawo ^^... Nawet jeśli tego nie użyje.. Zalicza się to do sprzedaży uszkodzonego produktu jak dla mnie.

No trudno się z tym nie zgodzić. Ale chyba to zrozumiałe że nixo chciał się zabezpieczyć, nie?

742949sygna_mpc.png

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No trudno się z tym nie zgodzić. Ale chyba to zrozumiałe że nixo chciał się zabezpieczyć, nie?

Zależy ^^... Zawsze mógł pozwać osobę, która jako pierwsza to udostępniła prawda? Jak widać nie zależało mu na swojej własności ^^... Skończmy ten temat bo trochę się to do spamu zalicza (a szkoda naruszać ten czysty pasek ostrzeżeń).

Opublikowano

Człowieku traktujesz tego Nixa jak jakiegoś Boga wypierd***j. Dla mnie to jest pizda, bo zostawia celowo dziury w swoich systemach, które sprzedaje za PLN co najgorsze, a potem się jara jakie serwery to on nie zgasił i jaki z niego hackier. A serwery bez jego systemów stoją i jakoś zgasić nie może, taki wielki bonzo.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Człowieku traktujesz tego Nixa jak jakiegoś Boga wypierd***j. Dla mnie to jest pizda, bo zostawia celowo dziury w swoich systemach, które sprzedaje za PLN co najgorsze, a potem się jara jakie serwery to on nie zgasił i jaki z niego hackier. A serwery bez jego systemów stoją i jakoś zgasić nie może, taki wielki bonzo.

Nie mówie że jest bogiem, tylko mówie co tam jest.

I mógłbyś kulturalniej ;)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

To czy gasił czy nie to tylko wina pseudo masterów xD którzy nie sprawdzili .

Ty czasem nie odchodziłeś :D? Wracasz czy co?

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Czytając ten temat uśmiałem się po pachy, wypowiadają się tu na mój temat osoby, których nawet nie znam, podsumowując te sklepy to prawdopodobnie jedna z pierwszych wersji, bo nowszych nikomu nie sprzedawałem z tego co pamiętam. Sklepy mi się dawno zwróciły, więc kto chce i poradzi sobie z wgraniem niech korzysta, ja nigdy nie robię "backdoorów" dla siebie, ogólnie to wrzucę w niedługiej przyszłości na MPC WSZYSTKIE  systemy jakie będziecie chcieli. Pozdrawiam Nixo :)

PS. Jak ktoś ma jakieś propozycje co wrzucić na MPC to piszcie :)

Opublikowano

Czytając ten temat uśmiałem się po pachy, wypowiadają się tu na mój temat osoby, których nawet nie znam, podsumowując te sklepy to prawdopodobnie jedna z pierwszych wersji, bo nowszych nikomu nie sprzedawałem z tego co pamiętam. Sklepy mi się dawno zwróciły, więc kto chce i poradzi sobie z wgraniem niech korzysta, ja nigdy nie robię "backdoorów" dla siebie, ogólnie to wrzucę w niedługiej przyszłości na MPC WSZYSTKIE  systemy jakie będziecie chcieli. Pozdrawiam Nixo :)

PS. Jak ktoś ma jakieś propozycje co wrzucić na MPC to piszcie :)

Więc tak jak mówiłem, nie ma żadnego "backa" i "gówno możesz zrobić" a nie offnąć serwer tak ^^?

Bo wydaje mi się to śmieszne co pisze Carl czy jak mu tam ^^...

Opublikowano

Więc tak jak mówiłem, nie ma żadnego "backa" i "gówno możesz zrobić" a nie offnąć serwer tak ^^?

Bo wydaje mi się to śmieszne co pisze Carl czy jak mu tam ^^...

"backi" to nie moja bajka, ja tylko pilnuje swoich interesów, póki mi się nie zwróci dany system, mam inne sposoby na "pilnowanie", jak skończę projekty, zarobię swoje to wrzucę wam wszystkie systemy i łatki na exploity.

Opublikowano

"backi" to nie moja bajka, ja tylko pilnuje swoich interesów, póki mi się nie zwróci dany system, mam inne sposoby na "pilnowanie", jak skończę projekty, zarobię swoje to wrzucę wam wszystkie systemy i łatki na exploity.

W sumie.. To jest dobre podejście ^^.. Tylko szkoda, że twoje systemy sprzedaje / sprzedawało tak wiele osób :/.

Opublikowano

W sumie.. To jest dobre podejście ^^.. Tylko szkoda, że twoje systemy sprzedaje / sprzedawało tak wiele osób :/.

Jak polaczki nie potrafią inaczej zarobić to niech zarabiają na innych, ja swoje i tak zarobię :D

Zróbcie mi listę jakie systemy wam opublikować to w niedalekiej przyszłości wam to wszystko wrzucę.

Opublikowano

gF2Ce.jpg

To nie Ja pisałem, tylko kumpel. Kto dokładnie, nie powiem. Konfident nie jestem

Także jak widać miałem powody, by sądzić że tam back jest

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

gF2Ce.jpg

To nie Ja pisałem, tylko kumpel. Kto dokładnie, nie powiem. Konfident nie jestem

Także jak widać miałem powody, by sądzić że tam back jest

Jeśli kupiłeś to pewnie masz sprawne ^^.. Więc czemu tak narzekałeś w temacie.. Te są pobugowane xD.

Opublikowano

Jeśli kupiłeś to pewnie masz sprawne ^^.. Więc czemu tak narzekałeś w temacie.. Te są pobugowane xD.

Kumpel kupował, nie ja. I nie wiem nic o tym, żeby dostał fix na to. Nie musi być tu na 100% backa ale ryzyko jest ;)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Kumpel kupował, nie ja. I nie wiem nic o tym, żeby dostał fix na to. Nie musi być tu na 100% backa ale ryzyko jest ;)

Skoro zapłacił to się nie ma czego bać raczej :D. A co do tego darmowego i tak 90% tego forum tego nie wgra jak już wcześniej pisałem więc pozostaje im tylko dalsze udostępnianie xD.

Opublikowano

To nie jest celowy błąd, On to zrobił w celu sprawiedliwości bo wtedy serwer posiadający shopy nielegalnie, byłby zmuszony usunąć je :)

Jeśli byś kupił je legalnie, nic złego by Cię nie spotkało. Więc mi to nie wygląda na łamanie prawa.

To jest celowy błąd który wpływa na działanie całego kodu.

Spróbuj zostawić sobie lukę choćby w stronie, po jej wykorzystaniu właściciel bez problemu może cię pozwać i z łatwością wygrać.

Celowe zostawianie błędów to po pierwsze łamanie prawa, po drugie nieprofesjonalizm, ale kupujcie dalej od tego przygłupa :D

Opublikowano

Ojeju o jeju się nie zesrajcie psuedo developerzy z mpc którzy muszą używać shopów od nixa i jescze narzekać. Ja mam k***a swoje i co powiedziecie pedały jebane.

#EMERYTURA

Opublikowano

Hmm z tymi backami to się mylisz ^^... Nic specjalnego czym mógłby zgasić serwer w tym nie ma... Kilka godzin wystarczy posiedzieć i wszystko masz ^^. I tak 90% z was tego nie doda bo nie wie jak xD.

dobre ;D tylko ze jest w c**j tutkow wiec raczej to 10 % bd mialo problem z dodaniem tego xD

3392542656.png

Opublikowano

dobre ;D tylko ze jest w c**j tutkow wiec raczej to 10 % bd mialo problem z dodaniem tego xD

W c**j tutków na dodanie shopów offline? Czy Ty na pewno jesteś trzeźwy?

Opublikowano

W c**j tutków na dodanie shopów offline? Czy Ty na pewno jesteś trzeźwy?

o.O

jak ty masz tutuaj wszystko gotowe wiec co ty chcesz dodawac GHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA

3392542656.png

Opublikowano

o.O

jak ty masz tutuaj wszystko gotowe wiec co ty chcesz dodawac GHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA

No nieźle :D.. Pozostawię to bez komentarza.. Trzeba wstać do pracy, dobranoc ^^ :*.

Opublikowano

No nieźle :D.. Pozostawię to bez komentarza.. Trzeba wstać do pracy, dobranoc ^^ :*.

smieszni wy jestescie xD

3392542656.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...