Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ofline Shops (Lojas Offline)

sochajpp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To w czym Wy macie problem bo nie rozumiem? Nie umiecie tego dodać? ;_: ... Mieć coś na gotowo i nie potrafić dodać no pls.

Ja się tylko śmieję z wypowiedzi kolegi wyżej ;D.. Gdzie widzisz jakiś problem :)?

@Flourine /Nie no luzik, pora spać bo nie wstanę na j***** 5 :C, branocka ^^.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro zapłacił to się nie ma czego bać raczej :D. A co do tego darmowego i tak 90% tego forum tego nie wgra jak już wcześniej pisałem więc pozostaje im tylko dalsze udostępnianie xD.

MPCforum też kupił i co było na starcie ? :D

Opublikowano

Co wy tutaj pieprzycie? Każde shopy latające po necie, mają bugi.

Nie rozumiecie chyba o co chodzi w tym backu.

Nixo gasił nim serwery, które miały shopy nielegalnie ! tych którzy kupili, nie gasił. Po to to było i ten back tam jest, sprawdzałem z kilkoma osobami i nixo wyjebał nam channel :)

I w kodzie jest pare drobnostek do poprawy. Jak podmienicie pliki od shopów na czystym game, to będzie sypać errory ze stackami. Z binką też coś jest, gumiś kumplowi poprawiał to 2 dni ale Ja niestety fixa nie posiadam.

W każdym razie, shopy mają dzióry i od tak pstryk ich nie wgracie.

Jak nie wierzycie że ten back jest, to postawcie na tym serwer i się pochwalcie nixowi.

O wyjebal wam channel no to progres dla nixa poprostu. Tylko biorac pod uwage jesli wylaczyc stripowanie game to z tego co sobie przypominam bedzie sie dalo odczytac blad z pliku core z dokladnoscia co do linijki gdzie ten jego backdoor jest za pomoca gdb.

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

O wyjebal wam channel no to progres dla nixa poprostu. Tylko biorac pod uwage jesli wylaczyc stripowanie game to z tego co sobie przypominam bedzie sie dalo odczytac blad z pliku core z dokladnoscia co do linijki gdzie ten jego backdoor jest za pomoca gdb.

Po c**j wam wgl te sklepy to ja nie wiem  :makka:

Po za tym nawet gdb nie bd potrzebne przecież mają kod..

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Ty to się nie wypowiadaj :).. I tak byś ich nie dodał.. Atharią pokazałeś na początku poziom  ^^..

Opublikowano

A po co sie fatygować w szukanie tego backdoora w kodzie? Wystarczy nie stripowac game potem nixo wam wchodzi na gre wywoluje crash ch tworzy sie plik game.core i jazda ;)

Co do sklepow nie wykorzystam bo mam i tak swoje inne bez bugów

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Siema,

Podobno nie ale doszły do mnie różne fikcje.

tumblr_inline_mvll0wgW6E1s3k7fx.gif

Orientujesz się na czym stoi Virtual? Bo mi się wydaje, że oni mają shopki offline bez src więc chyba się da :).

Opublikowano

­Bambus, ogarnij się chłopie, ten Fubu zrobił Ci mielonkę z mózgu. Kiedyś miałeś jakiś respekt u ludzi, teraz przychodzisz na forum tylko pocwaniaczyć.

@topic

z*********e napisane sklepy , coś w stylu "Wgraj mnie, wyjebie Ci game". Kto jest autorem ? (chodzi mi o nick na mpc)

Opublikowano

­Bambus, ogarnij się chłopie, ten Fubu zrobił Ci mielonkę z mózgu. Kiedyś miałeś jakiś respekt u ludzi, teraz przychodzisz na forum tylko pocwaniaczyć.

@topic

z*********e napisane sklepy , coś w stylu "Wgraj mnie, wyjebie Ci game". Kto jest autorem ? (chodzi mi o nick na mpc)

Ktoś tu chyba nowy na forumach.
Opublikowano

Ty to się nie wypowiadaj :).. I tak byś ich nie dodał.. Atharią pokazałeś na początku poziom   ^^..

ból dupy on

papier-toaletowy-987-OBRAZKY.PL-znak.jpg

Opublikowano

@topic

To są shop nixo aka gumiś :D

Ktoś tu chyba nowy na forumach.

Najwidoczniej :)

PS: Powodzenia bo itak nie wgracie tych szopów :D Zaraz będzie milion tematów xDD

@Edit: o.O emotki zmienili ;c

Opublikowano

Ludzie k***a serio ?! Tak ciężko jest przysiąść i sprawdzić sobie funkcję ? aż tak trudno jest przepisać te kilka / kilkanaście linijek kodu ? Nawet jak by podać dokładnie gdzie znajdują się błędy [ Jeżeli istnieją w ów kodzie ] To tak pewnie ponad połowa z ludzi która to pobrała nie będzie umiała poprawić tych błędów / luk.

PS: Powodzenia bo itak nie wgracie tych szopów :D Zaraz będzie milion tematów xDD
@Edit: o.O emotki zmienili ;c

Bydzie milion pięćset sto dziewięćset xD

No te nowe są c*****e  :(

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

Kto w ogóle pierwszy te sklepy offline wprowadził?

Ci z Twojej sygni, dziwnie się pytasz.

@topic

To był żart na rozluźnienie tematu, bo widzę, że każdy się bardzo mocno spina i napina.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

ból dupy on

papier-toaletowy-987-OBRAZKY.PL-znak.jpg

ahhahahahah a niby o co? :D hahahahaha nie no inteligencją to Ty nie grzeszysz ziomeczku. Polecam przeczytać jeszcze raz to co napisałem wcześniej :D...

Opublikowano

Ci z Twojej sygni, dziwnie się pytasz.

To był żart na rozluźnienie tematu, bo widzę, że każdy się bardzo mocno spina i napina.

Dzięki Bambus, miałem na myśli polskie serwery. :D

CdJ7h.gif

Opublikowano

ahhahahahah a niby o co? :D hahahahaha nie no inteligencją to Ty nie grzeszysz ziomeczku. Polecam przeczytać jeszcze raz to co napisałem wcześniej :D...

Twoje serwery pewnie zlatują po kilku dniach, mój ma się dobrze i prężnie jebiemy reklamę.

/btw ciekawe co za patol się kryje za tak zajebistym nickiem

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...