Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2.eu [Dedyk] [Easy/Medium]

RysieQ™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawcie w końcu te Se Pong to będzie dwa razy więcej ludzi.. A nie że na 170 levelu trzeba biegać w śmiercio bo nie można kwiatków dropnąć.

Wezcie się w końcu za serwer bo olewacie totalnie.  Robicie ten sam błąd co Administracja na s1. Nie długo będą pustki. powodzenia!

Opublikowano

Naprawcie w końcu te Se Pong to będzie dwa razy więcej ludzi.. A nie że na 170 levelu trzeba biegać w śmiercio bo nie można kwiatków dropnąć.

Wezcie się w końcu za serwer bo olewacie totalnie.  Robicie ten sam błąd co Administracja na s1. Nie długo będą pustki. powodzenia!

Najpierw trzeba zadać im pytanie czy potrafią to zrobić . A tak przy okazji naprawcie oddawanie matowych (powodzenie przyjęcia czekać 10 min ,niepowodzenie 8 min ) a czasem jest ze pisze -636 min wtf. Serwer na tą chwile polecam dużo ludzi gra i jest co robić.

Opublikowano

Jednak zmieniam zdanie na temat serwera Administracja ma WYJ...NE na graczy .Życzę utrzymania tych co wam zostali ale i tak co chwile ktoś pisze sell konto .

ps: macie zbugowany bs

Opublikowano

Jednak zmieniam zdanie na temat serwera Administracja ma WYJ...NE na graczy .Życzę utrzymania tych co wam zostali ale i tak co chwile ktoś pisze sell konto .

ps: macie zbugowany bs

Gdybyśmy my mieli ( twoje słowa ) wyjeb**ne to byśmy nie przeprowadzali wogle aktualizacji i serwer zostałby w stanie jaki był na początku, a tak nie jest. Jak widać na ss poniżej nikt nie ucieka z serwera, wręcz przeciwnie jest ich coraz więcej więc nie wiem po co gadać takie bzdury...

5658714427640881423520.jpeg

Opublikowano

Gdybyśmy my mieli ( twoje słowa ) wyjeb**ne to byśmy nie przeprowadzali wogle aktualizacji i serwer zostałby w stanie jaki był na początku, a tak nie jest. Jak widać na ss poniżej nikt nie ucieka z serwera, wręcz przeciwnie jest ich coraz więcej więc nie wiem po co gadać takie bzdury...

5658714427640881423520.jpeg

Chłopie ty zacznij coś robić na serwerze a nie wstawiaj jakieś ss i wmawiaj kit ludzią.

Olewasz serwer, nie robisz nic i taka jest prawda. 

Na se pong czekamy od startu.. 

żegnam.

kmr3.gif

Opublikowano

Mam nadzieję że dziś naprawicie SP. Serwer sam w sobie jest spoko ale denerwuje mnie że skille się bugują i nie da się ich aktywować czasami.

gnYrBkB.png

Opublikowano

Mam nadzieję że dziś naprawicie SP. Serwer sam w sobie jest spoko ale denerwuje mnie że skille się bugują i nie da się ich aktywować czasami.

Chyba raczej nie możliwe że to naprawią.. A taki serwer super tylko szkoda że ma taką Administracje. Jak by się zajmowali pewnie by do biło do 1k Online ;)

Opublikowano

Chyba raczej nie możliwe że to naprawią.. A taki serwer super tylko szkoda że ma taką Administracje. Jak by się zajmowali pewnie by do biło do 1k Online ;)

a ja myślałem że 5k :/ myślałem że bardziej sie cenisz xD

Opublikowano

Serwer na prawdę ma potencjał, ale dlaczego usunęliście "Połysk zbroi" wiem że chcecie być "Oryginalni", ale wygląda to za przeproszeniem chu****......

Opublikowano

Co do serwera, to chętnie zagram, takie serwery lubie! Tylk widzę że zaczyn się olewka z strony TEAM`u .. Szkoda.

PS. 
kupie konta i eq na Diamond! PW !!

Interesuje mnie : Mental (prf eq pvp i exp!) 

Opublikowano

Co do serwera, to chętnie zagram, takie serwery lubie! Tylk widzę że zaczyn się olewka z strony TEAM`u .. Szkoda.

PS. 

kupie konta i eq na Diamond! PW !!

Interesuje mnie : Mental (prf eq pvp i exp!) 

Po co kupywać skoro serwer traci graczy? to prowadzi tylko do jednego xD

miałem już wbijać ale jak czytam że administracja zaczyna olewać to mi się odechciewa ;x

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Jak to olewać? Wczoraj wbiłem na chwile wieczorem o 21. A myślę sobie, poexpie 30min. Wbijam i nagle niezapowiedziany ox. Więc nie mówcie ze admini zaniedbują.

Opublikowano

Serwer Gówno i nic wiecej. Ciekawe kiedy ludzie zrozumieją,że  Diamonda już się przywrócić nie da? Każda nowa reaktywacja przez inne osoby jest jeszcze bardziej żałosna. Swoją drogą dodali to SP czy dalej nie umieją? ^^

2ag6arq.png

Opublikowano

Serwer Gówno i nic wiecej. Ciekawe kiedy ludzie zrozumieją,że  Diamonda już się przywrócić nie da? Każda nowa reaktywacja przez inne osoby jest jeszcze bardziej żałosna. Swoją drogą dodali to SP czy dalej nie umieją? ^^

Nie no, jakby zabrały się za to osoby "bardziej doświadczone" to może i by coś wyszło ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...