Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2.eu [Dedyk] [Easy/Medium]

RysieQ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahaha! Ale się uśmiałem! Jak w teamie jest Vetitum to pozdro. Jakiś czas temu wyleciał z divineworld za przekręty z bazą xD Super macie team.. nie powiem. Stunt ma wszystko w dupie. Jedynie to tutaj Flynn coś robi, ale i tak myślę, że serwer długo nie uciągnie.

ziomuś nie wiesz jak było z Divkiem to nie komentuj ;) mało wiesz nie dosłyszysz wymyślisz i powtarzasz , wiedza ci co mają wiedzieć a jakieś zdanie no name mnie nie interesuje tak wiec Pozdrawiam 

Za duża sygnatura.

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ahaha! Ale się uśmiałem! Jak w teamie jest Vetitum to pozdro. Jakiś czas temu wyleciał z divineworld za przekręty z bazą xD Super macie team.. nie powiem. Stunt ma wszystko w dupie. Jedynie to tutaj Flynn coś robi, ale i tak myślę, że serwer długo nie uciągnie.

Veti nie ma nic wspólnego z przekretami na Divine. Możecie obwiniać o to autora tematu a nie jego ; )
Opublikowano

Dlaczego Lajk piszesz nie stworzone historie? Na samym początku Divine to RysieQ z Vetim ogarniali cały czas, bo Ty zawsze uciekałeś od problemów.

Polecam serwer fajnie się expi, ale po 170 ciężko...

Opublikowano

Przepraszamy za zamieszanie !

Pewna osoba włamała mi się na konto na MPC i usuneła prezke...

Jak widać zawiść nie zna granic :/

Serwer nie zostanie wyłączony, będzie stał włączony do ostatniego gracza !

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Dlaczego Lajk piszesz nie stworzone historie? Na samym początku Divine to RysieQ z Vetim ogarniali cały czas, bo Ty zawsze uciekałeś od problemów.

Polecam serwer fajnie się expi, ale po 170 ciężko...

Bo jesteś j****ym lizodupem, zamknij morde i wypierdalaj. Szkoda że Makin nie dał ci bana na IP j****y idioto. To konto na psc co ukradłeś wyczyszczone?

Jak się zastanowie czy warto to rzucimy logi :v

Przepraszamy za zamieszanie !

Pewna osoba włamała mi się na konto na MPC i usuneła prezke...

Jak widać zawiść nie zna granic :/

Serwer nie zostanie wyłączony, będzie stał włączony do ostatniego gracza !

To pewnie argin  B)

Opublikowano

Bo jesteś j****ym lizodupem, zamknij morde i wypierdalaj. Szkoda że Makin nie dał ci bana na IP j****y idioto. To konto na psc co ukradłeś wyczyszczone?

Jak się zastanowie czy warto to rzucimy logi :v

To pewnie argin  B)

xD

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

reje dziala?bo zaznaczam te obrazki juz godzine a ciagle pisze wypelnij wszystkie pola

co wpisac wta czarna ramke pod obrazkami przy rejestracji?

Opublikowano

ziomuś nie wiesz jak było z Divkiem to nie komentuj ;) mało wiesz nie dosłyszysz wymyślisz i powtarzasz , wiedza ci co mają wiedzieć a jakieś zdanie no name mnie nie interesuje tak wiec Pozdrawiam 

Eh, pionku. Wiem jak było, bo nawet Lajk o tym mówił na forum. Niczego nie powtarzam, czego sam nie widziałem. No to niech Cię nie interesuje, i don't care. Po prostu ten serwer to dno, a jak dochodzi tutaj jeszcze taki gość, które machloje odwalał to powodzenia.

148x2p.png

Opublikowano

Veti nie ma nic wspólnego z przekretami na Divine. Możecie obwiniać o to autora tematu a nie jego ; )

Eh, pionku. Wiem jak było, bo nawet Lajk o tym mówił na forum. Niczego nie powtarzam, czego sam nie widziałem. No to niech Cię nie interesuje, i don't care. Po prostu ten serwer to dno, a jak dochodzi tutaj jeszcze taki gość, które machloje odwalał to powodzenia.

popatrz na wypowiedz lajka , co ty możesz wiedzieć? gówno możesz wiedzieć co było na divku wie tylko team i nikt więcej , tam już nie jestem bo brak czasu jak na technika dlatego jestem tutaj tylko GM

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Mogłem pisać ale przez brak dokładnych informacji, teraz wiemy wszystko co i jak. Veti akurat najmniej zaszkodził serwerowi.

Opublikowano

Polecam bo Rychu Peja jest w teamie.

On ogarnia wszystko poziom master.

Prawda jest taka, że polecasz tylko dlatego ze płacą ci za odcinki. Widzę, ze teraz osoba która postawi serwer na gotowych plikach jest uwazana za wielkiego technika, no chyba ze te kilkadziesiąt zlotych tak Cię zaślepiło, ze nie wiesz co piszesz.

Srij9JT.png

Opublikowano

nie polecam serwer dno admini maja wszystko gdzies i nic nie naprawiaja!!!

Opublikowano

nie polecam serwer dno admini maja wszystko gdzies i nic nie naprawiaja!!!

Nie wcale xD Czekamy na kolejną aktualizację. 

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

Na serwerze nie zagram, ale polecam ze względu na slu rycha peje ;) powodzenia panowie ^^

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

1 Runda OX zakończona pomyślnie, zapraszamy na 2 !!

9503714410381881423520.jpeg

Jaki jest wiek teamu ? [czekam na odp]

Bedzie licznik w grze/ na stronie ( podkrecony ) ?

Kiedy zaczniesz placic podatek za serwer ? Chcesz, aby zostal zamkniety ? ^^

Opublikowano

Jaki jest wiek teamu ? [czekam na odp]

Bedzie licznik w grze/ na stronie ( podkrecony ) ?

Kiedy zaczniesz placic podatek za serwer ? Chcesz, aby zostal zamkniety ? ^^

1.) 16-19

2.) Nie będzie, naszym zdaniem licznik online to śmierć serwera

3.) Podatki są odprowadzane, więc nie musisz się o to bać ;)

Niespodziewany OX :

5364214414840961423520.jpeg

Opublikowano

Prawda jest taka, że polecasz tylko dlatego ze płacą ci za odcinki. Widzę, ze teraz osoba która postawi serwer na gotowych plikach jest uwazana za wielkiego technika, no chyba ze te kilkadziesiąt zlotych tak Cię zaślepiło, ze nie wiesz co piszesz.

A Ty nie pomyliłeś tematów? Pilnuj tego gówna virtuala, bo jeszcze ktoś nowy tam zagra, hahaha!

148x2p.png

Opublikowano

Zgrany team , polecam serwer. Przeszkada mi tylko mała ilość graczy i dlatego pewnie niedługo serwer będzie zamknięty. Mimo to zabawa jest fajna. :)­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...