Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2.eu [Dedyk] [Easy/Medium]

RysieQ™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.) 16-19

2.) Nie będzie, naszym zdaniem licznik online to śmierć serwera

3.) Podatki są odprowadzane, więc nie musisz się o to bać ;)

Niespodziewany OX :

5364214414840961423520.jpeg

Dzialalnosc nie jest zarejestrowana, ja mam sie martwic? To Ty powinienes sie martwic.

Znasz sie z 'team'em' z rl'a ?

+16 tak ? 'stunt' ma 14lat, przypadek ? Nie sadze.

Dlaczego taka a nie inna serwer ma nazwe ?

Zyebales sprawe, serwer pod IS, bylo to widac od poczatku, bronie 75 w av2... Reset ( 2x zarobek na starcie serwera ) dodatkowo: rozdawanie GM za 'pomoc' (czyt. free)

Serwer postoi jeszcze miesiac ?

bug, na bugu...

P.S. Jezeli chcesz, aby serwer postal radze zmienic team ;)

Opublikowano

Dzialalnosc nie jest zarejestrowana, ja mam sie martwic? To Ty powinienes sie martwic.

Znasz sie z 'team'em' z rl'a ?

+16 tak ? 'stunt' ma 14lat, przypadek ? Nie sadze.

Dlaczego taka a nie inna serwer ma nazwe ?

Zyebales sprawe, serwer pod IS, bylo to widac od poczatku, bronie 75 w av2... Reset ( 2x zarobek na starcie serwera ) dodatkowo: rozdawanie GM za 'pomoc' (czyt. free)

Serwer postoi jeszcze miesiac ?

bug, na bugu...

P.S. Jezeli chcesz, aby serwer postal radze zmienic team ;)

Stunt nie ma 16 lat to po 1. Nazwa jest taka bo to jest reaktywacja dmd,a gm za pomoc to brednia bo Naomi dostała posade nie tylko za to. Serwer będzie stał do ostatniego gracza więc nie potrzebnie siejesz ferme...

Wątpię że ten server ma rację bytu, nic nowego. Ciężko to widzę, mimo że przypomina mi pandor**. Powodzenia lecz nie zawitam. 

dlaczego nie ma racji bytu ? Gdyby nie miał to by nikt nie grał, a tak nie jest ;)

Opublikowano

Za duzo wspolnego z diamondem to nie ma, nie ma tego klimatu, nie ma takze takiej ilosci graczy co diamond mial. Dlugo czekalem na reaktywacje ale zawiodlem sie przez bugi. Chociaz administracja jest w miare okej

Opublikowano

Stunt nie ma 16 lat to po 1. Nazwa jest taka bo to jest reaktywacja dmd,a gm za pomoc to brednia bo Naomi dostała posade nie tylko za to. Serwer będzie stał do ostatniego gracza więc nie potrzebnie siejesz ferme...

dlaczego nie ma racji bytu ? Gdyby nie miał to by nikt nie grał, a tak nie jest ;)

Flynn co jest z Se-Pong? Zamierzacie coś wgl robić z serwerem czy stoi bo stoi? Ludzie chcą robić bronie 130 to kwiatów brak.. bo nie ma gdzie dropić.. 

Macie zamiar cokolwiek robić? Jak nie to po co tracimy czas..

kmr3.gif

Opublikowano

Odgrzewany kotlet, Team narobił sobie nadziei, że będzie tyle ludzi jak kiedyś na Diamondzie, a tu takie rozczarowanie. Co do serwera nie polecam, reaktywacje serwerów, które miały w przeszłości sukcesy w popularności nie są dobre. :) 

Opublikowano

Odgrzewany kotlet, Team narobił sobie nadziei, że będzie tyle ludzi jak kiedyś na Diamondzie, a tu takie rozczarowanie. Co do serwera nie polecam, reaktywacje serwerów, które miały w przeszłości sukcesy w popularności nie są dobre. :)

Może i tak, ale jak wlazłem po kilku dniach nieobecności to widać że ludzi przybyło i to nie mało. 

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

Na poprzedniej odsłonie grało się ciekawie, to i tu zobaczę. 

Nie pytajcie o ilość graczy, teraz 400-600 to na prawdę dużo, zaczęła się szkoła i dzieci polazły się uczyć więc graczy metin2 spadło o 50% przynajmniej. 

Serwery mają kilka fajnych okresów: 

- Święta 

- Ferie

- Wakacje

Wtedy można się spodziewać na dobrych serwerach dużo osób. Więc nie narzekać, lepiej mieć te 400 osób i nie tłuc się o bossy czy spoty niż mieć 1,500 i czatować na bossie 24h przy czym nie znaleźć wolnego spota do expa. 

Opublikowano

Na poprzedniej odsłonie grało się ciekawie, to i tu zobaczę. 

Nie pytajcie o ilość graczy, teraz 400-600 to na prawdę dużo, zaczęła się szkoła i dzieci polazły się uczyć więc graczy metin2 spadło o 50% przynajmniej. 

Serwery mają kilka fajnych okresów: 

- Święta 

- Ferie

- Wakacje

Wtedy można się spodziewać na dobrych serwerach dużo osób. Więc nie narzekać, lepiej mieć te 400 osób i nie tłuc się o bossy czy spoty niż mieć 1,500 i czatować na bossie 24h przy czym nie znaleźć wolnego spota do expa. 

Dobre żarty wystarczy spojrzeć na topowe serwery czy szkoła zmieniła na nich liczbę graczy. Chyba szkoła nie jest 24/7 ? Chyba że u Cb taki klimat ^^

Lepiej mieć zapewnioną pewną rozrywkę niż gracz "solo". Rywalizacja to najważniejsza część z życia metina.

Tego nawet serwerem nazwać nie można ^^ Ludzie tutaj grają jedynie z sentymentu sam serwer nie ma nic do zaprezentowania.

IDcncno.png

Opublikowano

Nie ma 16lat ? A moze ma wiecej, no 19 ? Nie rozsmieszaj mnie... Ma 14lat (max) piskliwy glos+ortografia+zachowanie = 10lat, max 14.

Nie chodzi mi o Naomi chlopczyku, poza tym jezeli nie bylo rekrutacji to w jaki sposob ma 'posade' ? Nie wiem z ktorego ch*ja spadles i tak jestes d*****, ktory chcial sie wybic na NAJLEPSZYM serwerze, nie placac podatku, z brakiem licznika, z 14letnia administracja w dodatku nie zgrana, dodatkowo z dostepem do internetu w okreslonych godzinach ( rodzice, haha ) 

NIE POLECAM TEGO SYFU, 'team' to banda bachorow, nie potrafia NIC, nawet wykupic dedyka za swoje pln xD

Opublikowano

Nie ma 16lat ? A moze ma wiecej, no 19 ? Nie rozsmieszaj mnie... Ma 14lat (max) piskliwy glos+ortografia+zachowanie = 10lat, max 14.

Nie chodzi mi o Naomi chlopczyku, poza tym jezeli nie bylo rekrutacji to w jaki sposob ma 'posade' ? Nie wiem z ktorego ch*ja spadles i tak jestes d*****, ktory chcial sie wybic na NAJLEPSZYM serwerze, nie placac podatku, z brakiem licznika, z 14letnia administracja w dodatku nie zgrana, dodatkowo z dostepem do internetu w okreslonych godzinach ( rodzice, haha ) 

NIE POLECAM TEGO SYFU, 'team' to banda bachorow, nie potrafia NIC, nawet wykupic dedyka za swoje pln xD

20922234592b.jpg

Dla niedowiarków myślących że serwera pada lub inne tego typu duperele:

4121914421408101423520.jpeg

Serwer ma się dobrze i nic nie wskazuje że miałby "paść"

Kolejny Odcineczek od Thaila:

...

Opublikowano

20922234592b.jpg

Dla niedowiarków myślących że serwera pada lub inne tego typu duperele:

4121914421408101423520.jpeg

Serwer ma się dobrze i nic nie wskazuje że miałby "paść"

Kolejny Odcineczek od Thaila:

https://www.youtube.com/watch?v=9vxdv5sPUNQ

50osob, niezly rekord.

P.S. Rozdawanie GM za free wedlug Ciebie jest normalne ?

P.S.2. stunt to dzieciak, caly serwer to wie, poza tym ma prawa takie jak 'GA' (czyt. IMPLEMENTOR)

Opublikowano

50osob, niezly rekord.

P.S. Rozdawanie GM za free wedlug Ciebie jest normalne ?

P.S.2. stunt to dzieciak, caly serwer to wie, poza tym ma prawa takie jak 'GA' (czyt. IMPLEMENTOR)

Lol, a jak ja sobie dam "HA" to też muszę mieć implementora? Jedyne prawa implementora ma chyba Flynn. :p

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...