Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2.eu [Dedyk] [Easy/Medium]

RysieQ™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczę co stworzyliście.

Podoba mi się "stary styl" tego serwera. Stare sety też mi się najbardziej podobają, więc widzimy się za kilka minut.

Opublikowano

Na 100 lvl-u za spota leci 0,5% i to niby jest easy? Proponuje zmienić, żeby na nową mapę wejść od 100 lvl-a, a nie 105...

x.jpg
Opublikowano

Na 100 lvl-u za spota leci 0,5% i to niby jest easy? Proponuje zmienić, żeby na nową mapę wejść od 100 lvl-a, a nie 105...

Czyli widać bardzo dopasowany exp jest :D

/

Opublikowano

K***a, kolejny z Teriosa. 

Administracja c*****a, ale do nazwy sentyment. 

Ps: brak możliwości użycia broni na 75 lv. w mistrzach to najbardziej debilny pomysł o jakim słyszałem.

Opublikowano

K***a, kolejny z Teriosa. 

Administracja c*****a, ale do nazwy sentyment. 

Ps: brak możliwości użycia broni na 75 lv. w mistrzach to najbardziej debilny pomysł o jakim słyszałem.

Nigdy nie grałem na Teriosie :)

x.jpg
Opublikowano

Nie polecam.

- Mało osób.

- Admini mają wszystko gdzieś (błędy).

- Nie działa do końca dzwięk (hity etc.).

- Bugują się postacie, wywala z gry.

Serwer: 3/10 za chęci.

Opublikowano

Nie polecam.

- Mało osób.

- Admini mają wszystko gdzieś (błędy).

- Nie działa do końca dzwięk (hity etc.).

- Bugują się postacie, wywala z gry.

Serwer: 3/10 za chęci.

Dzisiaj podobno ma być naprawa bugów. A co do bugujących się postaci i wywalania z gry to jeszcze mi się nie zdarzyło. Jak po tej naprawie będzie w porządku to gram. Widziałem też że TheMrZalegalizowany wstawił filmik z tego serwera tak więc pozostaje tylko obserwować jak to się rozwinie. Od oceny jeszcze się powstrzymam.

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

Gorąco nie polecam. Administracja jest tak niedoświadczona, że najpierw stawia serwer, a dopiero potem zaczyna wprowadzać zmiany, które powinny być od początku serwera.

Dość, że na tym serwerze było może max 200 osób wczoraj, to jeszcze po całym dniu postanawiacie usunąć nie tylko drop broni 75 z groty, ale także wszystkie bronie z ekwipunku. Jeśli tak to Ci, którzy przerobili te bronie na lepsze również powinni mieć usunięte. Bo dlaczego nie?! Dla mnie ten serwer przez taką dziecinną administrację już jest skazany na porażkę. Jak wy takie rzeczy odpierdzielacie, to ja nie chcę wiedzieć co będzie później. Jeszcze raz odradzam gry tutaj, chyba że nie zależy wam czy administracja po jakimś czasie znowu sobie czegoś nie wymyśli.

Jedyne co mogłoby go uratować to całkowity restart od zera. Wtedy każdy byłby na równi i byłoby fair w stosunku do wszystkich. Ogromny minus dla takiej administracji.

148x2p.png

Opublikowano

Witam, dziś przedstawie wam dlaczego nie warto grać na zbugowanym diamondmt2.eu

-mało osób

-masa bugów których administracja nie umie naprawić

-zbugowane skille (aura,silne,strach,zbrojka,czarowane)

-znikające eq http://screenshooter...1961294/xagjghahttp://screenshooter...1961294/gsnikms http://screenshooter...1961294/qmscpte http://screenshooter...1961294/otqcwmv

-zbugowane moby w av2

-bugujące sie postacie

-co chwila wyłączają serwer i robią cofki bez powodu (po nieudanym usunięciu broni na 75lvl, kiedy nawet nie umieli ustawić ich dropu - dropiły w av2, czerwonym lesie, ze szkaty ripa, z metinów w av2)http://screenshooter...1961294/jtcxsfg

-admini uciekający przez pytaniami (po usunięciu broni na 75lvl była masa pytań, bo usuneli wszystkie trutki pomimo że niektórzy dropneli je ze szkat ripera, zrobili cofke i wszystkie bronie na 75lvl wróciły)http://screenshooter...1961294/oyaevot

- "niby" poprawienie dropu - jeszcze wczoraj nie można było nigdzie wydropić broszury szermierki a potrzeba ona jest żeby uleprzyć stalke na niebiana, a potem niebiana+0 na wyższe plusy (aktualnie mozna wydropić 2 sztuki na jednych kanale przez ubicie metina w av2 - respi sie on w jednym miejscu co 30minut, jeden metin na kanał = 8 broszurek co 30minut)

-totalnie zjeb*** drop - nie można nawet zrobić biologa z zębami orków - od 25lvl do 60lvlu poleciały mi 3 zęby orka...

-w zapowiedzi tarcza której nawet nie można wydropić w grze http://screenshooter...1961294/jnahmkt

Jak narazie to tyle z mojej strony - myślałem że to będzie nowy, lepszy diamond, z nową administracją ale gówno z tego wyszło  :)

Nie jest to moja wypowiedz ale w pełni ją popieram 

Opublikowano

Najlepiej byłoby naprawić to wszystko i zrestartować. 

logo.png

Polecam.

Opublikowano

Polecam  naprawić  go i jeszcze raz wystartować 
PEŁNO BUGOW  .. TRUTY w Av2 lecą . ( dno )  to nie to samo co na starym Diamondzie  

I TO Z*******E ULEPSZANIE ..

10% na  +9 ..

Na ulepszanie fenkow , naszyjniku na 41 lvl  meczylem sie z 20 -30 minut  Bo paliło i paliło ... 
 SILNE BUGNIETE..

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Diamond tylko z nazwy odradzam gry bo się solidnie rozczarujecie, jeżeli pamiętacie starego dobrego Diamonda to niech tak zostanie po wejściu się tylko rozczarujecie. Masa bugów sami nie wiedzą z czym wystartowali.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Cała topka leciała na bugu. Jeżeli nie zrobią restartu to nie ma tam czego szukać. Jako że stoi 24h to może po restarcie się utrzymać. Warunkiem jest tylko brak bugów.

logo.png

Polecam.

Opublikowano

Nie polecam same bugi np: z mobami , dropiły bronie  na 75 w av2 teraz usunęli wszystkie lagi  0 chęci naprawy bugów...

Opublikowano

Jeśli ktoś myśli o starcie to nie polecam. Administracja wypuściła serwer pełen bugów i sprawny w 20%. Po prawie 2 dniach umyśliła sobie restart serwera, zamiast naprawić błędy i ukarać tych, którzy cisnęli na bugu. Ten serwer jest tak żałosny, że więcej niż 100 osób po restarcie tutaj nie będzie grać. Stunt, który jest gm ma chyba 15-16 lat, więc nie oczekujcie profesjonalizmu z jego strony. W grze pisze, że jest online i można mu zadawać pytania.. szkoda tylko, że na żadne nie odpisuje! To tylko dla picu, że niby się interesuje serwerem. Jeszcze raz odradzam, chyba że chcecie grać na serwerze z dosłownie niewielką ilością ludzi.
Zamiast wyłączyć serwer i naprawić go to wolą zrestartować do zera. Nie oczekujcie, że po restarcie za wiele się zmieni. Może poprawią kilka rzeczy, ale dalej będą ważne bugi nieusunięte, o których nawet nie wiedzą.

TL;DR: jeśli myślicie o grze tutaj, to odradzam. Serwer zbugowany, a administracja ma to w dupie.

148x2p.png

Opublikowano

Dzisiaj ma być restart serwera. Ma zostać wszystko odbugowane. Zawitam i zobaczę co to będzie. Na tą chwilę administracja stara się to ogarnąć więc może coś z tego wyjdzie. 

logo.png

Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...