Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2.eu [Dedyk] [Easy/Medium]

RysieQ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj ludzie zróbcie coś swojego niż " Odgrzewane Kotlety " To Asfen już nawet jak robi na gotowcu to dodaje kupowane rzeczy... a wy tylko to że pewnie pobugowane src z mortyriusza jak to rysieq robi pozdro. Nie polecam bo to nie ma sensu grać na xxx odsłonach odgrzewanych serwerów... Zróbcie coś swojego... A co do Administracji Jak będziecie dodawać rzeczy to nie z epvp i dev pls :) Pozdrawiam i nie polecam.

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DiamondMT2 to był świetny serwer, dla mnie jeden z lepszych na metinowskiej scenie. No ale właśnie, był. Głupotą dla mnie jest tworzenie po raz czwarty takiego samego serwera widząc jak się przyjęły jego dwie ostatnie reaktywacje. I tu nie chodzi o administracje, że źle do tego podeszli - ten serwer nie będzie miał graczy. Jego lata świetności dawno już minęły, teraz to jest za słaby serwer, większości ludzi się już przejadł bo kto nie grał na diamondzie, który miał już trzy odsłony. Gdyby to jeszcze tworzył Crive to... Też nie wiem czy bym zagrał, no bo ile mozna grac od początku na tym samym. Każdy się już na tym serwerze wygrał i tyle. Jeżeli zadowoli Was stała liczba graczy w ilości max 80 graczy to gratulację. I taka jest prawda. Na start wbije może 200 osób, a może i nie a grać tu będzie tyle ile pisałem. Tak w ogóle dla mnie kopiowanie takich serwerów to czyste frajerstwo, prawdziwy diamond traci tylko swą renomę. Pozdrawiam, sry za błędy ale telefon. :)

Opublikowano

Ciekawe czy serwer wypali. Z prezki wychodzi ,że będzie ciekawy, ale nie wiadomo jak z bugami. Mapki są super bo przypominają mi stare serwery. Ale czy polecam to jeszcze nie wiem. Myślę ,że dużo osób będzie grało. :)

Opublikowano

Oj ludzie zróbcie coś swojego niż " Odgrzewane Kotlety " To Asfen już nawet jak robi na gotowcu to dodaje kupowane rzeczy... a wy tylko to że pewnie pobugowane src z mortyriusza jak to rysieq robi pozdro. Nie polecam bo to nie ma sensu grać na xxx odsłonach odgrzewanych serwerów... Zróbcie coś swojego... A co do Administracji Jak będziecie dodawać rzeczy to nie z epvp i dev pls :) Pozdrawiam i nie polecam.

ktoś cie prosił o zbędny komentarz na mój temat złodzieju ? Jakoś ty tego nie mówiłeś jak helium rework startował hmm ?

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

To nie przejdzie....

Serwer odświeżycie, ale graczy już tych samych nie będzie, tego klimatu też nie będzie.

Tyle w temacie.

Opublikowano

będzie dobrze ;)

1. Jak ma się sprawa z dungeonami? Wszystkie można zrobić solo?

2. Damy radę wbić maxa bez buffa?

3. Skąd bronie 75?

4. Jest wbudowany BS?

5. Ciężko zrobić do maxa bronie/zbroje/biżuterie?

6. Klasy są zbalansowane?

148x2p.png

Opublikowano

Zagram oraz polecam bo takich właśnie serwerów tej pięknej gry brakuje.  ^_^

Jak reklama serwera? 

Jest TS3?

Opublikowano

Zrobiłem konto na stronę normalnie się loguje a gdy się chce zalogować do gry to piszę że mam nieprawidłowe dane, wtf ? ;d 

już działa, za długie hasło miałem xD 

xD 

Opublikowano

bo

Zrobiłem konto na stronę normalnie się loguje a gdy się chce zalogować do gry to piszę że mam nieprawidłowe dane, wtf ? ;d 

bo moze jeszcze nie otwarty lub przerwa techniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...