Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie ciekawe tryby lub serwery chcielibyście zobaczyć na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JA BYM ZAGRAŁ NA DOBRYM SERWERZE Z AUTORSKIMI GILDIAMI I AUTORSKIMI BANAMI ZA ŚMIERĆ TAKI EASI HC

ALE FAJNIE TEŻ BYŁOBY MIEĆ BOY FARMERA COBBLA X I JAKIEŚ INNE RECEPTURY

Mamy już to wszystko na serwerze, z wyjątkiem banów za śmierć. :)

4L0M4l0.png

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie na centrumpvp możliwość bicia się na spawnie (Mamy diaxowy miecz w eq i gdy na niego najedziemy to ubiera nam się set diaxowy i możemy walczyć z graczami którzy również mają w ręce miecz)

O

/V\

/''\

Opublikowano

Dodajcie na centrumpvp możliwość bicia się na spawnie (Mamy diaxowy miecz w eq i gdy na niego najedziemy to ubiera nam się set diaxowy i możemy walczyć z graczami którzy również mają w ręce miecz)

Pomyślimy. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

JA BYM ZAGRAŁ NA DOBRYM SERWERZE Z AUTORSKIMI GILDIAMI I AUTORSKIMI BANAMI ZA ŚMIERĆ TAKI EASI HC

ALE FAJNIE TEŻ BYŁOBY MIEĆ BOY FARMERA COBBLA X I JAKIEŚ INNE RECEPTURY

Mamy już to wszystko na serwerze, z wyjątkiem banów za śmierć. :)

hehe śmieszny Hammer :D Autorskie wtyczki ? xD Jasne szkoda, że są z internetu bądź są kradzione z wycieków :D Gildie - funnyGuild Cały ranking + tablista, co do kradzionych pluginów to drop z McHard'a oraz ich Api oczywiście z zmienioną nazwą na cpvpDrop i cpvpApi. Co do samego załozyciela to 0 szacunku dla graczy raczej próbuje każdego dymać na kasę. Przykładowe zdarzenie ? Helper zbanował gracza bo ten nie chciał pobrać TeamViewera ze względu na nie znajomość tego programu dostał bana za brak współpracy przyszedł to wytłumaczyć na co Hammer łaskawie powiedział: "Co ty tam piszczysz ?" gracz odpowiedział, że odstał nie słusznego bana opowiedział zdarzenie na co Hammer odparł "Możesz sobie kupic unbana" - chamsko podsyłając link do sklepu. Hammer oszukał mnie ale zapewne nie byłem pierwszym i ostatnim. Serwer jest postawiony na skryptach i nie posiada żadnego autorskiego plugin-ów prócz mojego AntyCheat'u za którego Hammer nie raczył zapłacić :D

Nie polecam zadawać się z tym człowiekiem ani grac na jego serwerze.

@@AntyWarn

Co chciałbym zobaczyć na serwerze hmm CastleMode, XvsX, orginalny ranking, oddzielne areny, wyszukiwanie przeciwników na podstawie rankingu, autorskie pluginy, i większy szacunek do graczy :)

Opublikowano

hehe śmieszny Hammer :D Autorskie wtyczki ? xD Jasne szkoda, że są z internetu bądź są kradzione z wycieków :D Gildie - funnyGuild Cały ranking + tablista, co do kradzionych pluginów to drop z McHard'a oraz ich Api oczywiście z zmienioną nazwą na cpvpDrop i cpvpApi. Co do samego załozyciela to 0 szacunku dla graczy raczej próbuje każdego dymać na kasę. Przykładowe zdarzenie ? Helper zbanował gracza bo ten nie chciał pobrać TeamViewera ze względu na nie znajomość tego programu dostał bana za brak współpracy przyszedł to wytłumaczyć na co Hammer łaskawie powiedział: "Co ty tam piszczysz ?" gracz odpowiedział, że odstał nie słusznego bana opowiedział zdarzenie na co Hammer odparł "Możesz sobie kupic unbana" - chamsko podsyłając link do sklepu. Hammer oszukał mnie ale zapewne nie byłem pierwszym i ostatnim. Serwer jest postawiony na skryptach i nie posiada żadnego autorskiego plugin-ów prócz mojego AntyCheat'u za którego Hammer nie raczył zapłacić :D

Nie polecam zadawać się z tym człowiekiem ani grac na jego serwerze.

@@AntyWarn

Co chciałbym zobaczyć na serwerze hmm CastleMode, XvsX, orginalny ranking, oddzielne areny, wyszukiwanie przeciwników na podstawie rankingu, autorskie pluginy, i większy szacunek do graczy :)

cpvpApi? 

9RDQ84t.jpg

Nazwy są tylko dla mnie, mogę je sobie nazywać jak chce. :v

"Co ty tam piszczysz?" to bind, i nie mówię tego ja. Bany za niepobranie TeamViewer'a są w 100% słuszne, jest wszystko w regulaminie. Unbana od słusznego bana można uzyskać tylko poprzez kupno go na stronie lub poczekaniu na unban all. Nikogo nigdy nie oszukałem i raczej nie oszukam. ;)

Fragment "pluginu" od pana wyżej i dowód, że chciał próbować zniszczyć serwer. Wcześniej była komenda, która dawała mu operatora na serwerze, ale usunąłem już te wersje.

420KzNG.jpg

Nawet na skypie w prywatnej rozmowie wciskał mi, że próbowałem go oszukać i nie zapłacić.

//

Za jakiś czas na naszym serwerze powinniśmy ujrzeć nowe tryby. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

420KzNG.jpg

Przecież to nie będzie działać bo jest loopowanie, a w nim usuwanie z tej samej listy (która jest loopowana). Przecież to ConcurrentException. Polecam użyć iteratora...

dodaj ranking na stronie, ale taki, gdzie każda śmierć jest napisana przez kogo.

Q8eOMob.png

Opublikowano

X Oj Hammer Hammer dorośnij i przestań oszukiwać samego siebie :)

I nie pisz ludziom, że posiadasz cokolwiek autorskiego bo jedyne co masz swojego na tym serwerze to skrypty. Co do tego ss'a to pokaż nam kod pluginu a raczej antycheatu którego aktualnie używasz na serwerze ;) a nie jakiegoś screena namalowanego przez Ciebie w paincie :) A jeżeli chodzi o brak kultury osobistej to też ci tego atutu nie brakuje przy czy nie okłamuj ludzi, że masz coś nagrane skoro cały czas to powtarzasz.

Dostałeś ponad 100 wersji tego plugin, które zawierały poprawki i do dnia dzisiejszego używasz mojego pluginu za który nie zapłaciłeś...

post-671759-0-01988200-1442349777.png

@AntyWarn

Dodajcie minigry jak na innych serwerach wensza i mosze jesze hidenseeksa

Opublikowano

attachicon.gifBez tytułu.png  Oj Hammer Hammer dorośnij i przestań oszukiwać samego siebie :)

I nie pisz ludziom, że posiadasz cokolwiek autorskiego bo jedyne co masz swojego na tym serwerze to skrypty. Co do tego ss'a to pokaż nam kod pluginu a raczej antycheatu którego aktualnie używasz na serwerze ;) a nie jakiegoś screena namalowanego przez Ciebie w paincie :) A jeżeli chodzi o brak kultury osobistej to też ci tego atutu nie brakuje przy czy nie okłamuj ludzi, że masz coś nagrane skoro cały czas to powtarzasz.

Dostałeś ponad 100 wersji tego plugin, które zawierały poprawki i do dnia dzisiejszego używasz mojego pluginu za który nie zapłaciłeś...

attachicon.gifBez22 tytułu.png

@AntyWarn

Dodajcie minigry jak na innych serwerach wensza i mosze jesze hidenseeksa

Zerwałeś "umowę", próbowałeś mnie oszukać i oczerniasz mnie teraz publicznie.

BkJ2joi.jpg

Minigry mamy wprowadzić w dalekiej przyszłości. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Hehe śmieszny jesteś :) Nie zapłaciłeś za plugin bo jesteś złodziejem, używasz mojego pluginu. "Oczerniasz" - link do słownika ćwierćinteligencie - LINK. Twoje IQ naprawdę jest < 90. To jest smutne. Kogokolwiek zapytam o zadanie na temat Ciebie odpowiada: "Tak znam ale to jest pierdolon* kurw*. Daun j****y". Nie usłyszałem ŻADNEJ pozytywnej opinii. A w tematach, które mają reklamować twój "paraSerwer" ludzie także wytykają ci twoje nieudolności i kłamstwa więc dorośnij emocjonalnie przynajmniej do tego poziomu 12 latka ...

@AntyWarn

Usuńcie P2W to psuje rozgrywkę

Opublikowano

Hehe śmieszny jesteś :) Nie zapłaciłeś za plugin bo jesteś złodziejem, używasz mojego pluginu. "Oczerniasz" - link do słownika ćwierćinteligencie - LINK. Twoje IQ naprawdę jest < 90. To jest smutne. Kogokolwiek zapytam o zadanie na temat Ciebie odpowiada: "Tak znam ale to jest pierdolon* kurw*. Daun j****y". Nie usłyszałem ŻADNEJ pozytywnej opinii. A w tematach, które mają reklamować twój "paraSerwer" ludzie także wytykają ci twoje nieudolności i kłamstwa więc dorośnij emocjonalnie przynajmniej do tego poziomu 12 latka ...

@AntyWarn

Usuńcie P2W to psuje rozgrywkę

Gdzie używam twojego pluginu, a nawet jak tak to dlaczego miałbym go nie używać? Tak, brawo - to właśnie znaczy oczernianie, to co teraz robisz ty tutaj. :) W moich tematach ludzie się wypowiadają na mój temat i zwykle brakuje im argumentów, ponieważ po prostu nie mają racji, tak jak ty teraz. ;) Nie zapłaciłem za plugin, ponieważ próbowałeś mnie oszukać i dałeś mi niedziałający i zbugowany plugin. Ostatnia wysłana wersja to wersja z backdoorem przedstawionym na screenie kilka postów wyżej.

Myślę, że u nas nie występuje Pay2Win, jeśli tak to podaj przykład i propozycje zapobiegania lub zniwelowania.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@HAMMERxPL

@Drahonix

BkJ2joi.jpg

Po tym kodzie niby do backdoora i do kodu całego pluginu powiem że napewno nie był pisany przez tą samą osobę. (kod do tego "backdoora" nie był pisany przez authora)
Jak ktoś wyżej napisał nie ma prawa działać pętla z usuwaniem plików-.- . Posiadam wersje tego pluginu ponieważ go testuje i nie ma tam czegoś takiego jak registerSmartNpcs().
Więc najprawdopodobniej sam napisałeś ten ujowy  "backdoor" który nie ma prawa działać  i zarazem pokazałeś swoją znikomą wiedze na temat javy.

A co do tego oczerniania to nie pierwszy raz widze jak ludzie cię wyzywają od złodziej, dzieci, oszustów:)

+ widać ten pro serwer 5 osób na easyhc

na pvp 36

@AntyWarn może nowy tryb z łukami różnymi np łuk pajęczyn, explosive łuk itp:)

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

@HAMMERxPL

@Drahonix

Po tym kodzie niby do backdoora i do kodu całego pluginu powiem że napewno nie był pisany przez tą samą osobę. (kod do tego "backdoora" nie był pisany przez authora)

Jak ktoś wyżej napisał nie ma prawa działać pętla z usuwaniem plików-.- . Posiadam wersje tego pluginu ponieważ go testuje i nie ma tam czegoś takiego jak registerSmartNpcs().

Więc najprawdopodobniej sam napisałeś ten ujowy  "backdoor" który nie ma prawa działać  i zarazem pokazałeś swoją znikomą wiedze na temat javy.

A co do tego oczerniania to nie pierwszy raz widze jak ludzie cię wyzywają od złodziej, dzieci, oszustów:)

+ widać ten pro serwer 5 osób na easyhc

na pvp 36

@AntyWarn może nowy tryb z łukami różnymi np łuk pajęczyn, explosive łuk itp:)

Pewnie, że nie ma, bo jest tylko w ostatniej wersji, którą mi wysłał. Nie napisałbym niczego w javie, więc nie mógłbym tego napisać. Data modyfikacji i data wysłania pliku, wraz z rozmowami się zgadzają. Podaj konkretne przykłady kto mnie wyzywa, podam ci dokładny powód dlaczego. ;) To są tylko pomówienia, gdyż nikogo nie okradam ani nie oszukuję. 

Dokładna data modyfikacji, pokazany kod, wycinek rozmowy, w której mi to wysyła i wspomina o "licencji" oraz sam autor pluginu o tym pisze. Jest to osoba raczej początkująca i ciężko mu idzie napisanie czegokolwiek, więc dlaczego nie miałby sam tego napisać? Moja znikoma wiedza javy? Pewnie, że tak, nie piszę pluginów sam, bo się tym nie zajmuję. Szukam programistów, a w większości są to tacy ludzie jak Pieprzyk, którzy prędzej czy później rezygnują.

(Proszę nie usuwać)

GLELo6N.jpg

t7YtagG.jpg

Z Pieprzykiem chciałem współpracować dalej, mieliśmy w planach napisanie wielu pluginów, więc nie wiem dlaczego miałbym choć 1 powód do zerwania umowy lub nie uiszczenia opłaty za plugin. Mogę prowadzić takie dyskusje bardzo długo, jeśli ktoś nie ma racji lub nie zna prawdy.

Ten serwer to głównie PVP, bo jest to prowadzone od ponad półtora roku, a EasyHC to tylko dodatek. Taki tryb został już nam zaproponowany w tym temacie. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

@HAMMERxPL

Czas aby sie otus wypowiedzial :3

1)Sam pieprzyk jest w sobie z*******y, potrafi bardzo duzo jak na czas w jaki sie nauczyl tego wszystkiego ,fakt faktem wiekszosc rzeczy z antycheatu czy pomysly sa moje, i nie zaslugujesz nawet hammer aby patrzec na ten kod a co dopiero uzywac.

2)Na temat samego hammera az szkoda mi slow, jest to czlowiek nie normalny strzelam ze przez keidys go jebnal gdzies tir na pasach czy cos bo bajki to on ma niezle.

3) Jestes smieciem i bedziesz, pol mpc sie wypowiada o Tobie jak o smieciu.

4) Gdy wywalaem Ci serwer crasherem to prawie plakales, my tez plakalismy tylko tyle ze ze smiechu.

5) Typowe odzywki hammera:

HAMMER: zrobic to ja ci moge wizyte w szpitalu
HAMMER: przyjmij zapor
HAMMER: zapro
HAMMER: smieciu
Juz pomijam fakt ze wyglada jakby go robili z puszki coca coli, no ale ciii nikt nie musi wiedziec j****y placek 50kg ;)
6)A propo autorskich rzeczy, tak hammer uzywa skryptow xD funny guilds rankingu chowa komendy no coz tak i bywa.

Na koniec powiem tylko tyle ze pisalo do Ciebie okolo 20 programistow, z nikim sie nie dogadales, wiec cos jest z toba nie tak.

Pieprzyk to dobry programista, i nie wrzucilby tego backdoora wiec nie pierdol glupot.

A i kiedy mnie pozwiesz za te crashe xD?
Opublikowano

@HAMMERxPL

Czas aby sie otus wypowiedzial :3

1)Sam pieprzyk jest w sobie z*******y, potrafi bardzo duzo jak na czas w jaki sie nauczyl tego wszystkiego ,fakt faktem wiekszosc rzeczy z antycheatu czy pomysly sa moje, i nie zaslugujesz nawet hammer aby patrzec na ten kod a co dopiero uzywac.

2)Na temat samego hammera az szkoda mi slow, jest to czlowiek nie normalny strzelam ze przez keidys go jebnal gdzies tir na pasach czy cos bo bajki to on ma niezle.

3) Jestes smieciem i bedziesz, pol mpc sie wypowiada o Tobie jak o smieciu.

4) Gdy wywalaem Ci serwer crasherem to prawie plakales, my tez plakalismy tylko tyle ze ze smiechu.

5) Typowe odzywki hammera:

HAMMER: zrobic to ja ci moge wizyte w szpitalu
HAMMER: przyjmij zapor
HAMMER: zapro
HAMMER: smieciu
Juz pomijam fakt ze wyglada jakby go robili z puszki coca coli, no ale ciii nikt nie musi wiedziec j****y placek 50kg  ;)
6)A propo autorskich rzeczy, tak hammer uzywa skryptow  xD funny guilds rankingu chowa komendy no coz tak i bywa.

Na koniec powiem tylko tyle ze pisalo do Ciebie okolo 20 programistow, z nikim sie nie dogadales, wiec cos jest z toba nie tak.

Pieprzyk to dobry programista, i nie wrzucilby tego backdoora wiec nie pierdol glupot.

A i kiedy mnie pozwiesz za te crashe  xD?

Nie obchodzą mnie pomówienia nic nieznaczących ludzi z mpcforum, Pieprzyk taki "z*******y" to chyba nie jest, skoro tak mnie chciał oszukać i teraz wmawia, że ja jestem oszustem i nie chciałem mu zapłacić. Na to, że to jego plugin i kod są niezbite dowody w moim poście wyżej. Nie widziałeś chyba nigdy płaczu, kim trzeba być, żeby psuć komuś czyjąś pracę? Wydaję własną kasę na wystartowanie edycji i taki ktoś jak ty mi ją psuje? Jesteś "programistą", więc możliwe, że napisałem ci o problemie serwera.

Moje "typowe odzywki"? Napisałeś do mnie, nie wiem po co, zaczynasz mnie obrażać, nie chciałem tego robić, ale napisałem to, bo i tak jesteś zerem. Pokaż co pisałeś do mnie dzisiaj lub wtedy. ;) Nie widziałeś jak wyglądam, też nie wiem skąd ci się wzięła moja waga 50 kg, patrząc na twoje zdjęcia może opiszesz sam siebie, hmm? 

Nie pisało również do mnie 20 programistów, jest to liczba około 5 z czego, 2 odrzuciłem, 2 z nich to Pieprzyk i Ty, czyli oszuści i poświęcanie na was czasu to zwykłe marnotrawstwo. Co do jego "backdoora" to tak jak pisałem są tam niezbite dowody.

Pozywanie za crashe? Sam chciałeś mi podać swoje wszystkie dane, mówiąc, żebym to zrobił - była to twoja propozycja - jak powiedziałem, żebyś mi je podał to nagle zmieniałeś temat.

ja to bym chciał zobaczyć dobrze zrobione pl , ogar administracje :).

Mamy już to wszystko, organizujemy też często rekrutacje, dzięki którym można do nas dołączyć. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

@HAMMERxPL

najnowsza wersja? na skype pisze że w niedziele około 22 pisaliście mi wysyłał w ten wtorek/środe więc wątpię że ty masz jakąś najnowszą wersje-.-

Zastanawia mnie czemu nawet jeśli to on ci napisał tego "backoora" który kur nie miał prawa działać... to po co miałby to robić jeśli byś mu zapłacił to na pewno by nie dawał backdoora-.-

więc ty musiałeś go oszukać...

@AntyWarn to jeśli to jest pvp to po co mieszać tryby? skupić sie na jednym i tyle

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

@HAMMERxPL

najnowsza wersja? na skype pisze że w niedziele około 22 pisaliście mi wysyłał w ten wtorek/środe więc wątpię że ty masz jakąś najnowszą wersje-.-

Zastanawia mnie czemu nawet jeśli to on ci napisał tego "backoora" który kur nie miał prawa działać... to po co miałby to robić jeśli byś mu zapłacił to na pewno by nie dawał backdoora-.-

więc ty musiałeś go wychujać.

@AntyWarn to jeśli to jest pvp to po co mieszać tryby? skupić sie na jednym i tyle

Najnowsza wersja, którą mi dał. Ostatnia.

Spytał się, kiedy mu zapłacę, więc odpowiedziałem, że jak będę wypłacał kasę, czyli po 20 września. Potem zaczął nie wiem o co płakać i nagle chciał, żebym mu zapłacił dzisiaj. Po kilku godzinach wysłał mi wersję z tym backdoorem, zobaczyłem kickowanie gracza i banowanie, więc od razu mu to napisałem, a jeśli to nie działa to po co to dodawał?

Mamy serwer EasyHC i PVP, mamy w planach również dodawanie nowych serwerów i trybów, więc mieszanie to nic złego. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Hammer po prostu jesteś na tyle przyjebany, że nie potrafisz zrozumieć samego siebie przy czym twoje wypowiedzi mają tyle sensu merytorycznego i logicznego, że to szkoda aż się wypowiadać. A prowadzenie monologu przy Tobie nie ma sensu bo i tak gówno z niego wywnioskujesz (Tak monologu o ile wiesz co to znaczy to chodzi tutaj o bezsens twoich wypocin - takie objaśnienie dla Cibie bo ludzi takich jak ty czyli IQ < 90 trzeba edukować i to nawet przez internet co faktycznie jest smutne no ale nie każdy przecież mógł mieć zapewniony rozwój w pełnym zakresie, którego u Ciebie najwidoczniej kiedyś zabrakło). Więc skończ te swoje żałosne wypowiedzi i schowaj się tam gdzie twoje miejsce ;D

Opublikowano

Hammer po prostu jesteś na tyle przyjebany, że nie potrafisz zrozumieć samego siebie przy czym twoje wypowiedzi mają tyle sensu merytorycznego i logicznego, że to szkoda aż się wypowiadać. A prowadzenie monologu przy Tobie nie ma sensu bo i tak gówno z niego wywnioskujesz (Tak monologu o ile wiesz co to znaczy to chodzi tutaj o bezsens twoich wypocin - takie objaśnienie dla Cibie bo ludzi takich jak ty czyli IQ < 90 trzeba edukować i to nawet przez internet co faktycznie jest smutne no ale nie każdy przecież mógł mieć zapewniony rozwój w pełnym zakresie, którego u Ciebie najwidoczniej kiedyś zabrakło). Więc skończ te swoje żałosne wypowiedzi i schowaj się tam gdzie twoje miejsce ;D

Moje wypowiedzi są sensowne i nie robię dużo poza konfrontowaniem waszych "argumentów".  Obrażanie mnie nie ma tutaj sensu, gdyż sam wypowiadasz się bezsensownie na tematy, o których nic nie wiesz. Mam coś wywnioskować od rozmów z dzieckiem, który nic nie wie o życiu? Popełniłem jakiś błąd, że mam coś wywnioskować?

Niedługo wprowadzimy nowe tryby! :)

X

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...