Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ref

Dzisiaj w nocy przenoszę bazę danych na serwer dedykowany, myślę, że dzięki temu serwer nie będzie lagował powyżej 120 Online, ponieważ taki jest maksymalny limit połączeń do DB, dziś w nocy nie będzie tego limitu.

baner.png

Opublikowano

@ref

Dzisiaj w nocy przenoszę bazę danych na serwer dedykowany, myślę, że dzięki temu serwer nie będzie lagował powyżej 120 Online, ponieważ taki jest maksymalny limit połączeń do DB, dziś w nocy nie będzie tego limitu.

Maksymalny limit na blutu, to chyba 150, nie jestem pewny.

­

Opublikowano

@Norbertsons

czemu ukradłeś is ?

@topic

Nie polecam ! IS z Attessi ... Nastawiony serwer pod $$$ ... Jedynie w is tło i guziki zmieniłeś... Oto dowód na to ze is z attessi.. Link :https://m.youtube.co...L&v=E7tf9ysvaYc
Na dodatek pliki z Alexandrine ,a piszesz że sam pisałeś od 0 skoro nie umiałeś IS własnego zrobić ... Nie polecam wszystko skradzione..

Opublikowano

@Norbertsons

czemu ukradłeś is ?

@topic

Nie polecam ! IS z Attessi ... Nastawiony serwer pod $$$ ... Jedynie w is tło i guziki zmieniłeś... Oto dowód na to ze is z attessi.. Link :https://m.youtube.co...L&v=E7tf9ysvaYc

Na dodatek pliki z Alexandrine ,a piszesz że sam pisałeś od 0 skoro nie umiałeś IS własnego zrobić ... Nie polecam wszystko skradzione..

Powiedział typ, który ukradł is, nie jestem pewien komu i jeszcze sobie prawa przypisał, największy złodziej skryptów i stron na tym forum. Panel zeusa sobie przypisałeś.

@ZeuSXP rozpoznajesz ten itemshop? z nyzasf

@topic

Serwer jak najbardziej polecam.

Opublikowano

@Norbertsons

czemu ukradłeś is ?

@topic

Nie wiem czy wiesz, ale ten ItemShop był i jest w plikach przeze mnie udostępnionych w wersji niemieckiej za darmo.

Pliki nie są mojego autorstwa, jedynie wrzuciłem je tutaj na forum.

@Polecam serwer.

­

Opublikowano

mla531.jpg

Coś sie zepsuło i moge wejść na każde konto :/

Cookies zmieniłeś/ew. usunąłeś i nowe utworzyłeś.

Ja się kiedyś z czatem tak bawiłem. ;p

Polecam serwer.

Kiedy będzie twierdza?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...