Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie oceniaj mnie i nie mów z których jestem.

Nie znasz mnie, więc nie wyrażaj się na mój temat...

Twoje posty dają świadectwo o Tobie i na ich podstawie mam prawo wyrabiać sobie o Tobie opinię. Twój pierwszy post jest napisany 2 godziny po starcie serwera, prawdopodobnie kilkanaście minut po Twojej rejestracji. Takie coś nie ma prawa być "przemyślaną" opinią z resztą sam się o tym przekonujesz bo piszesz drugą. Była ewidentnie napisana żeby dostać bonusy na serwerze, a cytując: to jest dokładnie to, co Ciebie śmieszy.

rozśmieszają mnie te wypowiedzi, opinie, za odpowiedź która przedstawia serwer w dobrym świetle dostajecie grzybki

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFixiq

O co dokładnie Ci chodzi?

@Hinar

Odpuść mu, on ma własny świat.

Czy własny świat to nie wiem, na pewno mam własne zdanie a że jesteśmy w wolnym kraju i "jeszcze" wolnym internecie mam prawo napisać co uważam za stosowne, stwierdziłem tylko że wszystkiego na raz napchane na tym serwerze, niczym szczególnym spośród wielu się nie wyróżnia.

Opublikowano

Przykład masz ItemShop, zamiast zrobić jedną walutę za którą się dane rzeczy kupuje, to jakieś pióra, diamenty itp.

Opublikowano

Nie korzystając z ItemShopu, zostałbym w tyle w porównaniu do innych.

Co innego, jakby to wszystko było ładnie jakoś oprawione, a to nawet podstaw HTML/CSS się nie trzyma :)

Opublikowano

Złota? A po co mi złoto jak kantor jest skopiowany z Cherry i 20mln złota jest do tej pory nie zmienione.

Opublikowano

Kolejne +1 w inteligencję to 92 questy. Dzięki temu eventowi to będą tylko 46! Gdyby oczywiście trwał tyle czasu.

A z gildią mnie nie rozśmieszaj, potrzebne złoto to grosze. Do ulepszania budynków potrzebne są grzyby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...