Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli kupujesz pety, to proste, że maksowanie będzie droższe.

Jeśli pety są według Ciebie "opcjonalne" to źle je zaprojektowałeś. Poza tym z tak zbuffowanymi lochami bez kupowania petów progres postaci zatrzymuje się w miejscu.

serv pada :P 13 online a max 24h to 34graczy

To pewnie przez rozpoczęcie roku szkolnego. Jest 5 aktywnych graczy a to oznacza top6 po tygodniu rozgrywki. Mnie to by tylko zachęciło ;)
  • Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie działa? Może byś coś powiedział zanim coś zrobisz

hahahahahahahaahhaha

@Norbertsons po raz kolejny rucha swoich graczy.

Już kolejny raz kasuje serwer mimo że gracze włożyli tam swoje pieniądze i swój czas

Za tydzień wystartuje nowy jego serwer i znowu go skasuje jesli będzie mało osób lub coś innego mu się nie spodoba.

Totalna porażka, patologia.

Eucalyptus też pada a licznik mimo, że pokazuje 100+ jest podkręcony, jeśli ktoś jeszcze gra to apeluję o wybranie innego serwera shakes and fidget (już nawet nie musi to być mój serwer ale jakikolwiek inny).

Tematy tego użytkownika w tym dziale powinny być zamykane bo jest oszustem a o ile mi wiadomo MPC takich nie toleruje.

Nie polecam serwera założonego przez tą osobe.

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...