Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SfPrivatePl

Właśnie muszę coś z tym zrobić, lagi koszmarne, podkręcony licznik, staty sprzedaję, więcej grzechów nie pamiętam.

Muszę się zastanowić nad zamknięciem serwera lub przeniesieniu go na jakiś płatny hosting, jaki polecasz?

Tylko nie jakiś drogi, bo chcę drugiego skina sobie do LOLa kupić i w tym Margonem coś tam jeszcze kupię.

PS: Na Skype potem wbiję, nie jestem teraz na lapku.

baner.png

Opublikowano

Cześć piszę tutaj bo mi obiecali itemy na serwerze jak to zrobię.

Admin założył sobie normalną postać i gra na niej, w tej chwili on i jego gildia #1 pobyt w gildii kosztuje.

Aspekt rywalizacji międzygildyjnej można skreślić, a między graczami to jest bardziej "kto więcej wydał".

Serwer ma rozbudowany ItemShop w którym jest pełno rzeczy za darmo (bonusy dzienne i co 3 godziny). ItemShop i cała reszta to robota amatora, wygląda jak g****o ale działa.

Da się grać za darmo, choć nie liczyłbym na wysoką pozycję. Za odpowiednią kwotę można dosłownie kupić #1.

Serwer jest pełen dzieciarni, nawet poziom teamu jest poniżej normy. Norbi (admin) bardzo lubią się z Hugohej i łatwo zgadnąć kto poszybował z nieznanej pozycji nagle na #2.

Czat jest idiotyczny, emotki automatycznie zamieniają sylaby w słowach takie jak "tak" "nie" "hej" a admin nie wykazuje się umiejętnościami żeby to zrobić jakoś logicznie.

Edytowałem opinię po dzisiejszych "incydentach", omijajcie serwer z daleka.

Opublikowano

Cześć piszę tutaj bo mi obiecali itemy na serwerze jak to zrobię

Nie wiem od czego zacząć może najpierw że świetnie się bawię, choć nie mam porównania bo to mój pierwszy serwer.

Admin założył sobie normalną postać i gra na niej, w tej chwili #1 (nie, nie czituje na niej)

Na serwerze jest tylko jedna "poważna" gildia więc aspekt rywalizacji międzygildyjnej można skreślić

Poza grą serwer ma rozbudowany ItemShop, w którym jest pełno rzeczy za darmo. Chyba mało osób o tym wie, stąd mało "mocnych" graczy. Też nie wiedziałem na starcie i dużo na tym straciłem :P

Da się grać za darmo, choć nie liczyłbym na wysoką pozycję. Za odpowiednią kwotę można dosłownie kupić #1, dlatego nie warto patrzeć na Salę Chwały :P

Samo wykonanie jest stabilne ale nieestetyczne!

Wspomnę jeszcze o regulaminie. Gdy JanuszPalikot (jeden z modów) jest na serwerze, połowa dyskusji w czacie dotyczy regulaminu. Gracze boją się, że wspominając o innej grze dostaną bana. Wspomnienie o czymkolwiek to automatycznie reklama. Napisałem, że patrząc na to przypomina mi się komuna. Dostałem ostrzeżenie, a moja wypowiedź usunięta. Jak cenzura za komuny xD

Od teraz można wpłacać tylko grzybki kupione w SMS Shopie:

MUfHvXF.png

Dwa przykłady, że serwer to totalne p2w, a admin jest nastawiony pod hajs. Jeszcze jakieś dowody? ;)

Opublikowano

Tak jest ale sądząc po ilości graczy to fortuny nie zarabia. A tak jak mówiłem dużo rzeczy jest w ItemShopie za darmo, wystarczy trochę oleju w głowie i da się sporo osiągnąć sam jestem w topce bez wydania ani złotówki.
Mój post mógł być odebrany jako hejt ale nie miałem tego na myśli, po prostu wymieniłem negatywy bo są ważniejsze. Na serwerze jest masa fajnych ludzi i zapowiada się że postoi dłużej
Edit, jednak miał być hejt.

PS Wcześniej nie dało się żadnych grzybków wpłacać

Opublikowano

@GILUxDILU

Tak, tak pod kasę, szkoda, że smsy są z sw :). Czekam aż mi skina kupią do LOL'a.

Po za tym wyjdź z tego tematu.

Skończ nabijać sobie posty, bo to się robi żałosne  :angry:.

@Hinar

Wiem, błąd został już naprawiony, działa poprawnie.

Za kłopoty przepraszam.

@topic

W najbliższym czasie znów uruchomię Oktoberfest.

baner.png

Opublikowano

Dwa przykłady, że serwer to totalne p2w, a admin jest nastawiony pod hajs. Jeszcze jakieś dowody? ;)

Tak jak mówisz.

Pamiętaj, masz 2 księżyce do nabrania słuszności co do moich szłuszności.

@kiedy promocja na sms?

Opublikowano

@SfPrivatePl

Tak, wiem i jak księżyc znajdzie się na... sratata.

Na razie nie mam zamiaru robić promocji na SMS'y.

Tak jak mówisz.

Norbert, źle! Czytaj dokładnie: http://scr.hu/1i9x/q8gxj

Za to Ty Norbert masz 1 obieg słońca na wbicie na skype!

@Okey, dziękuję za tak mądrą, szybką a zarazem urozmaiconą wypowiedź z Twojej strony, mistrzu!
Opublikowano

Polecam serwer dla ludzi lubiących dobrą zabawę Albatroz jest światem very hard ludzie lubiący ciężką lecz fajną grę powinni w nią zagrać świat jest nowy codziennie nowe eventy bonusy dzienne baner.png

Opublikowano

Ahaha, rozśmieszają mnie te wypowiedzi, opinie, za odpowiedź która przedstawia serwer w dobrym świetle dostajecie grzybki co nie ;D ?

Śmiech na sali...

+ Te je*ane posty Norbertsa, o ziemi, słońcu czy czymś, jak to denerwuje...

NIE POLECAM !

Opublikowano

Chwila moment, a to nie Ty wychwalałeś serwer 2 strony wcześniej? Nikt nie kazał Ci pisać pozytywnie, waluta jest rozdawana za każdą opinię nawet negatywną, choćby same bluzgi. Sam napisałem bardzo obiektywnie a przyjęte było bez pytania.

chociaż w jednym masz rację, gracze serwera mają brzydki zwyczaj podlizywania się, wychwalają serwer nawet w temacie "przedstaw się" xD więc niewiele jest tutaj przemyślanych opinii. Ale z tego co widzę sam jesteś z tych co piszą "polecam" bez zastanowienia.

Opublikowano

Mam dosyć tych twoich idiotycznych postów, zresztą pewnie nie tylko ja...

Polecałem serwer ,, Kiedyś " ale zdanie mogę zmienić teraz wiem jak jest.

@Hinar

Nie oceniaj mnie i nie mów z których jestem.

Nie znasz mnie, więc nie wyrażaj się na mój temat...

PS. Kiedy nowy serwer ;D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...