Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proponuje zamknac serwer :) brak pierscienia TP    skili nie ma nawet na  G  no i wywala co chwila :) wiecej bledow nie chce mi sie szukac :P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

proponuje zamknac serwer :) brak pierscienia TP    skili nie ma nawet na  G  no i wywala co chwila :) wiecej bledow nie chce mi sie szukac :P

Japierdole... TAP TAP TAP wgrze nacisnij... Skile na g od 17 poziomu jakich błędów..

Kappa.

Opublikowano

Tp masz pod TAB :P przeczytaj prezkę serwera albo wiesz co? lepiej wyjdz bo takich [CENZURA] jak ty lepiej nie mieć na serwie ;P 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Teleportacja pod "TAB" a skill wchodzi na 17 pkt na G1 :)

Sewer wystartował!

Opublikowano

a powie mi ktos jak tu bony wchodza?> max  czy jakies 10 -15 abs 12-15 staty itd? czy jakies smieszne  5  i 8 % tez sa?

Opublikowano

Teleport masz na Tab :)

Skille wbija na g na 17 punktów :)

Mi wszystko działa,ale jak widać dzieci z podstawówki są jeszcze upośledzone i nie można od nich wymagać wiedzy jak włączyć teleport

a07a9c1d7603fee5.jpg

Opublikowano

boze  1 raz spotykam sie z  tp pod TaB wiec  sie nie cisnac  tutaj :D

Boże pierwszy raz spotkałem się z osobą co gra na serwie nie czytając prezki i komentując bezmyślnie. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Teleportacja pod "TAB" a skill wchodzi na 17 pkt na G1 :)

Sewer wystartował!

Erbia pw. Bardzo ważne.. Straciłem. Wyjaśnie na pw.

Kappa.

Opublikowano

Z konia normalnie jakoś bije, czy tak jak ninja sztyletami? 

Normalnie

Znowu błąd podczas łączenia z serwerem. 

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...