Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Erbia.pl

Erbia

729 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak mają wyglądać bonusy?

• 1-5b łatwe do wbicia perfektów (5 minut roboty), 6-7 klasowe
      230
    • 1-5b średnie do wbicia perfektów, 6-7 brak klas
      499

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyny youtuber reklamujący Erbie to Małysz. No idzcie się znowu wyruchać w dupsko przez proboszcza i ekipę, przecież lubicie grać na serwerach na miesiąc xD

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyny youtuber reklamujący Erbie to Małysz. No idzcie się znowu wyruchać w dupsko przez proboszcza i ekipę, przecież lubicie grać na serwerach na miesiąc xD

Spokojnie, to z pewnością przypadek, że on pierwszy wrzucił prezentacje, z pewnością.

Widzimy się za pare tygodni, gdy znów będziecie wyzywać team od nieudaczników i że okradli Was z kasy, mimo, że inni Was ostrzegają skutecznie po raz kolejny raz :-)

Opublikowano

W sumie widzę, że teraz każdy serwer jest Proboszcza ^^ Pan Endymion jak zwykle wie wszystko najlepiej i prorokuje :) W sumie do ekipy z Watykanu (czyt. Ekipę Proboszcza) nadawałbyś się :) może coś jako "Prorok Endymion" zastanów się nad tym :D

A żeby podkręcić atmosferę proszę prezentacje od Małysza!

https://www.youtube.com/watch?v=iXRWeJZjWqk

Opublikowano

Kogo wy chcecie oszukać? Najsmutniejsze jest to ze ludzi na hajs wyruchacie znowu.

Idź człowieku na swój grajdołek i tam się zajmuj a nie szczekasz na forum mówiąc że każdy serwer jest proboszcza. Taki z ciebie technik a szarfy kupione( nie mówiąc że nie działają prawidłowo). Nie oszukujmy się ale proboszcz by czegoś takiego nie postawił bo poprostu brak mu umiejętności.
Opublikowano

Kogo wy chcecie oszukać? Najsmutniejsze jest to ze ludzi na hajs wyruchacie znowu.

Hihi hejka mały grubasku ProBoszcz z tej strony ;). Słyszałem ze robie jakiś serwer ;) erbia się nazywa czy jakoś tak;) przybliż mi troszke historię o tym projekcie albo pokaż jakies dowody na to ze mam coś z nim wspólnego mózgojebie ;). PS. Jak tam biedujesz jeszcze na tych śmiesznych projektach aka vest*** jak będziesz potrzebował troszke kasy to wal śmiało;) uzbieraliśmy troszke dla ciebie

Idź człowieku na swój grajdołek i tam się zajmuj a nie szczekasz na forum mówiąc że każdy serwer jest proboszcza. Taki z ciebie technik a szarfy kupione( nie mówiąc że nie działają prawidłowo). Nie oszukujmy się ale proboszcz by czegoś takiego nie postawił bo poprostu brak mu umiejętności.

;) Hihihihi twoje i endymiona( ten szerszy niż wyższy ) umiejętności skonczyły się na kradzionych plikach z epvp wiec o czym ty do mnie rozmawiasz ;)

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Smutne jest to, że taki projekt z autorskimi rzeczami przypisujecie komuś takiemu jak proboszcz... W sumie to co drugi Twój komentarz w prezentacjach to "Serwer proboszcza", więc naprawdę zdziwilibyśmy się gdybyś tego nie napisał :) Administracja będzie na TS3, niestety nie będzie to proboszcz :( Droga konkurencjo zajmij się swoim projektem, zróbcie może jakiś event czy coś

to serw proboszcza?

Nie :)

Hihi hejka mały grubasku ProBoszcz z tej strony ;). Słyszałem ze robie jakiś serwer ;) erbia się nazywa czy jakoś tak;) przybliż mi troszke historię o tym projekcie albo pokaż jakies dowody na to ze mam coś z nim wspólnego mózgojebie ;). PS. Jak tam biedujesz jeszcze na tych śmiesznych projektach aka vest*** jak będziesz potrzebował troszke kasy to wal śmiało;) uzbieraliśmy troszke dla ciebie

:O A to nie Twój?

Opublikowano

Smutne jest to, że taki projekt z autorskimi rzeczami przypisujecie komuś takiemu jak proboszcz... W sumie to co drugi Twój komentarz w prezentacjach to "Serwer proboszcza", więc naprawdę zdziwilibyśmy się gdybyś tego nie napisał :) Administracja będzie na TS3, niestety nie będzie to proboszcz :( Droga konkurencjo zajmij się swoim projektem, zróbcie może jakiś event czy coś

Nie :)

:O A to nie Twój?

Ludzie gadają co 2 to mój  wiec looz ;). A najwiecej zawsze ma do powiedzenia ten taki 40kg wagi i 160 w kapeluszu ( harnas czy ciota jakoś tak ). harnaś (mała mitera z braku szacunku) czy jak na ciebie gwizdają jak też będziesz potrzenował troszke pieniązków to wal smiało, wyżywimy was wszytkich bo z tych waszych miernych projektów jedyne co to na kawę wam wystarczy :*:* tak że nie krępuj się biedaku

PS. niebawem faktycznie startuje ze swoim serwerem;) a co niech wam żyłki w dupach popekają ;*

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Administracja to Fubu,Santriel Proboszcz i Papież

ludzie..Dajcie szanse temu serwerowi bylo pisane kilkukrotnie ze Administracje poznacie na Ts3 wiec to zrobcie :) i wtedy mozecie oceniac kto za kim stoi itp.

Ja daje serwerowi szanse i mam nadzieje ze wypali

a co do wyjebania na hajs to wysylacie przelewy swiadomie

Powodzenia!

Opublikowano

małysz powiedział na filmie że start jutro hmm  -.-

­

Tak! takie informacje od nas otrzymał :) Jutro w godzinach wieczornych postaramy się wystartować! Włączymy też stronę i dodamy grę do pobrania :D

Opublikowano

Tak! takie informacje od nas otrzymał :) Jutro w godzinach wieczornych postaramy się wystartować! Włączymy też stronę i dodamy grę do pobrania :D

to na pewno dobry pomysł? Tyle nowych rzeczy trzeba to przetestować a nie śpieszyć się ze startem + nie ma strony, klienta... 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

to na pewno dobry pomysł? Tyle nowych rzeczy trzeba to przetestować a nie śpieszyć się ze startem + nie ma strony, klienta... 

­

Spokojnie, pliki były testowane na serwerze Ag>>es, Alu>>rd nie mam mowy o bugach. #shopyoffline

Czy itemshop jest już gotowy?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Spokojnie, pliki były testowane na serwerze Ag>>es, Alu>>rd nie mam mowy o bugach. #shopyoffline

Czy itemshop jest już gotowy?

Niestety nie mamy shopów offline ;) Ale tak IS już gotowy :)

Opublikowano

Dobrze jest k***a oby serwer dzisiaj wystartowal mam nadzieje ze macie jakies porzadne zabezpieczenia przed ddosami bo chce spokojnie pograc

Opublikowano

Ludzie gadają co 2 to mój  wiec looz ;). A najwiecej zawsze ma do powiedzenia ten taki 40kg wagi i 160 w kapeluszu ( harnas czy ciota jakoś tak ). harnaś (mała mitera z braku szacunku) czy jak na ciebie gwizdają jak też będziesz potrzenował troszke pieniązków to wal smiało, wyżywimy was wszytkich bo z tych waszych miernych projektów jedyne co to na kawę wam wystarczy :*:* tak że nie krępuj się biedaku

PS. niebawem faktycznie startuje ze swoim serwerem;) a co niech wam żyłki w dupach popekają ;*

Ty, ja też mówię a mam 190 w kapeluszku i 85 wagi. Coś mi grozi?

Skąd zdobędę Pierścień Doświadczenia?

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Wszystko pięknie, z*********e, ale zawsze coś trzeba spierdolić a w tym przypadku to kd+9

Są +5 u handlarki, ulepszać można metalem więc chyba nie będzie tak źle :)

Ty, ja też mówię a mam 190 w kapeluszku i 85 wagi. Coś mi grozi?

Skąd zdobędę Pierścień Doświadczenia?

Metiny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...